Geweldig bedrijf met unieke smaakervaring
Een geweldig bedrijf met fantastische theesmaken. Nadat we in 2014 tijdens een high tea bij Beatrijs Decorations in Voorthuizen vele smaken tea4you konden proberen bestellen we regelmatig losse thee online. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook om cadeau te geven. De smaken zijn zo uniek, dat we keer op keer genieten. Daarnaast zijn er smaakcombinaties die je echt nergens anders kunt vinden. En behalve dat je bij een bestelling een proefzakje krijgt, kan je ook van iedere smaak een proefzakje bestellen. Zeker interessant als je eens iets nieuws wil uitproberen en niet meteen aan een grote verpakking vast wil zitten. Wij proberen regelmatig nieuwe smaken, maar er zijn een aantal smaken die we altijd bestellen en zeker aanraden: Meloen-Ananas: een heerlijke fruitige ontbijtthee, waar je ook heerlijke ijsthee van kan maken. Bamboe vruchten: een lichtzoete avondthee die je heerlijk laat relaxen. Zoete witte bounty: thee met alle tonen van een heerlijke tropische cocktail, echter warm en alcoholvrij. Lekker op een terras, ook als ijsthee. Rooi Masala Chai: laat deze trekken in warme sojamelk en je maakt hiermee een geweldige kruidige Chai Soy Latte. Na het toevoegen van maïzena kan dit ook de basis zijn voor een Chai Soy pudding, weer eens wat anders bij een (kerst)menu. Kortom als foodies zijn wij erg enthousiast over de smaken en kwaliteit van Tea4you. Hou je van (speciale) thee en van smaken, dan is dit een aanrader. Verder een fijn bedrijf qua uitleg, leveren, voorlichting en transparantie.