Vlotte levering

Kwaliteit valt tegen maar ik had alleen het onderstel nodig.

Snelle levering, mooi product

Prima produkt voldoet helemaal aan de verwachting.

Jammer dat de bezorgtijd iets langer was doen gedacjt.(maar dit komt waarschijnlijk door de drukke periode)

Product goed verpakt en snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, prima in orde dus.

Mooie lamp, vlotte levering.

Prima, producten zoals omschreven en voor een goeie prijs.

Product zoals omschreven en levering ging keurig in overleg.

Leuke producten en snel in huis

Lang gezocht naar een tafeltje dat ik in mijn hoofd had en op de website gevonden in de uitverkoop. Volgende dag al in huis. Helemaal naar mijn zin.

Snelle levering en goede service!

Een ruime keus in de webshop, snelle levering, en bij een klacht een goede en snelle afhandeling!

Nette service, keurige levering.

Nette service, keurige levering.

Mooi assortiment, goede prijs en goede service

Basiclabel past bij ons. No-nonsense, stoer, basic, puur en eigentijds. Zoals ook alle spullen van Woood. Basiclabel levert tegen de beste prijs en veel uit voorraad. Wij zijn erg blij met de in Nederland geproduceerde kasten van Woood.

Hele goede service

Er was een klein probleempje maar is keurig opgelost

Goede communicatie over de levering en een mooie kast.

Keurige levering mooie poef

De levering duurde iets langer dan verwacht maar het artikel werd uiteindelijk keurig ingepakt bezorgd. We genieten van de mooie poef.

Top winkel met zeer vriendelijke en deskundige mensen!

goed geleverd

De bezorging was prima. De kast van Woood 3 deur pure beton grijs inden we tegenvallen, in elkaar zetten heel lastig, de tekening niet duidelijk en 2 deuren iets krom zodat ze niet goed sluiten. we misten 4 deuvels die voor gemonteerd waren in een lade plank, en de lade rail zat te hoog waardoor deze niet goed sluit, hebben het zelf opgelost door de rail te verlagen. dus eind conclusie , valt het erg tegen :(

Goed!

Directe communicatie en snelle levering

Goede ervaring.

Leuke vakkenkast

Leuke kast. Staat prachtig!!

Levering eerder dan gepland ontvangen!

Besteld net voor Black Friday en op de levering stond 3 december. Maar ik ontving het product al eerder! Heel blij mee. Top webshop!

Super service en mooie spullen

Goede en snelle communicatie. Top service. En hele mooie spullen.

Goede prijs en snelle service

De kast die ik zo graag wilde hebben was hier veruit het goedkoopste. De bestelling was zo gemaakt en ik werd al vlot gebeld voor een leverafspraak. Het tijdsvak was ook maar 2 uurtjes op de leverdag. Lekker praktisch dus! Kortom: blij mee en wie weet tot een volgende keer!

Goed geregeld, klantenservice ook goed

Goed geregeld

Altijd goed!

Al vaker spullen bij jullie besteld: kwaliteit is prima, netjes geleverd, snel geleverd en hele mooie spullen! Makkelijk online te bestellen maar ook in de winkel word je altijd goed en vriendelijk geholpen. Regelmatig leuke acties!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV