Pluspunten

Snelle en vriendelijke communicatie via e-mail. De fietsen werden op het afgesproken tijdstip geleverd en volgens afspraak. Goede service!

Kan niets bedenken

• Communicatie

Pluspunten

Levering sneller dan verwacht, voor moederdag. Chauffeur was later dan verwacht maar toch, afgeleverd om 20:30 uur op een zaterdag. Toch geweldig, bedankt.

• Communicatie

Pluspunten

Na bestelling, een zeer snelle levering.

• Communicatie

Pluspunten

Alles positief. Goede klantenservice. Netjes op de hoogte gehouden over de levering. Fiets binnen 5 dagen in huis. Mijn dochter kon er zo op weg fietsen.

Niets

• Communicatie

Pluspunten

Goeie service en mooie prijs.

• Communicatie

Pluspunten

Een goede service en de communicatie via telefoon of chat is ook perfect.

• Communicatie

Pluspunten

Alles zeer duidelijk. En goede levering.

Pluspunten

Goede snelle service; open communicatie

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie de fiets is snel en goed geleverd alleen de sms bleef uit van de levertijd

weet ik niet/geen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en goede service voor scherpe prijzen en ook nog eens afgeleverd na 19:00 uur in de avond zodat ik geeneens extra vroeg van werk hoefde thuis te komen, top!

Indien mogelijk iets eerder laten weten wanneer de bestellng afgeleverd kan gaan worden.

• Communicatie

Pluspunten

Correcte afspraak. Netjes afgeleverd. Vriendelijke chauffeur door wie je half uur van te voren wordt gebeld hoe laat hij er hoopt te zijn. Goed geregeld!

• Communicatie

Pluspunten

Dinsdags besteld en donderdags al in huis, we hebben de fiets zelf inelkaar gezet (wat heel goed te doen is). Transport: de fiets is heel goed verpakt, totaal geen beschadigingen ontdekt........klasse

Pluspunten

Super on line shop! De fietshemel geeft je binnen het uur antwoord op je vragen, ze doen wat ze zeggen! Onze fiets is geleverd in België binnen 24 uur van verzending. Volledig rijklaar, mijn dochter kon zo op de fiets stappen en haar eerste rondje door de wijk fietsen. Dank je wel voor de geweldige service. Als ik ooit nog een fiets nodig heb, dan koop ik hem 100% zeker opnieuw bij de fietshemel. Gewedige service en de beste prijs, wat wil een mens nog meer :-)!!!

geen!!!

• Communicatie

Pluspunten

Op een zaterdagavond de Vogue Lifter online besteld en al de woesdagavond daarop geheel gemonteerd bij me afgeleverd. Snelle en vriendelijke service en een fijne fiets.

geen

• Communicatie

Pluspunten

Heel vlot antwoord terug op een mail die ik had gestuurd. Fiets werd zeer keurig en netjes bezorgd. Kon zelf in de avond worden bezorgd

Pluspunten

Pluspunten

Goede service binnen 2 dagen keurig geleverd !! Precies gedaan wat er toegezegd werd. Goed bereikbaar, zowel per chat als per telefoon.

Het tijdstip van leveren was in het begin van de avond, perfect natuurlijk dan zijn de meeste mensen thuis. Wel zou het fijn zijn om een richttijd te weten.

• Communicatie

Pluspunten

Heel vriendelijk en kordate afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Bij het maken van de bestelling is er in het systeem iets fout gegaan. Gelijk de gebeld en voor alles werd direct gezorgd en 2 dagen later werd de fiets voor mijn dochter heel netjes ingepakt en gemonteerd bezorgd. Na wat uitpakwerk kon ze gelijk fietsen. Goede service! Bedankt!

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben prima te woord gestaan en het bedrijf heeft woord gehouden. Superservice en zeer snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets is na 5 werkdagen keurig rijklaar afgeleverd!

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling, maar hoort daarna niets meer. Bij een internet bestelling weet je niet wie het bedrijf runt en of het te vertrouwen is. Je maakt toch een behoorlijk bedrag over en dan is het afwachten en hopen dat in dit geval de fiets geleverd gaat worden. Voor een klant is het prettig als er een bericht gestuurd wordt dat de fiets gereed is voor verzending of bv. overgedragen is aan vervoerder.

• Communicatie

Pluspunten

klantvriendelijk en goede producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fiets was rijklaar en werd op dag 5 geleverd

Hier en daar wat krasjes, een scheef slot (recht moeten buigen anders paste het niet in het slot).

Pluspunten

Super bedrijf, snelle levering!!

woestijnestraat 10

3076 EV Rotterdam