Helemaal goed

Inmiddels meerdere bestellingen gedaan en na het bestellen een dag later in de brievenbus helemaal goed.

Is steeds weer goed

Mijn bestellingen komen altijd correct en op tijd binnen.

Heerlijke thee,voor ieder wat wils,netjes verpakt en snel bezorgd.

Al vele malen besteld en telkens goede kwaliteit thee.Weinig gruis en zeer smaakvol.Netjes verpakt,dus ook leuk om kado te doen.Snel geleverd.

Heerlijke groene thee

Altijd gedacht dat ik geen groene lekker vond, verschillende smaken besteld en de thee is heerlijk.

Thee smaakt goedkoop, maar is dat niet.

De thee smaakt chemisch, prijs kwaliteit verhouding volledig zoek

Een prima online winkel, waar service hoog in het vaandel staat. Moest iets retour sturen ( was eigenlijk, schuld, had goed moeten lezen), en dat was geen enkel probleem. Goed advies gekregen wat ik dan wel wilde. Het geld was met een 2 dagen al terug gestort. Het zal even duren met door de grote voorraad dat ik nu heb, toch zal mijn volgende aankoop weer hier zijn.

Lekkere thee, snelle bezorging

Er is veel keus, het wordt netjes verpakt. Mooie website.

Lekkere thee en snel geleverd.

Ik had zin om mijzelf te verwennen tijdens het thuiswerken en een luxe thee af en toe past daar goed bij. Ik heb meteen een grote theezeef voor mijn grote theepot bij mijn bestelling gekocht en tot nu toe, na vele koppen thee, er zeer tevreden mee.

Snelle reactie bij opnemen van contact en afwikkelen van klacht.

Cadeautje om uit te pakken!

Ik kocht de thee voor mezelf en was blij verrast met hoeveel zorg het was ingepakt, het voelde een beetje of ik mezelf een cadeautje had gedaan. Heel Leuk! En lekker ook natuurlijk!

Goede producten vlot geleverd

Goeie thee en met 3-4 dagen in huis

Snelle levering, verpakking zeer netjes en op klein bedrag zelfs kadootje

Goede kwaliteit producten, heel toegankelijke en attente klantenservice

In korte tijd twee bestellingen geplaatst; beide cadeautjes. De ontvangers waren heel enthousiast over de kwaliteit en smaak van de producten. Wij - de bestellers - werden blij van de toegankelijke, attente én snelle klantenservice. Super!

Lekker thee Snelle levering Correct Goed verpakt, inclusief sluitstrips om zakjes te sluiten na gebruik.

Zeer tevreden, heerlijke thee!

Snel verstuurd, goed product

De bestelling was snel verstuurd. Blij verrast over het product, de losse thee heeft heerlijke geuren en eveneens een heerlijke smaak!

Snel en goede levering

Ik ben erg tevreden en was verbaasd over de oprolstrips. Erg pratisch en fijn. Ik heb nog niet alle thee geprobeerd maar tot nu toe is deze perfect.

Heel lekkere thee en super service!

Pakketje duurde lang, contact opgenomen. Ze konden niet achterhalen waar het inzat. Dus hebben ze het nogmaals verstuurd. Geweldige service!

Overzichtelijke website, ruime keus en snelle levering

Ik heb al een aantal keer artikelen besteld, de website is overzichtelijk en is een ruime keus aan theesoorten, ze smaken bovendien ook erg lekker, kaneel/caramel/mango en vanille zijn mijn favoriete smaken. De levering gaat ook erg snel.

goede service

leuk concept; theetje, bonbonnetjes, koekje. past door de brievenbus. en betaalbaar.

boven verwachting

Het was een heel mooi en volledig pakketje dat ik binnenkreeg en dat maakt het een hele fijne ervaring. Dit natuurlijk naast dat de maté en guayusa erg goed vielen.

Geweldig!

Keurig verpakt en op tijd geleverd.

Super lekkere thee!

Heel veel keuze met ook nog eens uitleg over waar de thee vandaan komt en welke smaak het heeft. De thee wordt ook nog eens super snel bezorgd. Zeker een aanrader!

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld