Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit fietsen en hele goede service

Pluspunten

Snelle levering en top dat de fiets rijklaar afgeleverd kon worden!

Pluspunten

Heb vandaag de fiets ontvangen gemonteerde wel, en heel goed verpakt ! Ook had ik goed contact met vervoerder die mij netjes 10 min voor levering belde zodat ik gewoon kon gaan werken en tussendoor even naar huis kon om de fiets in ontvangst te nemen super!

Voor mij hoeft er geen verbetering dit is zeker een aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie en service, maandag besteld woensdag werden de fietsen aan huis gebracht!Super

• Communicatie

Pluspunten

Zowel een fysieke winkel die je kunt bellen en tevens de voordelen van on line bestellen. Makkelijk, goede prijs en snel geleverd

Pro actief contact opnemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

driewieler snel geleverd, goed rijklaar afgeverd

Instructie en onderhoudsboekje driewieler is niet bijgeleverd, op een mail hierover is ( tot op heden) geen reactie gekomen

Pluspunten

Duidelijke communicatie, doen wat ze beloven, prima!

• Communicatie

Pluspunten

We hebben bij Fietshemel een fiets gekocht voor de verjaardag van onze dochter. De levertijd gaf aan dat de fiets later zou zijn dan dat ze jarig is. Dus heb ik ze een mailtje gestuurd en gebeld met de vraag of de fiets eerder geleverd kon worden. Gister stonden ze om 18.30 uur nog op de stoep om de fiets (gemonteerd) af te leveren, precies op tijd voor haar verjaardag. Super service!! Bedankt!

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering goede service

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. En probleem wat we hadden met de fiets werd snel en heel netjes opgelost.

Iets actievere communicatie naar de klant. Bijvoorbeeld bericht als fiets is aangeboden aan pakketdienst. Zodat je weet wanneer je hem ongeveer kan verwachten.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering! Klantvriendelijk!

• Communicatie

Pluspunten

Reageren goed op contactformulier. Houden rekening met je wensen. Goede vlotte levering

Ga vooral zo door. Ik kom nog wel eens terug

• Communicatie

Pluspunten

Alles! Super communicatie, ondanks mijn besluiteloosheid met zoveel mooie fietsen! Ik had veel geluk en de fiets dezelfde dag nog in huis, echt super.

Geen!

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie via de online chat met de klantenservice en de fiets was ook nog eens snel geleverd, top bedrijf !!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, keurige fiets, helemaal rijklaar aan huis afgeleverd. Op de site zelf staan duidelijke specificaties over de fiets vermeld, zodat je wel overwogen een keus kunt maken.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en top service!

• Communicatie

Pluspunten

Na veel zoeken uiteindelijk uitgekomen op de website van Fietshemel en binnen 3 dagen was m'n bestelde fiets al binnen! Uitstekende service, snelle levering (zelfs naar de andere kant van het land) en een prachtige fiets! Ik kreeg na mijn bestelling direct een bevestigingsmail en twee dagen later kreeg ik bericht dat mijn fiets bij de bezorger was aangekomen en ik de volgende dag mijn fiets al zou ontvangen. De dag van ontvangst werd ik 's ochtends gebeld door de bezorger dat hij er met ongeveer 45 minuten zou zijn en even later stond mijn prachtige fiets al voor de deur, afgemonteerd en al! Fietshemel is een echte aanrader voor iedereen die nog opzoek is naar een nieuwe fiets!

Het zou natuurlijk super zijn als jullie ergens boven aan komen te staan bij Google wanneer iemand opzoek is naar een fiets. Ik heb namelijk meerdere websites gezien (en door gespit) voordat ik op jullie website terecht kwam. En ook dat gebeurde pas nadat ik zocht op merk en type fiets en zag dat jullie deze wél aanboden in tegenstelling tot de andere websites.

• Communicatie

Pluspunten

Flexibel en klantvriendelijk! Super snelle service! Mooie producten en ruim aanbod. Goeie prijs voor het rijwielklaar maken.

Heldere communicatie, na bestelling direct bevestigen wanneer de fiets geleverd kan worden. Bv met tijdsindicatie erbij. Voor klant is aan de voorkant nl. Niet helder hoe aan de achterkant een online order verwerkt wordt. Dus schriftelijke bevestiging op speciale/ toegevoegd verzoeken is altijd fijn! Dan zou de service helemaal af zijn!

• Communicatie

Pluspunten

Alles was goed geregeld .En de levering was heel snel binnen 5 dagen had ik de fiets in huis.De bezorging was top alles werd uitgelegd en nog eens nagelopen .Dat was top.

Dat er niet wordt bevestigd of de betaling in goede orde is binnen gekomen.

Pluspunten

Een fiets besteld op een laat moment voor mijn dochter. De normale levertijd is tussen 2 en 5 werkdagen, ik wilde levering in maximaal 2 werkdagen. Ze hebben in alles meegewerkt. De levering vond uiteindelijk in 3 werkdagen plaats, maar dat was door een technisch onvoorzien mankement waar Fietshemel niets aan kon doen. De communicatie was daarover goed. Ook de aflevering was prima, goed verpakt en de fiets is helemaal naar wens.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Gratis in mekaar zetten fiets

Pluspunten

Supersnelle service! Snelle reacties op mijn vragen via de mail, snelle levering, uitstekend geholpen. Zelfs voor de deur heeft de bezorger mijn zadel nog op de juiste hoogte gezet.

woestijnestraat 10

3076 EV Rotterdam