ZEER GOED

Snelle levering Alles zo als besteld Wat wil je nog meer

Goede service, veel keus voor thee. Mooi verpakt.

Super en snelle levering

Producten zijn super en worden snel geleverd

Perfecte webshop

Veel soorten thee, en heerlijke smaken.

Super thee

Ik koop al aardig wat jaartjes hier mijn thee. Mooi assortiment en goede prijs. Mooie en snelle service. Tot de volgende bestelling.

goede produkten

alles zeer smaakvol........

Heerlijk!!

Wat een heerlijke thee! Ik ben er helemaal blij mee. En de smaken zijn erg lekker

Makkelijk te bestellen en heerlijk genieten.

Makkelijk te bestellen en heerlijk genieten van een prachtige thee....

Lastig dat je niet via telefoon of tablet kunt bestellen daar kreeg ik steeds een melding van. Keurige service, het kadootje wat ik bestelde was snel verzonden

Ondertussen mijn 2e bestelling gedaan. Leuk assortiment en snelle levering.

Gewoon goed

Snelle levering en goede smaakvolle producten.

Lekker veel keuze, goede kwaliteit, en snelle verzending

Ik bestel hier nu al een tijdje. Vaak wat kleine zakjes om uiteindelijk van de lekkerste een groter formaat te bestellen. Heerlijke smaken, lekker veel keuze, en de verzending is snel. Ook altijd een proefje erbij, heel attent.

leuke verpakkinggen milieu vriendelijk snelle leveringen lekkere smaken en kwaliteit

leuke verpakkingen milieu vriendelijk snelle leveringen lekkere smaken top kwaliteit!!!!

Snel, netjes en lekker ;)

Heerlijk, snel, duidelijk

Heerlijke thee, snel geleverd, duidelijke website en super ingepakt met proefzakje thee !

Helemaal top

Vlotte levering en heerlijke theetjes. Allemaal met een sluitstrip erbij.

Helemaal goed

Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en na het bestellen een dag later in de brievenbus helemaal goed.

Is steeds weer goed

Mijn bestellingen komen altijd correct en op tijd binnen.

Heerlijke thee,voor ieder wat wils,netjes verpakt en snel bezorgd.

Al vele malen besteld en telkens goede kwaliteit thee.Weinig gruis en zeer smaakvol.Netjes verpakt,dus ook leuk om kado te doen.Snel geleverd.

Heerlijke groene thee

Altijd gedacht dat ik geen groene lekker vond, verschillende smaken besteld en de thee is heerlijk.

Thee smaakt goedkoop, maar is dat niet.

De thee smaakt chemisch, prijs kwaliteit verhouding volledig zoek

Een prima online winkel, waar service hoog in het vaandel staat. Moest iets retour sturen ( was eigenlijk, schuld, had goed moeten lezen), en dat was geen enkel probleem. Goed advies gekregen wat ik dan wel wilde. Het geld was met een 2 dagen al terug gestort. Het zal even duren met door de grote voorraad dat ik nu heb, toch zal mijn volgende aankoop weer hier zijn.

Lekkere thee, snelle bezorging

Er is veel keus, het wordt netjes verpakt. Mooie website.

Lekkere thee en snel geleverd.

Ik had zin om mijzelf te verwennen tijdens het thuiswerken en een luxe thee af en toe past daar goed bij. Ik heb meteen een grote theezeef voor mijn grote theepot bij mijn bestelling gekocht en tot nu toe, na vele koppen thee, er zeer tevreden mee.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld