Goede betrouwbare site

op tijd afgeleverd.

Goed verpakt en heerlijke theesmaken

Groot assortiment heerlijke thee smaken, fijne afhandeling van de bestelling

Lekker, en snel geleverd

Verschillende soorten thee besteld, snel geleverd, en ze smaken heerlijk!

Heerlijke thee

Wat een keuze ! Heb een aantal soorten besteld, natuurlijk een smaak, maar allen even lekker. Ook fijn om een korte instructie erbij te krijgen én de sluitstrips. Ik bestel volgende keer weer en beveel jullie van harte aan.

Snel geleverd, goed verpakt en veel keus

Zoveel keus, altijd goed verpakt en snelle levering

Mega super service

Precies wat ik verwacht had en zelf met een proefsmaakje heerlijk’

Top bedrijf!

Super lekkere theetjes en snel geleverd. Ben ook erg blij met het cadeautje!

wel prima, handig

Er zat een dood gedroogd insect in de sterrenmunt mix. Verder wel een heel mooi pakket maar erg irritant dat het zo lang duurde voordat het geleverd was.

Heel goed geregeld

De dingen die ik graag wilde hebben waren op voorraad en de communicatie via de mail (verzendbevestigingen etc.) was prima.

Goede sevice, snelle levering en uitgebreid assortiment!

Zeer snelle levering, zelfs tijdens piekperioden

Ruime keuze, gemakkelijk eerdere orders opnieuw te bestellen. En snel geleverd.

Fijne sevice

Vaker besteld bij jullie. En altijd goed. Netjes verzorgd. Product kwam wel veel later maar dat heb je in deze Corona tijd. Dus daar is niet veel asn te doen.

top

Heel snelle service, heel vriendelijk.

Ik ben tevreden wil een tweede bestelling

Veel keuze snel geleverd

Ruime keuze netjes verpakt en snel verzonden.

Prima snel binnen

Veel keuze in smaakjes, ga nog wel een keer wat bestellen

correcte en snelle levering

uitstekend omschrijving hoe om te gaan met verse thee

Perfect geregeld

Ik bestel graag mijn thee bij tea4you. De kwaliteit van de verpakking, thee en bezorging zijn gewoon top. Als ik vragen heb mail ik en je krijgt snel reactie terug. Bea denkt ook echt heel goed met je mee wanneer je een vraag hebt. Gewoon perfect.

Verrukkelijke thee❤

Heerlijke theesoorten, snel geleverd, veel zorg besteed aan het pakketje en altijd een klein proefzakje thee extra!

Heerlijk verse thee!!

Altijd heerlijke lekkere verse thee... Zo blij mee dit jaren geleden ontdekt te hebben via m’n vriendin!

Snelle levering, mooi verpakt, duidelijke instructies

Heerlijke thee, een kadootje voor mijzelf. Snelle levering, mooi verpakt, duidelijke instructies.

Heerlijk ruikende en smakende thee, ik kon bijna niet kiezen uit de vele smaken.

Lekker, snel, handig

Heel tevreden

Snelle levering en een proef zakje thee erbij

Vlotte levering van thee met heerlijke smaken.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld