Pluspunten

Fiets ziet er super uit en is netjes afgeleverd voor een zeer concurrerende prijs.

• Communicatie

Pluspunten

- snelle levering t.o.v. bestelling - attente man die bij (eventueel) uitblijven van levering op uiterste datum (zaterdag 17 mei) contact heeft gezocht met chauffeur en op maandag heeft gebeld of alles goed was gegaan

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Werd snel geleverd,maar had dat gebruik in de afwerking!!!!

Als je een fiets rijklaar aflevert zorg er dan voor dat het zo ook is. Mijn dochter van 10 was erg teleurgesteld omdat na nog geen 5min. De band lek was omdat er een braam in de velg zat. Die heb ik afgevijld na twee nieuwe binnen banden te hebben vernield. Het zadel zat er scheef op zodat ook de zadelpen er scheef inzat. We zijn er een dag mee bezig geweest om hem zelf in oorde te maken. Dus zijn wij echt niet tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

Prettige en snelle communicatie. Goede service.

De bestelde fiets bleek niet meer leverbaar: voorraad op website goed bijhouden. Dit is overigens wel netjes opgelost met een goed alternatief en extra service.

• Communicatie

Pluspunten

vriendelijke mensen, snelle service

er zat wel een paar kleine krasjes op de fiets en niet alles zat even vast op de fiets

• Communicatie

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie.

• Communicatie

Pluspunten

Bij een bestelling, moest geannuleerd en geld gestort worden en dat was heel snel geregeld. Toen een andere fiets besteld en werd snel bezorgd. De fiets was al in elkaar gezet, wat erg makkelijk was.

• Communicatie

Pluspunten

Netjes en zeer vriendelijk De fiets was netjes afgesteld en nogmaals bekeken En dat voor een klein prijsje meer heel veel service en kant en klaar afgeleverd Echt top!!!!

Pluspunten

Vriendelijkheid, klantgerichtheid tijdens bestelling, afhandeling en levering! (Chauffeur), flexibiliteit, en goede en volledige communicatie

Site up to date houden met voorraden zodat klanten niet teleurgesteld worden met beschikbaarheid van roductwn na bestelling

• Communicatie

Pluspunten

Geweldige service. Fiets besteld en volgende dag persoonlijk geleverd. Gelukkige dochter en een prachtige fiets rijker, bedankt!!

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering. Heel erg klantvriendelijk, TOP!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten

Emailbebevestiging van de bestelling sturen

Pluspunten

Een hele snelle levering en contact met de medewerkers was heel positief!

• Communicatie

Pluspunten

De fiets op zich.. dat is een kwestie van smaak en de keus die je zelf maakt, maar voor wat betreft de shop: Een ontzettend enthousiast en gedreven team, wat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Een bijzonder snelle en correcte leverering van de fiets en nog net geen 24/7 bereikbaar, maar dat scheelt niet veel ;-) En de communicatie is helemaal top.. altijd en snel antwoord op email, telefoontje als ze onderweg zijn met de fiets etc. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen!

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service Goed advies Accuraat

Terugmelding via email over voorgang van levering en betaling

• Communicatie

Pluspunten

Prima service en communicatie! Supersnelle levering

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon, Snelle levering, fiets ziet er prachtig uit!

Website is lastig om winkelmandje aan te klikken maar dit komt misschien omdat ik het op mijn mobiel gedaan heb en de website beter is op desktop

• Communicatie

Pluspunten

Zeer nette telefonische behandeling. Snelle en correcte levering Aflevering fiets afgemonteerd direct klaar voor gebruik.

• Communicatie

Pluspunten

Goed, snel, prettig

• Communicatie

Pluspunten

Goede fiets voor de prijs, snel en fietsklaar geleverd, echt top! Ook keurig door hen zelf afgeleverd zonder extra kosten.

Helaas deed de site het niet door een technische storing, maar na een telefoontje kon alles toch nog super snel geregeld worden.

• Communicatie

Pluspunten

Top service! Erg blij met mijn nieuwe fiets.

Winkel moet wat groter, maar daar zijn jullie als het goed is mee bezig.

• Communicatie

Pluspunten

Erg goede service! Leuke jonge werknemers waar je alles aan kunt vragen! Aanrader!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service Klantvriendelijk Ik werd netjes gebeld toen zij onderweg waren om mijn fiets af te leveren. Geen bezorgkosten en helemaal rijklaar geleverd! Deze webshop raad ik iedereen aan.

Tip: Ga zo door!

woestijnestraat 10