Pluspunten
Breed assortiment, redelijke prijzen en snel bezorgd! En misschien nog het belangrijkste puntje, de thee is echt lekker!
VerbeterpuntenNiks!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering zoals omschreven.
VerbeterpuntenMisschien zou er iets meer persoonlijk advies gegeven kunnen worden in de levering dmv een brief wat nog meer lekker is aan te kopen
Pluspunten
Snelle reactie op mail, producten snel binnen en.goed verpakt
VerbeterpuntenSpaarpunten systeem, de thee is best prijzig
Pluspunten
Snelle levertijd. Veel soorten thee.
Pluspunten
Produkten zijn van hoge kwaliteit. Snelle levering. Veel duidelijke info op website.
Pluspunten
Lekker | goed verpakt | snelle levering | veeeeeel keuze
Pluspunten
snelle levering, mooie verpakking
Verbeterpuntende twee extra proefzakjes altijd meeleveren, voor add-on sales
Pluspunten
Makkelijk en snel te bestellen
VerbeterpuntenEventjes zoeken waar alles precies staat!!
Pluspunten
Goed en snelle verpakking uitstekend
Pluspunten
Veel keuze. Correcte afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk alles en ook de site.
VerbeterpuntenIk vind het alleen jammer dat de smaak van de thee mij tegen viel. En dat is waar het nu juist om gaat. Ik had twee soorten besteld en beiden niet tevreden over. Om tot in detail te treden; in de Kapha thee vond ik veel te veel zwarte peper in zitten, ik proefde vooral dat.
Beste Liset, Hartelijk dank voor je beoordeling. Jammer dat de smaken die je had besteld niet goed zijn bevallen. Dat kan natuurlijk gebeuren. We proberen altijd de thee zo goed mogelijk te omschrijven op de website, maar je kunt het dan nog niet proeven. Smaak blijft natuurlijk heel persoonlijk. Wel willen we je graag de mogelijkheid bieden om met een andere smaak kennis te maken. Mail ons op [email protected] welke smaak jij aan thee lekker vindt. Dan nemen wij weer contact met je op.
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Vakkundig, duidelijk, groot aanbod
VerbeterpuntenMogelijkheden om thee van te voren te proeven in bijv een fysieke winkel in de buurt.
Pluspunten
De thee is van goede kwaliteit
VerbeterpuntenDe eerste levering was niet compleet. Na mailcontact werd dit opgelost en keer ik de volgde dag het missende product opgestuurd. Helaas was dit te klein verpakt waardoor het product kapot aankwam.
Beste Shannen. Jammer dat het product dat je hebt besteld kapot is aangekomen. Helaas heb je hierover geen contact met ons gezocht zodat wij niet de mogelijkheid hebben gehad om dit te herstellen. Zoals je in alle reviews kunt lezen gaan wij altijd tot het uiterste om eventueel door ons gemaakt fouten te corrigeren. Wellicht kun je ons een mail sturen op [email protected] zodat we kunnen zien op welke manier we dit kunnen corrigeren.
Pluspunten
Persoonlijk vind ik het bedrag waarbij de verzendkosten gratis zijn (30,-) zeer hoog. Ik bestel vrijwel nooit voor 30 euro tegelijk aan thee. Alle nodige accessoires heb ik al. Verder ben ik zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke productomschrijving op de website.
VerbeterpuntenSoms klopt de lijst met ingrediënten en inhoud niet. Dan staat er ergens aroma genoemd en onder het andere kopje niet.
Pluspunten
Ze doen wat ze aangeven en dan doen ze correct en snel.
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Lekkere thee, veel smaken & supersnelle levering.
VerbeterpuntenLager limiet gratis verzenden, bijvoorbeeld €25,-
Pluspunten
mooie site, aanlokkelijk en goed ingedeeld naar soorten thee wat het zoeken, vinden en kiezen positief begeleidt.
Verbeterpuntenwat mij opvalt is dat er soms ook andere bestandsdelen inzitten dan dat de naam van de thee-mix doet vermoeden, dus naast de te verwachten bestandsdelen; voorbeeld bij: rozengeur-vanillesmaak, citrus-gember of rum ... ik weet niet of als ik dat had geweten of ik ze dan ook had gekocht ... mogelijk HAD ik het kunnen weten door beter de site te lezen ...maar ik ben afgegaan op de namen van de thee ...
Pluspunten
Veel variatie duidelijke site snelle levertijd
Anthonie Fokkerstraat 63B
3772 MP Barneveld