Pluspunten

netjes te woord aan de telefoon, de fiets werd gemonteerd afgeleverd ,dat was erg fijn,en dat was gratis ,zo ook de verzendkosten,vond ik een mooie service ,vriendelijke jongeman

ik kreeg geen bevestiging mail,dat daardoor ging ik erg twijfelen,ik heb daarom gebeld ,hij bevestigde de bestelling maar kreeg toen niet alsnog een mailtje als bevestiging ,en in de tussen tijd van verwerken,zouden jullie een mailtje kunnen sturen om te laten weten hoe het er voor staat ,zorgt voor duidelijkheid en rust ,voor de rest veel succes

• Communicatie

Pluspunten

Geweldig, we hebben het nu al ontvangen! Complimenten, u bent de snelste van alle webshops waar we besteld hebben

niets

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering & goede service! Ben erg blij met mijn fiets!

• Communicatie

Pluspunten

Na uitleg van situatie zelfs de zelfde avond op dag van bestelling fiets geleverd. Alleen maar lof voor dit bedrijf. En eigenaar.

Pluspunten

Goede Communicatie, services en advies! Fietshemel wordt zeker aangeraden!

• Communicatie

Pluspunten

Service. Bij het zelf in elkaar zetten van het fietsje vanuit de doos bleek de achterrem aan te lopen. Men is toen thuis langs gekomen en heeft het euvel proberen te verhelpen. Dat lukte pas toen de achterrem (in overleg) werd verwijderd. Verder snelle en prettige communicatie. Goede prijs.

Toch eerst, alvorens afgeleverd wordt, nagaan of de fiets goed in elkaar te zetten is zodat er bij zelfmontage geen problemen ondervonden worden.

• Communicatie

Pluspunten

Goede Service, Vooraf gebeld voor een aflever afspraak.

• Communicatie

Pluspunten

snelle vriendelijke service

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Netjes vooraf gebeld.

Geen melding via mail dat bestelling geplaatst is. Aan telefoon gemeld dat levering (zoals ook op website aangegeven was) niet bij ons thuis was. Bij belafspraak dit nogmaals gemeld. Vervolgens werd fiets bij ons thuis geleverd terwijl op de bon duidelijk een ander adres stond (gelukkig heeft dochter het niet gezien en bleef het een verrassing voor haar verjaardag).

• Communicatie

Pluspunten

Mooie fiets, goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat er gebeld werd over wanneer de fiets bezorgd zou worden.

• Communicatie

Pluspunten

Geweldige service, binnen 2 dagen persoonlijk thuis gebracht. Al helemaal rijklaar !!!

• Communicatie

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam

• Communicatie

Pluspunten

De fiets was voor de verjaardag voor onze dochter en is super snel geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar en zeer snelle levering!

• Communicatie

Pluspunten

Vast telefoonnummer werkte niet, maar mobiel zeer goed bereikbaar. Ze denken mee met de wensen van de klant. Ze houden je op de hoogte van de voorraad zelfs voordat de bestelling is geplaatst. Ook zeer snel in de levering. Goede en duidelijke afspraken die zeer correct worden nagekomen. Prima instructie en service bij levering

• Communicatie

Pluspunten

Vrijdagavond besteld, de volgende dag perfect geleverd. Geweldige en vriendelijke service! Ik zou Fietshemel bij iedereen aanraden.

Ga zo door!

Pluspunten

Super zo niets aan veranderen

Pluspunten

Bij verlate levering en incorrecte prijsvermelding snel telefonisch contact vanuit Fietshemel. Vriendelijk en professioneel personeel. Afspraak voor levering flexibel en snel. Snelle respons op email vraag met na zending gevraagde product

Betaling winkelmandje aanpassen inclusief BTW Bezorgkosten voor het buitenland vermelden

• Communicatie

Pluspunten

De levering was super snel, de fiets was zelfs al fietsklaar gemaakt en dit allemaal zonder extra kosten. Super!

Pluspunten

Heel vriendelijk...fiets was op verzoek op tijd voor verjaardagsfeest !!!

Pluspunten

snelle levering en goede service!

woestijnestraat 10

3076 EV Rotterdam