Mooie producten, snelle levering.

Heb mijn aankoop nog niet ontvangen

Nog niets ontvangende

Conform belofte

Snelle reactie op vragen. Levering conform belofte en goede prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. Andere aanbieders.

Prima webshop

Duidelijk, goed werkende site. Snelle verwerking en bezorging. Werd zeer goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces. Voordelig.

Erg tevreden

Wij hebben via de webwinkel een bed, kast en bureau gekocht. Vervolgens werden we gebeld om een bezorgmoment af te spreken, wat op ons verzoek later kon plaatsvinden. De bezorger kwam de meubels netjes in huis leggen. We wachten nog even met in elkaar zetten op een verhuizing, maar kunnen niet wachten!

Supersnelle service!!

Sneller levering goede service!!

Fijn contact met de klantenservice nadat ik een product er een fabrieksfoutje had ontvangen. Allemaal snel en netjes afgehandeld!

Snelle afhandeling

Goede service en snel contact.

Mooie spiegel gekocht. Leuk was de 20%black Friday korting. Netjes thuis bezorgd door goede koeriersdienst. Tevreden klant.

Prima, al vaker hier gekocht. Mooie collectie.

Goede klantenservice, snelle terugkoppeling.

Van bestellen tot levering,Zeer tevreden.

Gelet op deze drukke periode was ik blij verrast dat ik mijn bestelling zo snel mocht ontvangen. TOP

Foute inlichting

Er wordt gezegd direct leverbaar maar dan duurt het nog 2 maand omdat de vervoerder vertraagd Beetje mis lijdend Vriendelijke groet, Ria

Helaas niet zo prettig.

Een woood kast besteld omdat die "direct" leverbaar zou zijn. Niet het geval na wat mail contact en dus uiteindelijk een maand moeten wachten. Eenmaal binnen gekregen bleken er 2 linker zijkanten in te zitten. Nu wacht ik dus nog op een rechter zijkant. Mail en bel contact was overigens prima. Maar al met al een hoop gezeur en nog geen kast.

Duidelijke communicatie, mooi product

Kast is zoals weergegeven op de website. Prima kwaliteit! Communicatie is ook goed, ontvangt steeds updates en je wordt netjes gecontacteerd om een afspraak in te plannen binnen een prima termijn!

Prima meubels, prima bezorging!

Mooie meubels, keurig bezorgd en in de garage getild!

Goede levering. Product zoals verwacht. Zeer tevreden.

Prima product, prima (bezorg)service

Als enig minpuntje zou ik kunnen aantekenen, dat er geen aparte factuur gestuurd wordt, die digitaal bewaard kan worden. Nu heb je alleen een e-mail waarin het aankoopbedrag wordt vermeld.

Op tijd geleverd

Besteld en op de tijd geleverd die belooft werd

Tevrede

Mooie lampen voor een redelijke prijs.

Uitstekend!

Aanbeveling door zoon en schoondochter die hun inrichting in Hoorn hadden gekocht. Voor ons eerste maal via internet enkele kleinmeubelen gekocht, waarvan een enkels stuk bij ons paste. Retour en afhandeling zeer correct verlopen. Onze eerste ervaring was dus een goede. Mvg.

Slechte service met nul verantwoordelijkheidsgevoel

We hadden twee kasten besteld die beiden direct leverbaar waren. Een van de kasten kwam keurig binnen een paar dagen maar tot onze verbazing was de andere kast er niet bij. Zelf maar gebeld ‘nee het werd toch half december’. Balen dat we een paar weken moesten wachten maar goed, dingen gebeuren. Begin december nog niets gehoord van basic label, dus zelf maar weer gebeld. ‘Nee het word rond maart’. Na meerdere keren netjes uitgelegd te hebben dat dit onacceptabel is omdat gepretendeerd word dat er direct geleverd werd draaide men het gesprek zo dat het allemaal aan de besteller lag. De slechte communicatie lag aan ons (u moet maar eens al uw mailboxen doorkijken mevrouw) om later te zien dat er inderdaad geen communicatie plaats had gevonden. De onverantwoordelijke houding en het constant afschuiven van zaken, nul empathie en het was vooral niet hun probleem maakten dat ik uiteindelijk toch wel echt boos werd, en ineens kon het meubel binnen een week geleverd worden. Heel blij dat het meubel er is en wij van dit bedrijf af zijn, maar meer dan frappant dat dit ineens toch kan maar blijkbaar alleen als je kwaad word. Dit is dus geen bedrijf waar je iets moet bestelen als je denkt dat mensen met goed fatsoen en redelijkheid zaken voor je regelen. Echt een dikke -1, ik zou ergens anders bestellen als ik een advies mocht geven.

Uiteindelijk blij!

Bestellen en levering prima, beschrijving van de montage ook goed, alleen de gaatjes van de deuren waren niet de juiste grootte of niet goed doorboord zodat er iemand bij moest komen met een ijzerboor om de gaatje groter te maken zodat de deurtjes gemonteerd konden worden. De deuren hingen behoorlijk scheef in het kastje en het was een hele toer om de kast zo gesteld te krijgen dat de deuren recht hingen. Toen was ik er wel blij mee, heel leuk kastje ;)

Geleverd servies waren stukken af.

Het geleverde servies was beschadigd. Ik vind het vreemd dat bij het inpakken niet gezien is dat er stukken vanaf waren. Ik heb het servies nu bijna twee weken geleden teruggestuurd. Ik hoop mijn geld snel overgemaakt gaat worden.

Kwaliteit van kast valt tegen

Bestellen en bezorgen waren goed! De kast in elkaar zetten was lastig. De voorgeboorde gaten waren te klein voor de schroeven waardoor er veel kracht gezet moest worden. De deurtjes hangen niet volledig recht, er zit een verschil in de bovenkant van de deuren. Er zitten een paar bobbels in de verf van het staal, aan de voorkant boven de deuren. De prijs/kwaliteit verhouding van de kast vind ik onjuist.

Keurig

Mooi product, fijne klantenservice.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV