Goed en netjes op tijd

De mobiele- en desktop versie van de site hebben wat verbeterpunten. Op dit punt na was het cadeau leuk, mooi ingepakt, niks gebroken en heeft het bedrijf de moeite genomen om extra te controleren bij mij of de order goed was. Zeer tevreden.

Voortreffelijk.

Mooie ruime keuze in heerlijke theeën.

Ben zeer tevreden. Fijn dat je kleine zakjes kunt bestellen om te testen.

Heerlijke thee

Heerlijke thee, veel keuze en vlugge levering

Prima producten, prima prijs en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Heerlijk product

Snelle levering, prima verpakt en heerlijke thee.

Leuk verrast!

Ik had een bedankje met thee en chocolade verstuurd naar een collega. Ze was blij verrast. Thee + chocolade was heerlijk. Enige minpunt was dat ze niet wist van wie ze dit had gekregen. Misschien een idee om de afzender erbij te vermelden. Dus diegene die de bestelling doet. :-)

Op tijd compleet en heel geleverd. Nog een presentje erbij en heerlijke thee wat wil je nog meer, ik niets.

Leuke kleine cadeautjes om aan het eind van het schooljaar de juffrouws kado te doen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. De zakjes geschenkthee waren wel kleiner dan ik dacht.

Op tijd en ziet er netjes uit

Heerlijke thee, snelle nette levering

Veel keuze in thee-smaken. De levering is ook snel

Mooi uitgebreid aanbod en goede service!

Snelle service, goede bezorging en een mooi uitgebreid aanbod met veel opties, keuzes en pakketten. Heb zowel als cadeau als voor mezelf wat zakjes (ijs)thee besteld, en ben er flink van aan het genieten. Aanrader!

Voor herhaling vatbaar

Ik heb voor mijn verjaardag een high tea gegeven. Naast lekkere hapjes wilde ik ook uitpakken met de soorten thee. Ik heb onder andere een Japanse thee bloem besteld, hiervan was iedereen erg onder de indruk. Naast de bestelde thee kreeg ik ook een theesoort gratis, ook deze viel in de smaak! Ik zal zeker nog een tweede keer hier bestellen.

Veel keuze en duidelijke uitleg

De website geeft veel keuze, eenvoudige zoekfunctie en duidelijke uitleg bij alle thee soorten.

Prima thee

Snelle bezorging, veel keuze. Leuk proefzakje erbij.

Heerlijke thee, groot assortiment en goede service

Ik ben inmiddels al een paar jaar klant en doordat er steeds nieuwe smaken bij komen, gaat het nooit vervelen. Het is een feestje om de theevoorraad aan te vullen.

Heerlijke thee. Goede service. Goede communicatie!

Uitstekende aervice

Heel deskundig advies en goede persoonlijke service . Thee van hoge kwaliteit

Heerlijk

Heerlijke thee smaken, snelle service, prima prijzen.

Zeer snelle levering, helemaal top!

Bestelling plaatsen ging makkelijk. Levering was snel. Mooi verpakt. Ik ben helemaal blij. Ik had 3 thee zakjes besteld voor afscheid van de Juffen Er zat ook voor mij een proefpakketje thee bij :) Super!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden! Zou alleen graag ook de filterzakjes op de website willen bestellen. Die kon ik niet vinden.

Drink zelf geen thee maar was als presentje

Goede service en mooi product

Er ging blijkbaar achter de schermen iets niet helemaal goed met de bestelling. Ik werd hier binnen een half uur over gebeld en de bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd. Was mooi op tijd bij mijn jarige zus. Heel mooi cadeau, de theedoos met verse thee, en bonbons, echte aanrader!

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld