Service uitstekend .Top.

Ik ben heel tevreden met het product dat ik gekocht hebt.

Heerlijke thee

Thee van goede kwaliteit die netjes verzonden wordt.

Goed geregeld.

De theepakketten die ik had besteld waren heelooi ingepakt en gepresenteerd. Ik kreeg hele leuke reacties van degene waar ik ze voor had besteld.

Maakt mij nieuwsgierig

Goed! Een tip van mij is om een proefzakje van een ander soort thee erbij te doen dan het bestelde

Licht teleurstellend

De communicatie met jullie was prima. Het pakket is snel verzonden. De inhoud vond ik een beetje teleurstellend, vooral de hoeveelheid thee die je erbij krijgt. Een tip voor jullie: maak wat meer werk van de uitgekozen plaatjes/tekst wat betreft lettertype/opmaak. Dat geldt ook voor het bijgevoegde kaartje dat nogal zakelijk oogt. Een kleurtje of leuker lettertype/opmaak van de tekst, oogt dan veel mooier/leuker. Vandaar dat ik bij 'aanbevelen' nee zet. Ik vind het bedrag dat ik moest betalen dan niet in overeenstemming met het geleverde product. Met vriendelijke groet, Renée

Prima , snelle levering en mooi verpakt

Tevreden

Als het op is kom ik weer.

Duidelijke site een goede service

Alles goed geregeld een snelle levering

Heerlijk thee cadeau!

Ik bestelde 2 cadeausets en het zag er echt prachtig uit! Heel leuk ingepakt en de thee smaakt heerlijk!

prima thee netjes en op tijd verzonden

Supervriendelijk

En behulpzaam, snel met antwoorden, snelle levering. Bedankt!

Goede thee, lekker veel keus

Geen commentaar. Je zoekt je favoriete smaakjes. Kiest de hoeveelheid die je wilt. Netjes geleverd in zakjes met sluitbandjes, heet water en genieten maar

Veel keuze en goede service

Er is veel keuze uit verschillende theemengsels, mooie cadeau-pakketten en accessoires. Een wijziging van de bestelling op het laatste moment werd door de klantenservice prima afgehandeld.

Heerlijk genieten van kops tea

deze tea is echt 4 you! kiezen uit verschillende smaken exotische geuren tot belevingsmomenten na een zware werkdag!

Snelle service.

Heerlijke theetjes

Snel binnen

Goed En Snel Geleverd

De Thee die ik Kocht de Amandel-Kaneel en Appel smaakt Prima dus tot de volgende keer.

Razendsnelle levering van erg lekkere thee

De thee was de volgende dag al geleverd, en het theepakket bevat erg lekkere, pure, theesmaken

Prima verzorg

kwam amateuristisch over

Het opnieuw vragen naar bezorg adres,en daarna bij het verkeerde huisnummer laten bezorgen Vond dat een beetje teleurstellend

Snelle verzending, goed verpakt en leuk presentje erbij.

Mijn favoriete thee weer in huis

Goede kwaliteit producten. Zeer goede en snelle levering, mooi verpakt. Leuk om te geven maar zeker ook om zelf te mogen ontvangen. Aanrader

Uitstekend.

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd zoals beloofd. Alles was goed verpakt.

heerlijk

Heerlijke thee. Vlotte verzending.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld