Goede producten voor goede prijs snel geleverd!

Goede producten voor goede prijs snel geleverd! Erg lekkere thee!

Super snelle levering. Cadeau voor mijn schoondochter die ze nog wel miet krijgen. Hoop dat zij er ook heel blij mee is.

Geweldig!

Leuke producten, goede en vooral hele snelle verzending.

Duidelijke website, heerlijk assortiment thee en accesoires, snelle levering en als je pakketje binnenkomt een feestje om open te maken, heel verzorgd!

superformiweldigeindefantakolosachtige service et thee‼️

superformiweldigeindefantakolosachtige service et thee‼️

Geweldige service, mooi verpakt

Jullie waren er behulpzaam en klantgericht. Veel was mogelijk!

Snelle levering en heel goede service

De foute levering ontvangen en heel snel rechtgezet. Top service!

Snel, netjes

goede site met ruime sortering, prima service en chique uitstraling van de producten.

ik zou het erg fijn vinden wanneer ik een klein bericht of de naam van de afzender mee zou kunne sturen. verder prima service en snelle reactie op vragen.

Lekkere thee

Deze keer weer een nieuwe thee uitgeprobeerd. Was weer erg lekker. Bedankt.

Bestel regelmatig, nooit problemen, altijd netjes en op tijd. Nu kadotjes laten bezorgen, is ook probleemloos verlopen. En dat in coronatijd!

goede producten, goed verpakt en keurig verzorgd

Het was de eerste keer dat ik heier wat bestelde, het si uitstekend bevallen. Ruime keus en veel goede theeën.

Uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Slechts beperkte keus in gewicht van de te bestellen thee. De prijs lijkt aan de hoge kant, maar de kwaliteit maakt dat goed.

Heerlijke thee, mooi verpakt, echt perfect!

Voor het eerst bestelling geplaatst en het was echt een cadeautje om uit te pakken! Alles zo mooi en netjes verpakt! Zelfs nog een extra zakje Rooibos Honing thee als cadeautje erbij, die heb ik nog niet gedronken omdat ik elke keer alleen al geniet van de geur als ik het kastje open doe. Zal zeker weer bestellen!

Snel, lekker en geen gedoe

Ik heb nog niet heel mn bestelling geproeft, maar tot nu toe heerlijke tweetjes. Love it

Helemaal top!

De thee is lekker en smaakt zoals omschreven. Ook heel netjes verpakt en zelfs met alle corona perikelen snel verstuurd.

Snelle reactie op mail Snelle levering

Voor me man gekocht als cadeautje Hij is er blij mee en heb al genoten van een paar kopjes Was ook een snelle bezorging helemaal top !

Geweldig en lekker

Een leuke verassing voor mijn Valentijntje. Dank je wel!

Hele goede snelle service! Mooi ingepakt. Ga hier zeker vaker mijn theetjes bestellen

Hier haal ik mijn favoriete thee

De losse thee moet wel even wat fijner maken in de koffiemolen. Grote uitzoek en vlotte brievenbus levering

Goed!

Lekkere thee, prima levering, mag iets sneller. Voor herhaling vatbaar

Snelle verzending, heerlijke thee. Mooi verpakt en altijd een sample erbij. Top service

Snelle service / levering, goede producten

Overzichtelijke website, met goede zoekmachine, die ook veel alternatieven geeft. Top! Er wordt altijd snel geleverd, de kwaliteit van de producten is erg goed en bij twijfel wordt je zelfs keurig opgebeld om iets nog even te checken. Tea4you is een echte aanrader wat mij betreft!

Goede service en een mooi pakketje

Leuk pakketje gekregen, netjes ingepakt. Top!

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld