Goede ervaring

Ruime hoeveelheid keuze, en wat ik nou zo leuk vind is dat je een klein zakje kan bestellen om het uit te proberen. Hele snelle levering, en een leuk presentje.

Lekkere thee

Bestellingen worden goed verpakt en snel verzonden, vaak zit er nog een proefpakket bij in, wat ik erg waardeer. Fijne website waar ik alles makkelijk kan vinden.

snelle levering, uitstekende thee!

makkelijk te bestellen, snelle levering, heerlijke thee. Zeker een aanrader

snel bezorgd

Het pakket kwam netjes op tijd aan

Vriendelijke mensen, snel bezorgd, mooi pakket!

Op vrijdag besteld en op zaterdag al kunnen genieten van de thee. Perfect dus!

Tevreden

Ik heb nog niet alles uitgeprobeerd. De Irisch Whisky thee vond ik niet matchen met rokerig. Ik proefde vooral vanille. Meloen vlierbloesem was wel heerlijk en de herfstthee was ook erg lekker. De rest bamboe en de witte chai, groene thee moet ik nog proeven.

Erg fijn om ook snel en persoonlijk geholpen te worden.

Ik had hulp nodig bij de samenstelling van een relatiegeschenk. Ik werd snel en goed geholpen, en was de order binnen no-time geregeld en mijn klant blij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekkere thee snel in huis!

De website zit goed in elkaar. Het assortiment is divers en uitgebreid. De volgende dag drink je al lekkere thee!

Altijd een feestje om de bestelling open te maken

Ik bestel mijn thee alleen maar bij Tea4you. Zij hebben wat mij betreft de heerlijkste smaken thee. De theezakjes zijn mooi en met handige clips goed te sluiten. Het is allemaal losse thee die je voor ieder kopje in een theezakje of thee-ei kunt scheppen. Het is voor mij echt een mindful ritueeltje om zo mijn thee klaar te maken. De bestelling wordt altijd snel bezorgd en goed verpakt. Superbedrijf!

Goede snelle levering

Een goede snelle levering van heerlijke thee

Tes4yoku is super♡♡♡

Sent yo me that same day. Everything was done fast and neat. Loved it,thank you-♡♡♡☆!!!

top

Ruime keus en snelle levering

Hele lekkere thee, veel keus, goede beschrijvingen en snelle levering.

Super tevreden

Goede website , lekkere thee snel bezorgd,

Snel geleverd en lekkere thee

Na bestellen de volgende dag al in huis, en heerlijke smaken van thee

Top kwaliteit!

Het pakketje was netjes verpakt alles was aanweziginclusief sluitstrips dus hier een super tevreden klant!

Snelle service heerlijke thee

Goed verpakt en snel verzonden in een brievenbus pakketje. Extra proefje ontvangen

Lekkere thee!

Wij houden thuis erg van de thee van Tea4you en bestellen daarom hier steeds opnieuw. We hebben meerdere merken losse thee geprobeerd, maar dit is toch echt onze favoriet. De vorige keer ontbrak er een zakje van een bestelde theesoort, maar dat is snel nagezonden nadat ik contact had gezocht. Prima service dus. Onze aanraders: Ierse whiskey thee, winterthee en black mojito.

Bestelling wordt vlot bezorgd en is netjes verpakt.

Fijne smaakervaring

Ik vind de theesoorten die ik heb gekocht heel lekker. Ik zal zeker nog meer soorten proberen.

Mijn ervaring was professioneel.

Mijn ervaring was echt op een professionele manier. Emails werden gelijk beantwoord en de medewerking was super goed. Bedankt nogmaals

Ik ben er heel blij mee

Netjes verpakt binnen gekomen en een heerlijk thee sample erbij. Ik ben erg blij met mijn thee set.

Fantastisch mooie thee en super service

Snelle bezorging, bij vragen reageren ze snel en behulpzaam. En de theeën zijn heerlijk, een feestje om te drinken en van te genieten.

Snel geleverd, goede keuze, geen verzending met dhl, dus het kwam aan. Dat laatste was doorslaggevend om hier te bestellen.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld