Goed bereikbare vriendelijke klantenservice. Ik vroeg een link v een bepaalde thee en die kreeg ik gelijk de volgende dag.
Beste Sophie, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Wij doen ons best om zo snel mogelijk altijd met een antwoord te komen zodat de klant niet te lang hoeft te wachten. Geniet van de Pu-Erh thee en graag tot de volgende bestelling.
Optijd bezorgd, eerder een proeverij besteld, nu 1 uitgekozen. Smaak kwam goed overeen met de proeverij. Klein presentje erbij gekregen en vriendelijke kaart.
Beste Kevin, Hartelijk dank voor deze positieve reactie!. Er zijn nog een heleboel proeverijdoosjes om uit te kiezen, dus graag tot de volgende bestelling.
Heerlijke geurende thee, dat goed verpakt is in her afsluitbare zakjes. Ik ga heerlijk genieten. Service is goed, je word goed op te hoogte gebracht van verzending. Pakketje is ook nog eens leuk in gepakt! Leuk en top!
Beste Tanja, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. De geur is altijd de eerste kennismaking met onze losse thee en wanneer de smaak dan ook nog goed bevalt zijn wij ook tevreden. Geniet van de thee en graag tot een volgende bestelling.
Ben tevreden met het product. Snelle levering. Top!
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze positieve review! Het is altijd fijn om te horen dat een pakketje dat wij snel versturen ook nog eens snel bij de klant aankomt. Geniet van de thee en graag tot een volgende bestelling.
heerlijke theetjes, snelle levering , zeer ruime keuze. Erg tevreden
Beste Ruud, Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product. Geniet van de thee en graag tot een volgende bestelling.
Zowel de verpakking en extra informatie en service gewoon perfect Wat de thee betreft, ik ben verslaafd.
Beste Tanja, Wat fijn om te horen dat je fan bent van onze thee!! Geniet ervan en we hopen nog vaak thee naar je te mogen versturen.
Snelle levering, heerlijk verse thee en goede verpakking!
Beste Judith, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We doen ons best om waar te maken wat we beloven en zijn heel blij dat jij als klant dat ook waardeert en ons laat weten. Geniet van de thee en we hopen dat we nog veel thee naar je mogen versturen.
Precies wat ik wilde netjes verpakt en snel geleverd
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We doen ons best om waar te maken wat we beloven en zijn heel blij dat jij als klant dat ook waardeert en ons laat weten. Geniet van de thee en we hopen dat we nog veel thee naar je mogen versturen.
Naast de vlotte afwikkeling van de bestelling, viel op dat men even de moeite nam om te checken of ik me niet in het bezorgadres had vergist. Dat is nou service!
Beste Pieter, Wat fijn om te horen dat je onze service weet te waarderen. Een goed contact met onze klanten is een belangrijk, maar ook heel erg leuk onderdeel van ons werk. Deze positieve reactie is een stimulans om hier ook zeker mee door te gaan.
Prima, zoals altijd
Beste Jan, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We doen ons best om waar te maken wat we beloven en zijn heel blij dat jij als klant dat ook waardeert en ons laat weten. Geniet van de thee en we hopen dat we nog veel thee naar je mogen versturen.
Ik bestel al een aantal jaren thee bij tea4you en het is altijd weer goed. Snelle levering, goede kwaliteit, alles netjes verpakt en een proefmonstertje.
Hopelijk blijf je de komende jaren nog vaste klant! Bedankt voor deze positieve review.
Meerder keren besteld en steeds zeer goede ervaring ,
Bedankt voor deze positieve review en graag tot de volgende keer!
De thee is heerlijk, enorm veel keus, snelle levering en erg klantvriendelijk
Bedankt voor deze positieve review!
Goede ervaring. Makkelijk bestellen en snel binnen.
Bedankt voor deze positieve review!
Blij met mijn zoethout thee is lastig te vinden.
Gelukkig bij ons gewoon te koop! Bedankt voor deze positieve review
Mooie keuze aan thee Mooie prijzen Makkelijk bestellen Snel in huis
Leuk om te lezen, bedankt voor deze positieve review!
Goede service en mooie smaken
Bedankt voor deze positieve review!
Zoveel keus, en echt heerlijke smaken die je met plezier drinkt! En snel geleverd ook.
Bedankt voor deze positieve review!
Snelle verzending, goed verpakt. Leuk zoveel soorten thee. Ze hebben van alles. ook thee ei.
Hartelijk dank voor deze positieve reactie! Wij zijn er blij mee.
Bij het formulier invullen was iets niet helemaal goed gegaan, de klantenservice reageerde meteen op mijn email- en heeft de opdracht correct uitgevoerd.
Beste Dina, Hartelijk dank voor de positieve reactie. Goed om te horen dat het allemaal is goed gekomen. We streven er ook altijd naar om snel en goed te reageren, want de een fijn en goed contact met de klant vinden wij echt heel belangrijk. Graag tot een volgende bestelling.
Hoewel ik niet eerder bij tea4you had besteld, werd ik direct persoonlijk benaderd en werd een oplossing geboden toen mijn betaling niet via de qr code lukte, en toen maar via een verschrjving. Ook attent dat je een lekker proefzakje thee krijgt! Zal hier zeker weer bestellen!
Beste Mirjam, Heel fijn om te horen dat je onze inzet waardeert en wellicht inspireert het proefzakje je tot een nieuwe aankoop!
Bestelling snel ontvangen en goed verpakt. Zeer tevreden. Nieuwe bestellingen komen er aan !!
Beste Trees, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons product. We kijken uit naar je nieuwe bestelling.
Snelle levering, prima service en normale prijzen.
Hartelijk dank voor de positieve reactie. We doen inderdaad ons best om de thee betaalbaar te houden en in ieder geval te zoeken naar een thee voor iedere portemonnee!
Korte lijnen, geen poespas, kortom Lekkere thee voor een goede prijs. Houden zo!!!
Beste Hans, Hartelijk dank voor de positieve review. Ja korte lijnen, daar houden wij wel van. Heel belangrijk om zo een goed contact met de klant te houden want dat vinden wij echt heel belangrijk.
De keuze aan thee is zeer ruim en de kwaliteit is top! Er zijn zeer klassieke smaken maar ook lekkere, unieke dingen om te proberen. De 10g verpakkingen zijn handig als je iets nieuw wil testen zonder er veel van te moeten aankopen. Ik ben fan!
Beste Astrid, Hartelijk dank voor de positieve review. Ja, die 10 gram is er ook echt voor om onze klanten eens "out of the box" te laten gaan zonder het risico te lopen veel uit te geven of over te houden wanneer een thee nog niet bevalt.
Anthonie Fokkerstraat 63B
3772 MP Barneveld