Zeer slecht !!

Op 7 feb kleed teruggestuurd. Bewijs en track en tracé code doorgestuurd. Nog steeds mijn geld niet terug ontvangen ? Post NL gebeld maar basic label zal zelf met hen moeten bellen omdat zij retourlabel hebben aangemaakt.

Nieuw kussen prima

Mijn vorige kussen was na een wasbeurt al stuk, rits was afgebroken. Deze is niet zo duur maar ook niet wasbaar.

Veel vertraging

Mijn bestelling was heel erg vertraagd. Door basiclabel werd ik hiervan niet op de hoogte gebracht helaas. Meermaals contact gezocht en werd vriendelijk geholpen. Beloftes werden alleen niet waar gemaakt. Hopelijk de volgende keer meer geluk.

Goede service nav retour

Product was beschadigd en daardoor contact opgenomen met klantenservice. Dit werd snel Opgepakt en opgelost door een nieuw product. Medewerkers via e-mail waren ook weg vriendelijk.

keurig netjes en snel

naar tevredenheidenheid snel en netjes afgeleverd

Snelle levering, goede service

Ik had woensdag een bijzettafel besteld die de volgende dag al werd geleverd ondanks Corona. Pakket was goed verpakt. Ook ben ik telefonisch goed geholpen door de klantenservice met mijn vragen.

Snelle levering en goed verpakt

Zal hier zeker weer bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail/trackandtrace. Ik had een kandelaar besteld en die was gelukkig heel goed verpakt. En ondanks corona ook snel geleverd.

Een bestelling zonder problemen kunnen annuleren

Snel en vriendelijk antwoord 4 sterren omdat ik na de annulering toch een 1e herinnering kreeg van Afterpay maar dat hebben jullie toen ook geregeld Dus bedankt !

Snelle levering en goed product!

Service zoals service verwacht mag worden

Nieuwe kast voor mijn zoon gekocht. Op tijd geleverd en de juiste kast mogen ontvangen. De enige opmerking die Ik heb is het feit dat één van de poten niet goed geverfd is. Is hier nog wat aan te doen?!

Op site niet makkelijk artikel te bestellen met korting als je inschrijft voor nieuwsbrief

Wel snelle levering.

Alles gegaan zoals het hoort

Ik heb een kast gekocht en hier miste 1 onderdeeltje. Gebeld met Basiclabel en ze sturen direct alsnog het missende onderdeel toe. Goede service zoals het hoort!

super

Snelle levering, super mooi product

Alles prima geregeld volgens afspraak.

Ondanks weersvoorspelling met ijzel als verwachting werd ons pakket toch en zelfs nog vroeger dan aangegeven tijdstip bezorgd!

Snelle levering en ook via de chat snel te woord gestaan

Bij ontvangst bleek de bestelde lijst kapot te zijn. Meteen werd er een nieuwe besteld.

Super leuke tafeltjes!

Ik heb twee ronde bijzettafeltjes besteld! Heel erg blij mee. Niet te duur en van prima kwaliteit.

Snel en goede kwaliteit

Al enkele malen besteld. prima kwaliteit.

Zeer slecht

Heb een nachtkastje besteld, er zijn 4 planken geleverd. Nu 1,5 week later nog steeds niet opgelost

Mooi product, goede bezorging

Product voldoet exact aan de verwachtingen dankzij de duidelijke foto's. Prima prijs, supertoffe bezorger.

Top service en winkel

Super in alle opzichten

Heel blij met mijn aankoop en snel geleverd heel blij mee mijn compliment.

Kregen na beschadiging direct nieuwe spigel.

Fijne webshop, snelle levering ondanks de tijd waar we nu inzitten!

Ik had een superleuke, betaalbare, mand besteld en de volgende dag al in huis!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV