Pluspunten
Na veel zoeken uiteindelijk uitgekomen op de website van Fietshemel en binnen 3 dagen was m'n bestelde fiets al binnen! Uitstekende service, snelle levering (zelfs naar de andere kant van het land) en een prachtige fiets! Ik kreeg na mijn bestelling direct een bevestigingsmail en twee dagen later kreeg ik bericht dat mijn fiets bij de bezorger was aangekomen en ik de volgende dag mijn fiets al zou ontvangen. De dag van ontvangst werd ik 's ochtends gebeld door de bezorger dat hij er met ongeveer 45 minuten zou zijn en even later stond mijn prachtige fiets al voor de deur, afgemonteerd en al! Fietshemel is een echte aanrader voor iedereen die nog opzoek is naar een nieuwe fiets!
VerbeterpuntenHet zou natuurlijk super zijn als jullie ergens boven aan komen te staan bij Google wanneer iemand opzoek is naar een fiets. Ik heb namelijk meerdere websites gezien (en door gespit) voordat ik op jullie website terecht kwam. En ook dat gebeurde pas nadat ik zocht op merk en type fiets en zag dat jullie deze wél aanboden in tegenstelling tot de andere websites.