Prima webshop, ruim assortiment.

Prima webshop, ruim assortiment.

goed verzorgde, snelle levering

krijgt het altijd op tijd binnen

Het is een heerlijke ervaring om de thee op tijd binnen te krijgen

Heerlijk thee en gezond

Ik heb deze site ontdekt toen ik op zoek was naar verse thee. Vanaf de eerste bestelling was het raak. Heerlijke thee met goede uitleg. Ik ben een beetje op zoek gegaan wat vind ik lekker en welke thee drink ik wanneer. De Kapha thee is heel lekker en hartverwarmend

Aanbevolen

Snel en makkelijk besteld en geleverd.

Top geregeld

Erg prettige samenwerking, snelle reacties en meedenkend. Fijn.

Superrrrr

Superrr

Perfect geregeld

Makkelijk te bestellen. Service prima

Lekkere thee

Helaas was door de drukte mijn pakketje niet op tijd bezorgd. Gelukkig reageerde ze wel snel op mijn mail

nog geen

Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen. wel van post nl 2 keer bericht gehad , dat het bezorgt zou worden, maar tot nu toe niets.

The best tea

Thee is ontzettend lekker en bezorging ging goed. Al meerdere keer besteld bij Tea4you.

Ik had zelf wat verkeerds gedaan met het invullen van het bezorgadres. Na de bestelling gemaild met de vraag of ze dit konden aanpassen. Kreeg snel een mail terug waarin ze zeiden het aan te passen, thee is dag erna naar juiste adres verzonden.

Is helemaal niet duur

heel vlug geleverd

Mijn bestelling bij Tea4You was goed! Ze hebben het snel geleverd en het was goed ingepakt, zodat het niet zou beschadigen! Helemaal top!

Snelle levering en een leuke kerstverpakking Top!

Top, snelle levering & mooi verpakt

Super lekkere thee

Als cadeau besteld, zeer mooi ingepakt! En ook zeer tevreden van de thee, heerlijke smaken. Top top top!!

Altijd goed

Ruime keuze, snel besteld, goed bezorgd (handig; als t kan is t brievenbus pakket) en vooral lekkere thee

Makkelijk bestelling te plaatsen. Pakket werd bijna meteen verzonden, liep alleen bij de post vertraging op. Bij vragen, gelijk antwoord....ik bestel hier zeker nog weer

Super theewinkeltje

Altijd snelle levering. Heel veel keuze. Mooie theeaccessoires.

snel,goed en uitstekende feedback

Prima.

Super service

Geweldig lekkere thee

Goede ervaring en mooi op tijd geleverd

Toppie

Niks op aan te merken

Al mijn bestellingen zaten netjes verpakt. Geen gekke dingen. Helemaal top!

Snelle levering van mijn bestelling, prima verpakt met een leuk kadootje erbij.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld