Zo leuk!

Snelle levering, netjes verpakt, heerlijke thee. De extra etiketten voor 50 cent erbij besteld voor op de blikjes, super mooi! Nog even contact gehad over een theelepeltje, goede service. Dik tevreden.

Een totaal nieuwe ervaring!

Heerlijk, die variatie van kruidenthee. Eigenlijk een koffiedrinker maar nu ontdekt dat er veel variatie is in smaken thee met een duidelijke smaak omschrijving bij iedere variatie.

Leuke collectie snel en netjes geleverd

ruime keuze, netjes ingepakt en snel geleverd

Snelle en goeie service.

Binnen 1 dag had ik mijn bestelling met heerlijke versie thee binnen. Het hele weekend genoten van de nieuwe smaken die ik had besteld.

Helaas kreeg ik vreselijke hoofdpijn na het drinken van de Sweet matee en de summer grey

Dit is in behandeling genomen en er zou een reactie komen eind deze week.

Meerdere smaken besteld, waarvan één 10gr te weinig in het zakje zat. Is jammer want het is miet goedkoop

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice.

Bestelling gedaan en de volgende dag kon ik al lekkere thee drinken!!

Heerlijke thee met veel bijzondere smaken

Ik heb al veel smaken geprobeerd, maar ze vallen nooit tegen. Veel smaken om uit te kiezen, snelle levering. Heerlijke thee!

Goede producten voor goede prijs snel geleverd!

Goede producten voor goede prijs snel geleverd! Erg lekkere thee!

Super snelle levering. Cadeau voor mijn schoondochter die ze nog wel miet krijgen. Hoop dat zij er ook heel blij mee is.

Geweldig!

Leuke producten, goede en vooral hele snelle verzending.

Duidelijke website, heerlijk assortiment thee en accesoires, snelle levering en als je pakketje binnenkomt een feestje om open te maken, heel verzorgd!

superformiweldigeindefantakolosachtige service et thee‼️

superformiweldigeindefantakolosachtige service et thee‼️

Geweldige service, mooi verpakt

Jullie waren er behulpzaam en klantgericht. Veel was mogelijk!

Snelle levering en heel goede service

De foute levering ontvangen en heel snel rechtgezet. Top service!

Snel, netjes

goede site met ruime sortering, prima service en chique uitstraling van de producten.

ik zou het erg fijn vinden wanneer ik een klein bericht of de naam van de afzender mee zou kunne sturen. verder prima service en snelle reactie op vragen.

Lekkere thee

Deze keer weer een nieuwe thee uitgeprobeerd. Was weer erg lekker. Bedankt.

Bestel regelmatig, nooit problemen, altijd netjes en op tijd. Nu kadotjes laten bezorgen, is ook probleemloos verlopen. En dat in coronatijd!

goede producten, goed verpakt en keurig verzorgd

Het was de eerste keer dat ik heier wat bestelde, het si uitstekend bevallen. Ruime keus en veel goede theeën.

Uitstekende kwaliteit. Snelle levering.

Slechts beperkte keus in gewicht van de te bestellen thee. De prijs lijkt aan de hoge kant, maar de kwaliteit maakt dat goed.

Heerlijke thee, mooi verpakt, echt perfect!

Voor het eerst bestelling geplaatst en het was echt een cadeautje om uit te pakken! Alles zo mooi en netjes verpakt! Zelfs nog een extra zakje Rooibos Honing thee als cadeautje erbij, die heb ik nog niet gedronken omdat ik elke keer alleen al geniet van de geur als ik het kastje open doe. Zal zeker weer bestellen!

Snel, lekker en geen gedoe

Ik heb nog niet heel mn bestelling geproeft, maar tot nu toe heerlijke tweetjes. Love it

Helemaal top!

De thee is lekker en smaakt zoals omschreven. Ook heel netjes verpakt en zelfs met alle corona perikelen snel verstuurd.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld