Veel keus, de volgende dag bezorgt. Bij een foutje(vorige bestelling) wordt dit direct opgelost en nagezonden.
Beste Anna, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze ruime keuze, snelle levering en service zo waardeert. We doen ons best om eventuele foutjes snel en goed op te lossen. Graag tot een volgende bestelling bij Tea4You!
Ik ben zeer tevreden lekkere smaakvolle thee alle dagen een pot thee ik geniet ervan. Snelle levering en goeie service helemaal top
Beste Mathilde, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo geniet van onze smaakvolle thee en dat u dagelijks een pot zet. We zijn blij dat ook de levering en service naar wens zijn. Graag tot een volgende keer bij Tea4You!
Heerlijke theeën en veel variatie. Snelle bezorging
Beste Marit, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze theeën én de snelle bezorging! We wensen je veel genietmomentjes met de verschillende smaken en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
De bestelling wordt de volgende dag geleverd. Alles is piekfijn verpakt en de geuren en de smaken van de thee zijn heerlijk.
Beste Martine, Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! Geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de snelle levering, de verpakking én natuurlijk de geuren en smaken van onze thee. We hopen dat je er nog vaak van mag genieten!
Aardig personnel. Bestselling staat altijd keurig klaar.
Beste A.J.M. Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat ons personeel als aardig wordt ervaren en dat de bestelling altijd netjes klaarstaat. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Groot aanbod en snelle levering. Perfecte webshop.
Snelle service en heerlijke theeën.
Beste JB, Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat de service bevalt en dat je zo geniet van onze thee. Tot de volgende keer!
Tea 4 You is écht een pareltje voor iedere theeliefhebber. Het assortiment is indrukwekkend: van klassieke smaken tot verrassende, unieke blends die je nergens anders vindt. Zodra je je huis binnen komt word je omringd door de heerlijke geur van de verse thee. Wat Tea 4 You bijzonder maakt, is de passie en kennis waarmee ze hun thee samenstellen en adviseren. Je merkt aan alles dat kwaliteit en beleving hier vooropstaan. Elke kop thee voelt als een kleine reis – vol smaak, rust en aandacht. Daarnaast is de service fantastisch: vriendelijk, behulpzaam en altijd met een glimlach. Of je nu een doorgewinterde theedrinker bent of gewoon op zoek naar iets nieuws om te proberen, je krijgt altijd persoonlijk advies dat perfect aansluit bij jouw smaak. Kortom: Tea 4 You is niet zomaar een winkel of merk, maar een beleving. Een absolute aanrader voor iedereen die van thee houdt of gewoon een momentje voor zichzelf wil creëren!
De thee heeft een heerlijke smaak en wordt snel geleverd
Beste Saar, Dankjewel voor je leuke review! Super dat je zo geniet van de smaak én van de snelle levering. Tot de volgende keer!
Mijn bestelling werd goed geleverd, maar de Creamy Earl Grey smaakt alsof er boter aan is toegevoegd (en nee, dat staat echt niet bij de ingrediënten). Er zijn vast mensen die dit lekker vinden, maar ik moet bekennen dat ik het weg ga gooien.
Bedankt voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat de Creamy Earl Grey niet naar uw smaak is. Thee – net als eten – is inderdaad heel persoonlijk, en smaken kunnen sterk verschillen. Gelukkig krijgen we van veel klanten juist positieve reacties op deze thee vanwege de boterzachte, romige afdronk, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen weggelegd is. Om verwarring te voorkomen: er zit uiteraard geen echte boter in deze thee. Als dat wel het geval zou zijn, zouden we dit altijd duidelijk vermelden bij de ingrediënten. We adviseren op onze website onze klanten dan ook om onbekende theesoorten eerst in een kleine verpakking van 10 gram te proberen. Zo voorkomt u teleurstelling als een smaak toch niet bevalt. Omdat u twee verpakkingen heeft gekocht, willen we u graag tegemoetkomen: de ongeopende verpakking kunt u retourneren. We ruilen deze dan met plezier om voor proefzakjes van andere Earl Grey-varianten uit ons assortiment, zodat u op een laagdrempelige manier kunt ontdekken welke smaak wel het beste bij u past. Mocht u hier gebruik van willen maken, laat het ons gerust weten – we denken graag met u mee.
Veel keuze van heerlijke verse thee soorten.
Ruime keuze aan verse thee. Goed verpakt en snel geleverd! Alleen de sluitstrips die meegeleverd worden om thee, die bijvoorbeeld niet in je potje past, af te sluiten, vind ik persoonlijk niet prettig werken (het werkt wel, maar voor mij niet prettig)
Sinds medio 2024 bestel ik hier elke maand mijn verse Chai tea. Altijd snelle bezorging en goed verpakt. Kan deze winkel zeker aanraden.
Dag Robina, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te horen dat onze Chai tea zo in de smaak valt en dat je elke maand weer bij ons bestelt. We doen ons best om alles snel en netjes te bezorgen, dus fijn dat dat opvalt. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog lang van onze thee blijft genieten! 🍵💛
Veel keus, prettige site. Bij bezorging mooi verpakt. Extra proefsmaakje erbij. Super leuk. Ik had heel veel tegelijk besteld. 1 was niet geleverd. Razendsnel reactie op mijn mail en direct nagezonden. Echt top service. Kom hier zeker terug.
Dag Anna, Hartelijk dank voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, van de bestelling tot de levering. We doen ons best om alles goed te laten verlopen, en als er eens iets misgaat, lossen we dat natuurlijk graag snel op. Geniet van je thee en het extra proefsmaakje! We kijken ernaar uit om je snel weer te verwelkomen. 🍵💚
Mijn ervaring met Tea4you kan niet beter! Ik was opzoek naar de thee "Drop, chocolade, zeezout" nergens te krijgen. Tea4you heeft de thee speciaal voor mij besteld en aan hun webwinkel toegevoegd. Mij zelfs ervan op de hoogte gesteld toen de thee in de webwinkel stond zodat ik kon bestellen. Hoeveel meer service wil je hebben?? Echt alle lof voor dit bedrijf! En voor degene die twijfelen... deze thee is zó lekker, zelfs ijskoud!!❤️
Wauw, wat een ontzettend lieve woorden! 🥰 We vinden het superleuk om thee-liefhebbers blij te maken en het doet ons goed om te horen dat je zo enthousiast bent. Geniet van je ‘Drop, chocolade, zeezout’ thee – warm of ijskoud! ☕❄️ Dank je wel voor je vertrouwen en tot de volgende keer! ❤️
Verse producten veel keuze
Heerlijke thee. Inmiddels vaste klant geworden. Netjes verpakt. Snel verzonden.
.....
Helemaal tevreden zoals altijd met de service van Tea4you. Thee zakjes netjes verpakt en altijd leuk om een extra smaakje erbij te krijgen om te testen. Levering en informatie door PostNL was wel slecht.
Ik zocht vata thee in een wat grotere verpakking. Tea4you heeft deze. De thee is heerlijk en is snel geleverd!
levering snel
Veel keuze uit heerlijke thee melanges en snelle levering. Met een leuk proef zakje!
Ben fan van de losse witte thee. Mijn favoriet de China mai pu than. Heerlijke thee die lekker blijft.
Groot assortiment Top kwaliteit Netjes verpakt Goede levering
Korrekte levering