Bestelling liep vlot bezorgen precies volgens planing

pu erth thee orange opzich lekkere thee ruikt heerlijk alleen de sinasappel proef je niet wat ik dus jammer vindt.

Goede fijne service !

Vanaf bestelling tot levering : prima !

Goede service en top kwaliteit

Goede en snelle bezorging in mooie doosjes en afsluitbare zakjes. Thee is van prima kwaliteit en de instructies die meegeleverd worden zijn erg handig om een goede kop/pot thee te zetten.

Ruime keus en snelle levering

Correct, goede kwaliteit en snel

Goede thee, prettige service.

Altijd op tijd

Ze zijn klant vriendelijk,en hebbende mooi assortiment.

Verkeerde smaakjes uitgezocht denk ik.

Alles netjes verpakt en vlot geleverd. Helaas luste ik de door mij uitgezochte teetjes niet. Een buurvrouw was er blij mee. Vriendelijke groetjes, Ilona Lambooij

Goed, zoals het hoort!!

Tevreden, zoals het eigelijk hoort, en normaal moet zijn...

Heerlijke thee

Ik heb de Detox thee besteld. Heerlijke smaak.

Super service

Snelle levering en super lekkere thee. Altijd een proefzakje erbij en handige sluitstrips. Ik heb mijn theewebshop gevonden, een trouwe klant erbij

Heerlijke thee

Voor het eerst geprobeerd....heerlijke thee en er zat een proefzakje bij van thee waar ik gelijk van heb bijbesteld. Dikke aanrader voor iedereen om het te gaan proberen.

zeer goed

goede produkten en goede service

Fijne selectie

Altijd hier mn Masala chai gehaald, beetje grof maar na een paar seconden in de koffie(!) molen fijn genoeg voor het thee ei. Vlotte levering dat past door de brievenbus.

Heel positief deskundig vriendelijk

Heerlijke thee. Goede vriendelijke service. Ook leuk achtergrond info over de thee te krijgen

Superservice

Fijn dat de gegevens die ik had ingevoerd nog gecontroleerd werden en dat er mailtje werd gestuurd om te vragen of het wel klopte. Zo kwam het pakketje op het juiste adres aan. Top service!

Erg lekkere thee

Verrassende smaken, goed verzorgd verpakt. Snel geleverd. Erg fijn dat je hier de bindstrips erbij krijgt. Bij andere theezaakjes moet je die zelf maar zien te vinden.

Heerlijke thee compleet geleverd

Ik heb verschillende soorten ijsthee besteld. Alles werd snel en compleet bezorgt. De ijsthee is heerlijk

helemaal tevreden

Netjes verpakt, zeer snel verstuurd, en belangrijkste is dat het heerlijke theeën zijn,

Veel keus, snel geleverd

Fijn dat er ook kleine verpakkingen te bestellen zijn. Handig om eerst te proeven en dan pas een grotere verpakking te bestellen. Snel geleverd. Top!

Netjes hoor

Gauw in huis , en altijd netjes!

Top thee!en goede service

Heerlijke thee die snel geleverd word.mooie beschijvingen en etiketten en verpakkingen erbij.. dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Fantastisch!

Geweldige website, duidelijke informatie bij de verschillende thee soorten, overzichtelijke website. En het allerbelangrijkste heerlijke thee!!! Zeker de rooibos proberen, ik drink nooit meer thee uit de supermarkt.

Heerlijke theesoorten, fijne service!

Rooibos thee met chocolade, ik ben er aan verslaafd!

Snelle levering, cadeau naar verwachting

Nog snel een cadeau bestellen voor de juffen van de peuterspeelzaal. Gelukkig werd het pakje met thee, zakjes en chocolade snel geleverd! Al mooi verpakt, dus onze dochter kon het zo overhandigen.

Goed contact

Ik moest contact opnemen omdat ik een VVV bon wilde gebruiken maar dat bij checkout niet kon doen. Dit hebben ze snel en goed opgelost voor mij wat heel fijn was. Wel viel me op dat de beschrijving niet helemaal klopte omdat ik geen filterzakjes of doseerlepel bij mijn houten plateau met stolppotten kreeg. Nu had ik die al dus vond ik het geen probleem. Ook waren sluitstrips bij de theezakjes handig geweest. Ondanks dat zou ik ze alnsog aanbevelen aangezien het contact wel goed ging en ik waarschijnlijk alsnog de lepel had kunnen krijgen mocht ik er een punt van hebben gemaakt.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld