Heerlijke thee, mooi verpakt en snel geleverd!

Product zoals omschreven

Mooie theedoosjes besteld bij Tea4you. Ik had ze snel binnen en ze zijn zoals beschreven op de site. Nu kan ik de losse thee goed opruimen!

Snel en klantvriendelijk

Zeer snelle levering na foutje in de eerste levering. Mocht dit foutje zelf houden, hoe lief! En mijn vriendin vond haar cadeau super, al met al top!!

Lekkere thee

Veel verschillende soorten thee, goed en duidelijk omschreven wat er in zit en snelle levering.

Goed kwaliteit thee een een ruime keuze

Fijne website, goede thee, ruime keuze en mooie producten om de thee in te bewaren.

Good experience

Nice set for my tea, and the tea itself is delicious. Everything came quickly and with no issues.

Perfect!

Verschillende smaken thee gekocht, zakjes worden geleverd met een ijzerdraad zodat ze eenvoudig gesloten kunnen worden. Ondanks een fout van mij alsnog heel goed geholpen door de klantenservice en het pakketje ontvangen!

Hele lekkere thee, erg snel bezorgd en een mooie verpakking. Super tevreden en zeker vaker bestellennnn!

Heel veel smaken, prijs en kwaliteit klopt.

Top!!!

(Bijna) Helemaal top!! Waarom geen 10?? We kregen een proefzakje die ook al in het starterspakket zat....gemiste kans :) Maar verder zou ik het aanbevelen bij mensen die ook losse thee zoeken

Snel en goed

Lekkere thee, gevarieerd aanbod. Prijs-kwaliteit verhouding top.

Lekkere vruchtenthee

Leuke combinaties, veel soorten vruchtenthee. Ik ziek mn caffeine/theine-arme theesoirten

Veel keuze en snelle levering

Fijn dat je 3 verschillende grote van verpakkingen hebt zodat je eerst een nieuwe smaak in een kleine verpakking kan proberen

Gewoon zeer goed

Fijn dat er zoveel keuze is maar ook kleine hoeveelheden zodat je makkelijk iets nieuws kan proberen.

Prachtig en lekker

Prachtig mooie glazen theepotjes met heerlijke thee. Nu drink ik weer heel veel thee. Super/nette service!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Uitmuntend

Snelle levering en geweldige keuze in soorten gewoon goede lekkere thee’

Heerlijke thee, zeer goede communicatie en prachtige verpakkingen....

Heerlijke thee, zeer goede communicatie en prachtige verpakkingen.

snel geleverd en prima verpakt

Het product voldoet aan de wensen.

Heerlijke thee

Snelle levering. Goed verpakt. Gratis proefzakje en het belangrijkste heerlijke thee

Heeerlijk

Heerlijke thee . uitstekend zeer tevreden levering was ook snel en alles netjes verpakt ook nog een proef zakje gehad

Veel keus, goede kwaliteit en bovenal gewoon lekker

Veel keus, goede kwaliteit en bovenal gewoon lekker Beter niets aan toe te voegen

Aangenaam verrast

Snelle correcte levering. Was aangenaam verrast door de heerlijke smaken van de theesoorten die er in een glazen potje ook nog eens heel aantrekkelijk uit zien.

Heerlijke thee

Goede levering en lekkere thee

Goede service.

Tot volle tevredenheid geleverd wat ik besteld heb.

Anthonie Fokkerstraat 63B

3772 MP Barneveld