Tea4you laat je de koffie vergeten !

Correcte uitvoering maar ook wederzijds betrouwbaar. Klein dingetje vergeten te leveren en de volgende dag direct toe gestuurd gekregen zonder gezeur. En de thee ? Perfect !

Via reclame van Facebook en reactie gekregen, bestelling gedaan, daarna nog thee mogen toevoegen, goede service. Snel in huis en heerlijke thee

Super super super

Ik ben positief verrast. De klantenservice is echt top. Denken met je mee en helpen waar ze kunnen. Pakket was snel geleverd en heel mooi ingepakt. Dit zal zeker niet de laatste keerzijde dat ik bij Tea4you iets bestel.

Alles goed verzorgd en zeker niet duur

Product als omschreven

Heerlijk!

Heerlijke thee! Verpakking ook zeer fijn en makkelijk afsluitbaar met de strips. Echt een aanrader!

Ruime keuze

Ruime keuze en snelle verzending.

snelle levering en goede kwaliteit

Ik bestel al tijden mijn thee bij Tea4you, altijd een snelle levering en de kwaliteit is goed, aanrader

Prima product!!

Heerlijke thee met bijzondere smaken en lekker vers.

Sinterklaaspakketjes voor het werk

Op mijn werk zit ik in de feestcommissie. Daarom regel ik altijd een aardigheidje voor mijn collega's voor Sinterklaas. Ik bestelde daarom 70 pakketjes met thee een chocolade. Het contact via de mail was snel, vriendelijk en behulpzaam. De levering was (ondanks een foutje bij PostNL) ook snel.

Top service!

Had een bestelling gedaan, en kwam erachter dat ik 2x dezelfde thee erin had gedaan. Ik heb ze gemaild, en het is direct aangepast. Super service!

Brievenbus

De thee komt altijd snel, maar waar ik vooral enthousiast over ben is dat het pakket door de brievenbus kan. Misschien niet meer als je veel verschillende bestelt, maar bij voor mij werkt het perfect. En het extra zakje thee om te proeven is de kers op de taart. Zo heb ik al eens een nieuwe soort ontdekt die helemaal mijn smaak is.

Uitstekend geregeld

Supersnelle levering

Via Google bij Tea4you uitgekomen en diverse soorten thee besteld. Supersnelle levering (1 dag later) netjes verpakt en een leuk proefzakje met thee erbij. Goede prijzen. Ik zal zeker terugkomen bij dit bedrijf.

Altijd een goede shopervaring

Heerlijke thee, goed verpakt en vlot verzonden.

Thee is zo zo lekker en verzending was mega snel. Er zat ook nog een klein proefzakje bij van een andere heerlijke smaak.

Laat de winter maar komen!

Weer heerlijke thee soorten gekocht! Na mijn bestelling kwam ik erachter dat ik een smaak vergeten was, gelukkig kon ik deze los bestellen en zorgden de vriendelijke medewerkers dat tie bij de rest van mijn bestelling mee gestuurd werd. Snelle reactie op mijn mail en echt servicegericht!

Alles netjes ingepakt geleverd

Alles netjes ingepakt geleverd en als cadeautje lekkere thee ontvangen bij de bestelling.

Origineel en snel

Makkelijk bestellen en snelle verzending van een origineel kadootje. Werd erg gewaardeerd

Lekkere thee

Prima levering alleen miste het proef monstertje

Prima! snelle afhandeling.

Bestelling snel verwerkt en toegestuurd. Prima produkten.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Mooie artikelen

Mooie spullen...alleen jammer dat je niet alles meteen kunt vinden onder zoekwoord...en ik mis nog wat dingen van mijn persoonlijke wensenlijstje

Vlot en snel

Bestelling online ging vlot en de bestelling was de volgende dag in huis. Keurig verpakt en met een klein kadootje erbij.

Snelle, verzorgde levering!

Zie boven