de uitstekende verrassing

Mijn vriendin was al een tijdje op zoek naar een leuke set om losse thee in te doen, maar vond er geen. Daarmee bedoel ik echt geen, ze vond nergens een setje. Per toeval kwam ik op jullie site uit na wat zoeken en vond ik een hele leuke set. Deze set heb ik besteld en was erg snel binnen. De vriendin vond het geweldig en is er heel erg blij mee. Nu we jullie site hebben ontdekt heeft ze al een hele lijst van mensen die ze thee-setjes cadeau wilt doen. Dus dit was onze eerste maar zeker niet onze laatste bestelling.

Snelle levering en goed verpakt

Weer heerlijke nieuwe smaken besteld. Goede kwaliteit thee en iedere keer en oroefzakje die ook goed bevalt. Ruime keuze en snel geleverd. Ik bestel regelmatig en is altijd goed.

Netjes geleverd, pakketje kon door de brievenbus.

Lekkere thee, heb ook minder thee nodig als gebruikelijk bij andere leveranciers. Bij elke bestelling een zakje thee om te proberen. Bedankt Tea4you, ben dik tevreden.

Super service, super thee

Gebeld om te vragen of het klopte dat ik een cadeauverpakking ook naar mijn eigen adres wilde sturen, super attent. Helemaal tevreden

Wederom goede service

2e keer besteld, en alles weer netjes verzorgd en goede service. Meteen reactie op vragen en netjes behandeld

Snelle levering, lekkere thee

Gewoon super goed!!

Gemakkelijk te bestellen en super vlotte levering!!

Fijn

Ik vind het een fijne website, goede thee smaken. Snelle levering!

Leuk

Teetjes proberen, oh zo leuk.

Gebruiksvriendelijk en veel keuze.

Makkelijke website met veel keuzes zowel in smaken als in gewichten. Duidelijke uitleg bij alle producten en snel en netjes thuisbezorgd!

top

Snelle en nette levering. Mooi verpakt, echt een kadootje voor jezelf of een ander

Uitmuntend

Wij gebruiken de thee voor onze koffie foodtruck, iedereen is erg enthousiast over. Levering is altijd op tijd of nog sneller! Heel erg tevreden.

Leuke webwinkel, heerlijke thee

Een proefpakketje besteld met allerlei lekkere smaken. Kreeg na 1 dag het pakketje al binnen, mooi verpakt met informatie over de verschillende soorten thee en hoe je deze het beste kunt zetten. Leuke informatie met een klein zakje thee als cadeautje erbij. Erg leuk!

Een leuke verrassing waar je op Theewachten zit

Mooi dat ik maandag al een mailtje ontvangen had betreft een fout in de adres gegevens. Dit zorgde ervoor dat het pakket woensdag gelukkig nog steeds optijd aan kwam. Goed aanbod in cadeaus, voor iedereen wat. Bedankt, Antoine

Goede ervaringen mee

Je word goed op de hoogte gehouden wanneer de producten geleverd worden

Snelle levering en heerlijke theetjes

Goed geholpen

Snelle en duidelijke communicatie, levering was snel en volledig

Heerlijke, pure smaken

Mooie verpakking, lekkere smaken thee

Snelle service, mooie kwaliteit en goed ingepakt

Altijd snelle levering en goede service

Bestelling wordt altijd snel geleverd en de service is altijd goed. Heerlijke thee.

erg tevreden met bestelling

Zodra het pakje door de brievenbus was had je al de mogelijkheid om de heerlijke thee te ruiken. De thee zat goed verpakt in een dichte zak en was goed afgesloten de sample thee die erbij in de doos aanwezig was rook erg sterk en was erg leuk is uit te proberen. Alle items waren mooi ingepakt en de thee is van goede kwaliteit en erg lekker.

Teveel geld voor te weinig thee

Neem zelf veel Assamthee mee uit India.Ik betaal voor biothee bij Fabindia voor 250 gram,€2,10.Nu met corona ging dat niet.Om een idee te geven Kunnen jullie als firma ook bestellen bij Fabindia? Zou ideaal zijn.

Professionele afhandeling

Ondanks dat er wat mis gegaan was met de order is dit professioneel en top opgelost , Prima service Dank je Lekkere thee !

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld