Voor het eerst besteld en lekkere thee

Alle thee die ik heb besteld is lekker. Voor herhaling vatbaar.

Mooie site. Overzichtelijk. Ruim assortiment. Betaalbaar. Goede communicatie. Met zorg de bestelling verpakt en verzonden. In 1 woord GEWELDIG!!!!!

Snelle levering en heerlijke thee.

De site om de soorten thee te bestellen is overzichtelijk. Mooie sortering op soort. Goede informatie over de ingrediënten en de werking. Direct een mail van de bestelling. De week daarna wordt de bestelling bezorgt. Keurig netjes in een doosje met nog een extra sample om uit te proberen. Ik ben erg tevreden over de gehele afhandeling. En geniet van allerlei soorten thee die van goede kwaliteit zijn.

Super ervaring

zeer goed

vlotte levering en zeer goede produkten

Topkwaliteit

Bezorging mag wat sneller. Bestelling was 5 dagen onderweg. Ik kom zeer zeker terug.

Super thee

ik bestel al jaren thee bij Tea4you. Heerlijke thee, veel keuze en variatie. Heel leuk dat je er ook andere dingen kan bestellen die met thee hebben te maken. Leveren op tijd en snel en altijd een kleine attentie in de vorm van een soort thee die je eens kan proberen. Heel leuk. Hoop nog vele jaren van jullie thee gebruik te mogen maken. Gfa zo door.

Heerlijk thee

Het is een heerlijk thee zal graag willen weten waar het vandaan komt en waar wordt gemengd, wie stelt samen de thee smaken. Weinig proefjes en geen aandacht voor vaste klanten daarnaast minimale bedrag voor verzendkostenlozebestelling is hoog. Mvg, Izabela

Snelle levering, vele lekkere smaken

Tea4you. Heel veel keuze uit overheerlijke smaken. Snelle levering. Prima en erg tevreden

Heerlijke thee!

De thee werd snel geleverd en was goed verpakt. Veel keus op de website, goede omschrijving van de verschillende soorten thee.

Snel en lekker

Snel. Goed geprijsd (kilo verpakkingen)

Snel. Goed geprijsd (kilo verpakkingen)

Super kado gegeven

Makkelijk bestellen goed geleverd en ontvanger blij

Een prettige theesensatie

Leuk om nieuwe thee te ontdekken. Elk pakketje is een verrassing.

De bestelling werd zeer snel en correct geleverd

heerlijke thee produkten! veel keuze

prima service

Heerlijke thee, mooi verpakt en snel geleverd!

Product zoals omschreven

Mooie theedoosjes besteld bij Tea4you. Ik had ze snel binnen en ze zijn zoals beschreven op de site. Nu kan ik de losse thee goed opruimen!

Snel en klantvriendelijk

Zeer snelle levering na foutje in de eerste levering. Mocht dit foutje zelf houden, hoe lief! En mijn vriendin vond haar cadeau super, al met al top!!

Lekkere thee

Veel verschillende soorten thee, goed en duidelijk omschreven wat er in zit en snelle levering.

Goed kwaliteit thee een een ruime keuze

Fijne website, goede thee, ruime keuze en mooie producten om de thee in te bewaren.

Good experience

Nice set for my tea, and the tea itself is delicious. Everything came quickly and with no issues.

Perfect!

Verschillende smaken thee gekocht, zakjes worden geleverd met een ijzerdraad zodat ze eenvoudig gesloten kunnen worden. Ondanks een fout van mij alsnog heel goed geholpen door de klantenservice en het pakketje ontvangen!

Hele lekkere thee, erg snel bezorgd en een mooie verpakking. Super tevreden en zeker vaker bestellennnn!

Heel veel smaken, prijs en kwaliteit klopt.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld