Heb al eerder besteld bij Tea4you en zeer tevreden.

Een nieuwe smaak van thee ontdekt

De tee van tea4you is zoveel lekkerder dan de gewone zakjes die overal kan kopen. Blij dat ik de stap heb onder nomen.

Heerlijke thee

Heerlijke en eerlijke thee voor een prima prijs. Leuk dat ze nu ook exclusievere theesoorten in het assortiment hebben. Snel thuisbezorgd.

Heerlijke thee heel snel geleverd!

Ik ben vooral dan van de groene thee in alle smaken die er zijn. Zoveel Keus en heel snel geleverd. Dank weer!

Hele lekkere thee gebracht met snelle service.

Goede service en veel keuze uit lekkere thee soorten.

Uitstekende service.

Snelle verwerking van de bestelling en levering. Zeer vriendelijke en snelle afhandeling van vragen bij telefonisch contact.

lang gezocht naar goede rookthee en nu gevonden,

Heerlijke thee en veel smaken!

Ik bestel altijd bij jullie, helaas even nieuw account moeten maken omdat inloggen niet meer lukte. Maar weer heerlijke thee kunnen halen. Al wacht ik nogsteeds op de rooibos vanille hahah.

Heerlijke thee

Snel geleverd, kwaliteitsproduct... Guayusa niet makkelijk te vinden, maar hier wel!

snel en nette levering

een snelle en nette levering van mijn bestelling

Heerlijk

Heerlijke theetjes gedronken. Ik vond het fijn dat je ook kleine pakketjes kon kiezen zodat ik niet met een hele zak thee zit als ik die thee toch niet zo lekker vind. de lekkere thee kan ik dan bestellen in een grote zak. Snel bezorgd. Heel fijn.

Leuke kadootjes

Leuk om te geven. Snelle levering

Zalige thee en super service

Thee is altijd vers en lekker. De laatste keer was één van mijn favoriete smaken niet op voorraad. Hier werd een zeer goede oplossing voor bedacht met als gevolg dat ik er weer een favoriete smaak bij heb:)!

heerlijke thee

Snelle levering en heerlijke thee

lekkere theeën goed verpakt

lekkere theeën met goede uitleg verpakking is netjes met sluitingen.

1e keer bestelt en was leuk verpakt ziet er leuk uit een de smaken die wij hadden bestelt smaken heerlijk

Lekkerste thee tot nu toe!

Ik ging altijd bij mijn vader op visite met de gedachte oeh dan kan ik daar die lekekre thee drinken! Nu heb ik ze zelf ook aangeschaft en geniet ik iedere dag van mijn theemomentje. Ik drink echt elke dag, de hele dag door thee dus vond wel dat ik mezelf mocht verwennen met goede thee en pure smaken! Andere geven het toch ook uit aan cola, fanta en alcohol?! Ik ben vanaf nu trouwe klant, thanks voor de heerlijke thee!!

Heerlijk

Snelle levering en goed verpakt

Lejk dat er ook nog een proefzakje thee bij zit. Heel attent.

Heerlijke thee soorten en super snel geleverd

Was via google bij tea4you terecht gekomen. Ben heel erg tevreden over de snelle levering en de enorme keuze aan soorten thee. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk. Het is heel fijn dat je kleine verpakkingen kan kopen zodat je makkelijk kan proberen zonder te verspillen. Al met al top!

Super goed, heerlijke thee

Snelle levering en de thee is heerlijk

prima winkel ervaring

Prima shop, duidelijk en overzichtelijk en snelle levering.

Snelle levering, prima service

Zoveel smaken

Volop keuze en zeer vriendelijk.

Goede service en fijne producten.

Ik koop al een tijdje losse thee bij tea4you. Ze hebben veel keus in de webwinkel en de thee is erg lekker.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld