Product 5 keer uitgestelde levering en nog steeds niets binnen ,

Levering(ook met corona in beschouwing nemend )ver onder de maat. Regel dit beter jullie producten zijn mooi maar zo krijg je negatief imago het ging hier om een boeken plankje is toch geenproduct waar transport problemen door kunnen onstaan lijkt mij

Eens maar nooit meer

Stoeltjes besteld met afterpay direct betaald met afterpay, wat blijkt ipv zes stoeltjes zijn er twaalf bezorgd. Verder staan er zes in elkaar zitten geweldig maar er zit hoogte verschil tussen de stoeltjes.

Mooi product met een prima service

De kast is mooi! Neem voor het in elkaar zetten wel de tijd. De service is ook prima.

Goede ervaring en service

Eerste levering was helaas beschadigd, dit had de chauffeur moeten zien en niet mogen afleveren. Door Basic Label netjes te woord gestaan aan de telefoon, omruil duurde wel weer even maar uiteindelijk heb ik het product in goede staat ontvangen.

Goede snelle service

Goede en snelle service! Ik kreeg er zelfs een kleine attentie bij en een handgeschreven kaartje, Leuk!

Schep geprijsd, duidelijk

Alles duidelijk en simpel. Product vergeleken met andere webshops, hier was het stuk goedkoper dan andere sites.

Kwaliteit en op tijd geleverd ...echt top!

Prachtige Buitenlamp voor redelijke prijs

Buitenlamp besteld met aantrekkelijke korting. Geleverd volgens afspraak. Geen problemen ondanks corona crisis

2 maanden gewacht op een stoel. Uiteindijk niet geleverd.

Had een stoel besteld. 2 maanden gewacht. Toen werd er opeens gemeld dat hij niet meer leverbaar was. Ergens anders besteld en een week later thuis!

Langzaam

Het product kon pas 3 weken later worden bezorgd, hoopte ergens dat het een foutje was op de website. Nu hadden we geen haast, dus prima. Product was krom en scheef, wellicht kunnen zij daar niks aan doen, maar dus rommel en mag dus terug. Retourneren is een beetje ouderwets, met een herroepingsformulier mailen en wachten op antwoord. Niet echt snel via je account of zo.

Fotolijstplanken netjes afgeleverd!

Vol verwachting heb ik mijn eerste bestelling bij u geplaatst. Door het Coronavirus en de daardoor ontstane tot drukte bij online winkels, zorgde er wel voor dat de levering iets later aankwam dan aangegeven. Echter ook van te voren was reeds aangegeven dat dit mogelijk kon gebeuren. De fotolijstplanken waren heel goed ingepakt en zijn zonder beschadigingen bij mij aangekomen. Ondertussen hangen ze al aan de muur en het ziet er fantastisch uit! Het voelt en ziet er heel degelijk uit, mooi eikenhout!

Mooi product snel geleverd

Goede prijs kwaliteit netjes op gekozen tijdstip thuisbezorgd

Mooie kast, maar geen reactie op schade

We hebben een zeer mooie kast gekocht, maar bleek beschadigd te zijn. Hier netjes een foto van gemaakt en gemaild, maar nu een dikke week later nog geen reactie ontvangen helaas...

voor mij de eerste keer. dat is prima bevallen

producten zijn zoals omschreven. alles was goed beschermd ingepakt. levering was duidelijk, maar wat ik het allerfijnste vond was de telefonische bereikbaarheid en communicatie. gaf een vertrouwd gevoel.

Erg tevreden

Een lamp besteld bij Basiclabel. Deze was er netjes verpakt en kwam onbeschadigd aan. De levering duurde iets langer, maar dat is denk ik te verklaren door de enorme drukte door de corona crisis. Ik zou zeker nog een keer bestellen bij Basiclabel.

goede en snelle levering

Verloop communicatie en teruggave geld moeizaam en traag

Een tweetal kunstplanten besteld, levering duurde iets langer. Dit komt door drukte bij PostNL en dus niet door Basiclabel. De kunstplanten vond ik niet heel mooi, dus geretourneerd. Communicatie hierover was omslachtig en duurde lang. Inmiddels al twee weken geleden kunstplanten geretourneerd en vooralsnog mijn geld niet terug op mijn rekening. Hierover contact gezocht, reactie duurde wederom lang. Geld zou deze week op mijn rekening staan, maar helaas..... nog steeds niks bijgeschreven. Dus ik ben benieuwd hoe lang dit nog duurt.

Goed geregeld

Mooie kast besteld. Mooie keuze op site. Alles zoals afgesproken en netjes gearriveerd. In één moeite in elkaar kunnen zetten zonder strubbelingen. Dat was wel prettig.

Mooie stoelen gekocht, goede prijs/kwaliteit verhouding. Basic Label levert des gevraagd ook nog extra bescherm dopjes na, super!

Mooie stoelen!

Super fijne stoelen (WOOOD wingchair)! Geleverd zoals aangegeven en service is too! Zeker een aanrader aangezien ze heel veel leuke spullen op de site hebben.

in de winkel prima geholpen totdat

goed advies gekregen en prima geholpen, totdat ik vroeg wanneer het bezorgt zou worden. dat konden ze mij niet vertellen??!! maar mocht het niet uitkomen kon ik dat veranderen via de post.nl app. nou niet dus, kon niets veranderen, en dan moet je dus 2 dagen thuis zitten omdat twee verschillende producten niet eens op dezelfde dag bezorgt kunnen worden. en ja producten waren gewoon op voorraad. geef daar dan ook de juiste informatie over.....

jammer moest ikea kast slopen voor de ontbrekende onderdelen

kast mooi maar miste div onderdelen gelukkig een oude klerenkast van ikea bracht redding maar kan ik niet meer gebruiken

Super mooie vaas

Heel blij met mijn vaas. Super mooi!

Heb mijn pakket na 1,5 week nog steeds niet ontvangen!

Contact gehad met basiclabel omdat mijn bestelde tafeltje niet was afgeleverd , ondanks volgens de postbezorger deze was afgeleverd? Frustrerend dat mijn cadeau voor mijn vriendin er nog steeds niet is. Heb niets meer gehoord van Basiclabel

Blijft nog even verrassing

Het dressoir hebben we besteld voor ons nieuwe huis. En is dus ongezien in de verpakking naar de opslag gegaan. Iets leuks om naar uit te kijken.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV