levering snel
Veel keuze uit heerlijke thee melanges en snelle levering. Met een leuk proef zakje!
Ben fan van de losse witte thee. Mijn favoriet de China mai pu than. Heerlijke thee die lekker blijft.
Groot assortiment Top kwaliteit Netjes verpakt Goede levering
Korrekte levering
Ruim assortiment, goede kwaliteit smakelijke thee, genoeg keuze in hoeveelheden en ook leuke theecadeaus. Heb hier meerdere keren besteld en zal dit blijven doen.
Beste Claudia, 🌟 Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met ons ruime assortiment en de kwaliteit van onze thee 🍵. Het doet ons goed dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat je van plan bent dat te blijven doen 🙌. We blijven ons best doen om je telkens weer te verrassen met heerlijke thee en leuke cadeaus 🎁. Tot de volgende bestelling!
Lekkerste thee koop je hier. Altijd netjes verpakt en snel verzonden.
Dag Barbara, Wat een mooi compliment van een trouwe klant! 😊 We zijn blij dat je onze thee als de lekkerste beschouwt 🍵. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze verpakking en snelle verzending 🚚. Bedankt voor je vertrouwen!
De thee was goed verpakt en snel verstuurd. Ook een klein proefzakje met een andere thee erbij in.
Dag Karin, Bedankt voor je mooie review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle verzending en de zorgvuldige verpakking van je thee 🍵. We hopen dat je ook van het proefzakje geniet en misschien een nieuwe favoriet ontdekt. Graag tot de volgende keer!
Heerlijke en verschillende theesoorten. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Duidelijk aangegeven wanneer jij je bestelling kan verwachten.
Beste S, Hartelijk dank voor deze mooie review! 😊 We zijn blij dat je onze theesoorten heerlijk vindt en dat het bestelproces soepel voor je verloopt 🍵. Het is fijn om te horen dat de snelle levering en duidelijke communicatie jou goed bevallen. Graag tot een volgende bestelling! 🙌
Na een onjuist adres mijnerzijds( 22g moest 22t zijn) werd het pakketje opnieuw verstuurd naar mijn inmiddels verjaarde schoondochter zonder extra kosten!! Uitstekende service!!
Beste Marcel, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! 😊 We begrijpen dat er soms iets mis kan gaan met het adres, en we zijn blij dat we het voor je konden oplossen. We hopen dat je schoondochter alsnog genoten heeft van haar verjaardagscadeau 🎁. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie review!
De (ijs)theetjes zijn heerlijk, goed verpakt en snel verzonden! Leuk en handig dat je er ook een boekje bij krijgt met duidelijke uitleg en variatie op de recepten.
Heerlijke thee, vers en goed verpakt
De thee haal ik op in Barneveld. Degene die mij dan helpt is uiterst vriendelijk. Ik word ook goed op de hoogte gehouden van nieuwe theesoorten. Ook staat er in beschrijving van de thee waar deze goed voor is. Bv vocht afdrijvend, goed voor de darmen en ook welke theesoort het is.
Super lekkere thee. Word ook altijd netjes verpakt en vlug verstuurd. Ook fijn dat er een proefzakje thee bij zit.
Thea 4 you heeft echt de meest heerlijke thee en een groot assortiment. Er zit voor het hele gezin wel iets lekkers tussen. Wij hebben nog nooit zoveel thee gedronken sinds ik em hier bestel. Altijd netjes en snel geleverd en altijd een gratis sample van een ander smaakje bij de bestelling toegevoegd. Ook een fijne overzichtelijke webshop.
Hai Natascha, Wat fijn om te horen dat onze thee zo goed in de smaak valt bij jou en je gezin! We streven er altijd naar om een breed assortiment aan te bieden, zodat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Het doet ons enorm veel plezier te horen dat jullie nu meer thee drinken sinds jullie bij ons bestellen. We vinden het belangrijk dat je bestelling niet alleen snel en netjes wordt geleverd, maar dat je ook kunt genieten van een extra verrassing bij elke levering. Het toevoegen van een gratis sample van een ander smaakje is ons kleine gebaar om je steeds weer te verrassen en nieuwe smaken te laten ontdekken.🎁🍵 Bedankt voor je complimenten over onze webshop! We besteden veel zorg aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring, zodat je gemakkelijk je favoriete thee kunt vinden en bestellen.🙏🛒💻 We waarderen enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen en kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.🌿🍵
Wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Wendy! We zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Bedankt voor je positieve feedback en graag tot de volgende keer bij Tea4you! 🍵😊
Fijne producten, correcte leveringen
Wat leuk om te horen dat je blij bent met onze producten en service! Bedankt voor je positieve feedback. We blijven ons inzetten om je het beste te bieden. Graag tot de volgende keer! 🌟
Ik heb al een aantal keer bij Tea4you besteld. De thee is heerlijk en vol van smaak. Binnen 24 uur verzonden.
Fijn om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat je zo van onze thee geniet! Wij zijn blij dat we je keer op keer kunnen voorzien van heerlijke en smaakvolle thee, en we waarderen je loyaliteit enorm. Bedankt voor je support en graag tot de volgende keer! 🍵🎉
Mooie en makkelijke site. Veel thee keuzes, ook leuke cadeau ideeën. Voor ieder wat wils. Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Wat fijn om te horen dat je onze website en thee-aanbod waardeert! Bedankt voor je positieve review! We streven er altijd naar om het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken en om snel te leveren. Graag tot de volgende keer! 🍵✨
Helemaal tevreden met mijn bestelling, zowel met het bestellen op de website als met de gekozen producten!
Dag Corina, Altijd fijn om te horen dat je nog steeds helemaal tevreden bent! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We kijken er naar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! 😊👍
Op de website thee uitgezocht, besteld en is snel geleverd. Thee is heerlijk, ga daar vaker bestellen
Dag Daniëlle, Wat fijn om te horen dat je zo van onze thee hebt genoten! We kijken er naar uit om je snel weer te verwelkomen voor nog meer heerlijke thee-ervaringen. Bedankt voor je support! 🍵✨
Het door mij bestelde product kon helaas niet direct geleverd worden. Een medewerker nam hierop via email contact met mij op om een alternatief te bespreken. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om de theezeefjes die ik had gesteld niet te vervangen door een alternatief omdat ik er al enkele hiervan had. Binnen zeer korte tijd kreeg ik alsnog de door mij bestelde zeefjes binnen. Het feit dat de medewerkers proactief contact met me opnamen en een goed alternatief boden voor als ik niet kon of wilde wachten vind ik zeer klantvriendelijk. Nogmaals bedankt voor de goede service
Steeds vlotte levering, correcte prijzen, kwaliteitsvolle overheerlijke thee assortiment. Kortweg super
Binnen 3 dagen alle kerstpakketten met persoonlijke groet in huis. Mijn klanten waren razend enthousiast. Ik kom zeker terug.
Snelle levering volgens afspraak
Anthonie Fokkerstraat 63B