Lekkere thee

Alleen jammer dat ik geen aardbeien thee niet hebben

Had 2 bestellingen gedaan, 1 voor ander adres echter was dat niet helemaal goed doorgekomen. Werd netjes gebeld of de orders niet samen konden en dan zou ik teveel aan verzendkosten terug krijgen. Het juiste 2e adres doorgegeven en het is helemaal goed gekomen

Snelle bezorging. Leuk pakket. Lekkere thee

Snelle verzending, heerlijke thee!

Duidelijke omschrijving van de thee

Snelle service en heerlijk geurende thee!

Ik geniet van elk thee moment

Heerlijke thee

Snel Veel keuze

Snelle levering, lekkere thee

De thee werd snel geleverd. Het zijn lekkere smaken.

Kleine hoeveelheden = veel smaken proberen

Heerlijke theesmaken en leuk dat je door de kleine zakjes veel verschillende soorten kan proberen. En ook nog eens snel geleverd!

Ouderwets lekkere thee

- snelle levering- netjes verpakt- duidelijke uitleg - jammer dat bij 2e bestelling er geen handige sluit Clips zaten

Ruime keuze, goed geïnformeerd en snel verzonden.

Zeer snelle verzending, met nog een sample extra.

Altijd blij

Ik koop al een tijd thee en/of presentjes en ik ben altijd blij. Bij twijfel wordt er contact opgenomen om te zorgen dat de bestelling perfect is. Het wordt altijd op tijd opgestuurd en altijd zit er een proefzakje in, wat elk pakketje weer spannend maakt. Kortom ik ben zeer tevreden, zowel over de kwaliteit van de thee als de service.

Zeer tevreden!

Cadeau mogen ontvangen en zelf één verstuurd. Goede service, leuke cadeaus en heerlijke thee.

Snel besteld, snel geleverd

Voor de eerste keer besteld bij Tea4you en dat beviel goed: veel keus aan thee, bestellen gaat gemakkelijk en de bestelling werd de volgende dag geleverd!

Super goede bezorging. De thee is perfect zoals ik dat voorgesteld had. Raad het iedereen aan.

Goed geleverd producten

De lekkere thee werd snel bij mij goed geleverd.

Mooi cadeau, goede service!

Super thee . Alle smaakjes heerlijk . Geniet er keer op keer weer van .zoveel variaties.

Heerlijke thee, goede prijs, snelle levering. Niets op aan te merken, ik kom zeker terug!

Topproducten en een goede service

Alles goed verpakt binnen gekregen. Ook veel info op de site over de verschillende soorten thee. Hier ga ik vaker bestellen!

Fantastic

Snelle levering en goede service! En.. lekkere thee

goede service

zat een ict foutje in de website ten aanzien van de betaling. Probleem prima opelost.

Zeer goed.

Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Snelle en vriendelijke service.

Bij mijn bestelling was een blikje behoorlijk ingedeukt door het transport. Ik heb gebeld en de volgende dag had ik een nieuw blikje en een nieuw zakje thee.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld