Slechte service met nul verantwoordelijkheidsgevoel
We hadden twee kasten besteld die beiden direct leverbaar waren. Een van de kasten kwam keurig binnen een paar dagen maar tot onze verbazing was de andere kast er niet bij. Zelf maar gebeld ‘nee het werd toch half december’. Balen dat we een paar weken moesten wachten maar goed, dingen gebeuren. Begin december nog niets gehoord van basic label, dus zelf maar weer gebeld. ‘Nee het word rond maart’. Na meerdere keren netjes uitgelegd te hebben dat dit onacceptabel is omdat gepretendeerd word dat er direct geleverd werd draaide men het gesprek zo dat het allemaal aan de besteller lag. De slechte communicatie lag aan ons (u moet maar eens al uw mailboxen doorkijken mevrouw) om later te zien dat er inderdaad geen communicatie plaats had gevonden. De onverantwoordelijke houding en het constant afschuiven van zaken, nul empathie en het was vooral niet hun probleem maakten dat ik uiteindelijk toch wel echt boos werd, en ineens kon het meubel binnen een week geleverd worden. Heel blij dat het meubel er is en wij van dit bedrijf af zijn, maar meer dan frappant dat dit ineens toch kan maar blijkbaar alleen als je kwaad word. Dit is dus geen bedrijf waar je iets moet bestelen als je denkt dat mensen met goed fatsoen en redelijkheid zaken voor je regelen. Echt een dikke -1, ik zou ergens anders bestellen als ik een advies mocht geven.