Snelle levering en goede service

Makkelijke site om te bestellen en pakket was diezelfde avond nog verzonden!

Klantvriendelijk en goed bereikbaar

Twee keer informatie gevraagd over twee verschillende kasten. Een keer via de mail, een keer telefonisch. Beide keren goed en vlot geholpen.

Snel geleverd, goede prijs

Tevreden met het product en de levering. Verbeterpunt: de Track & Trace omgeving van De Eekhoorn is een draak.

Prima aankoop en afhandeling!

Hoe vaak je niet een uitnodiging krijgt voor een review wil ik me nu wel even de moeite nemen voor een reactie. In alle eerlijkheid heb ik enorm getwijfeld over het wel of niet (online) aankopen van een kast bij Basiclabel, het ging zich om een bedrag van bijna €600,- en er waren hier en daar een paar slechte reviews te lezen. Echter wil ik iedereen melden dat deze zorgen voor niks zijn geweest. Alle credits naar Basiclabel die na bestelling alles snel en netjes per mail communiceren, snel schakelen met de bezorgservice die ook, niet onbelangrijk, de kast onbeschadigd en keurig hebben bezorgd. Deze kast staat inmiddels op z’n plek en daar zijn we heel blij mee! Zou ik Basiclabel aanraden voor anderen? ABSOLUUT!

Correcte en snelle levering

Mijn eerste ervaring met Basiclabel en wellicht niet de laatste.

Nog mooier dan verwacht en niet duur

Hele mooie fotolijstplanken besteld. Goed verpakt en mooie kwaliteit.

Snelle levering en een mooi product

We hebben een kast bij jullie besteld. Deze is snel geleverd. De kast ziet er erg goed uit. Stevig en mooi! Helaas missen er wel "afdekdopjes" voor de schroefgaten!

Mooie tafel die voldoet aan wat wij wensen

Mooie tafel die voldoet aan wat wij wensen, voor een redelijke prijs

Echter bijgeleverd materiaal slechte ervaring.

Beste prijs en kortste levertijd voor mijn kast

Vogels besteld

Snelle levering. Tijdens het transport was er iets kapot gegaan en heb ik direct een nieuwe levering gehad, top!!

betaalbare en duidelijke zaak

Ik heb een wooodkast gekocht en ben over de kast zeer tevreden. De levering verliep iets minder vlug dan ik had gedacht. Bij het bestellen bleek de kast voorradig en direct leverbaar, echter dan word je gebeld door het vervoersbedrijf en blijkt dat afleveren toch nog een week duurt. Bij de kast zat geen montagehandleiding, deze was op internet snel gevonden, maar lastig leesbaar. Ik zou het fijner vinden als deze gewoon in de doos zou zitten en zo niet (kan mij qua duurzaamheid voorstellen dat wellicht niet meegeleverd wordt) dan zou een linkje in de bevestigingsmail een tip zijn. Verder zeer tevreden, duidelijke website.

Zij zijn makkelijk te bereiken.

Het pakket bestond uit 2 delen, eerste pakket kwam behoorlijk snel, pakket 2 kwam 10 dagen later doordat post.nl het druk had vanwege sinterklaas (het was het bureaublad, 140cm lang) het onderstel had ik dus al 10 dagen eerder. Zij hebben mij iedere keer zeer netjes geholpen. (6x contact gehad) Bij het laatste contact gingen zij zelf een klacht bij post.nl indienen, en dat heeft geholpen want de volgende dag kreeg ik het grote pakket binnen, nu was het dus eindelijk compleet. Dus al met al, goede service!

Moeizaam

Kast besteld die direct leverbaar was. Uiteindelijk heeft de vervoerder een wachttijd waardoor het toch bijna een week duurt voordat de kast geleverd wordt. Het is een bouwpakket bestaande uit 3 dozen. De 2e doos is voor of tijdens transport volledig dubbel geknakt waardoor alle planken in die doos gebroken zijn. Direct gebeld, maar ik moest foto's mailen. Daarop verwacht je snel een reactie maar uiteindelijk de volgende dag weer zelf moeten bellen dat we nog niets gehoord hadden. Nog een dag later kregen we een bericht de 2e doos opnieuw opgestuurd zou worden. Op de vraag wanneer ik deze kon verwachten kreeg ik direct terug gemaild dat dit snel kon als deze op voorraad was. Op mijn reactie of ze dit konden checken omdat de 3 grote dozen nu erg in de weg staan in mijn woonkamer kwam geen antwoord. Toen er officieel een week voorbij was weer gebeld. Inmiddels iemand anders aan de telefoon die zei dat de doos op voorraad was en deze zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Weer een week later nog steeds niets gehoord dus opnieuw gebeld. Toen zouden we direct door de vervoerder gebeld worden. De volgende dag (!) kreeg ik een mail van de vervoerder dat ik een dag en tijd kan kiezen. De doos wordt nu volgende week geleverd, 3 weken later. De oude doos wordt niet meegenomen want anders zouden we nog langer moeten wachten. Dus zitten we met een grote doos vol gebroken planken waar ik nu bij het grofvuil voor moet betalen om deze af te voeren. Inmiddels krijg ik al 2x een mail of ik een beoordeling wil schrijven terwijl we dus nog niet eens een complete (hele) kast geleverd hebben gekregen. Niet zo heel slim van basic label want ik ben op dit moment niet echt een blije klant!

Leuk product en snel geleverd

Een kast besteld, de dag erna gebeld voor een leverafspraak. Goede communicatie en service

BePureHome Lovely hanglamp antique brass 800872-B

Mooie lamp maar het ophangen was erg moeizaam; het plaatje met de 2 schroefdraden voor aan het plafond; 1 schroefdraad zit los, bengelt wat. Het 1e deel van de stang vanaf het afdekplaatje zit behoorlijk scheef. Heel weinig speling tussen het afdekplaatje en de lengte van het schroefraad; eigenlijk geen ruimte voor nog een draad vanaf het electrapunt. De lamp hangt maar vraag niet hoe en voor hoelang.

Fantastic customer service

Fantastic customer service. Easy reachable. Fast resolution

Prachtige kast geleverd !

Prachtige kast geleverd , duidelijke montagehandleiding. Super blij met het resultaat

Snellere levering dan verwacht

De leverdatum was uiteindelijk 1,5 maand vervroegd, super fijn. De producten waren goed verpakt en de bezorger was erg vriendelijk. Super tevreden dus!

Correct

Snelle levering, goed product.

Goed en snel!

Prima service! Bestelling gedaan en een paar dagen later werd het bezorgd.

Besteld dezelfde dag verstuurd

Mooi, snel geleverd, goede prijs

Zoals altijd prima

Website duidelijk, geen bezorgingskosten, snel geleverd volgens afspraak

Perfect geleverd

Goede service, zoals beloofd.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV