Top!!!

(Bijna) Helemaal top!! Waarom geen 10?? We kregen een proefzakje die ook al in het starterspakket zat....gemiste kans :) Maar verder zou ik het aanbevelen bij mensen die ook losse thee zoeken

Snel en goed

Lekkere thee, gevarieerd aanbod. Prijs-kwaliteit verhouding top.

Lekkere vruchtenthee

Leuke combinaties, veel soorten vruchtenthee. Ik ziek mn caffeine/theine-arme theesoirten

Veel keuze en snelle levering

Fijn dat je 3 verschillende grote van verpakkingen hebt zodat je eerst een nieuwe smaak in een kleine verpakking kan proberen

Gewoon zeer goed

Fijn dat er zoveel keuze is maar ook kleine hoeveelheden zodat je makkelijk iets nieuws kan proberen.

Prachtig en lekker

Prachtig mooie glazen theepotjes met heerlijke thee. Nu drink ik weer heel veel thee. Super/nette service!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Uitmuntend

Snelle levering en geweldige keuze in soorten gewoon goede lekkere thee’

Heerlijke thee, zeer goede communicatie en prachtige verpakkingen....

Heerlijke thee, zeer goede communicatie en prachtige verpakkingen.

snel geleverd en prima verpakt

Het product voldoet aan de wensen.

Heerlijke thee

Snelle levering. Goed verpakt. Gratis proefzakje en het belangrijkste heerlijke thee

Heeerlijk

Heerlijke thee . uitstekend zeer tevreden levering was ook snel en alles netjes verpakt ook nog een proef zakje gehad

Veel keus, goede kwaliteit en bovenal gewoon lekker

Veel keus, goede kwaliteit en bovenal gewoon lekker Beter niets aan toe te voegen

Aangenaam verrast

Snelle correcte levering. Was aangenaam verrast door de heerlijke smaken van de theesoorten die er in een glazen potje ook nog eens heel aantrekkelijk uit zien.

Heerlijke thee

Goede levering en lekkere thee

Goede service.

Tot volle tevredenheid geleverd wat ik besteld heb.

Snelle levering en proefzakje kado

Prettige communicatie gehad en snelle verzending van mijn thee. Leuk ook dat er een extra zakje bij zat om te proeven! Bedankt

Zeer accuraat

Bezorging ging volgens afspraak en was goed te volgen op track en trace. Het bestelde was in goede staat ontvangen. De thee is erg lekker.

snelle service, makkelijk te bestellen, goed verpakt en lekkere thee

leuk kado

Goede en overzichtelijke website. Leuke thee cadeaus te vinden!

Heerlijke thee!!!

Uitgekozen bedankkaartje is blanco

Bedankkaartje wel bijgevoegd maar is blanco. Tevens op chocola geen THT datum aanwezig.

Fijn

Fijne service lekker snel en fijne thee soorten. En in word helemaal blij dat het in papier zit en niet in plastic.

Aparte theesmaken in uitgebreid assortiment

Fijne theesmaken die goed verpakt snel worden geleverd.

Superleuk!

Wat een goede service verlenen jullie! En wat is het leuk om een echte theeleut te verrassen met een theepakketje.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld