Prachtige spullen, maar je moet zelf achter de levering en ontbrekende/foutief geleverde spullen aan
Ooit een eettafel besteld. Er stond direct leverbaar, wat betekent dat hij binnen 1-2 dagen geleverd zou worden volgens het systeem. Na een aantal dagen zelf achteraan gegaan. Bleek dat de tafel uit 2 pakketten bestond en 1 daarvan niet op voorraad was. Hier moest ik zelf meerdere malen achteraan. Uiteindelijk duurde het dan ook even voordat ik de tafel in mijn bezit had.
Elders zijn de verkoopprijzen soms goedkoper. (bijvoorbeeld Karwei)
Nu weer 3 kledingkasten besteld. Ook hier moest ik wederom achter de levering aan gaan. Weer klopte de aangegeven levertijd niet. 1 kledingkast met verkeerde schroeven geleverd bij de handvatten (zaten in hetzelfde zakje). De schroeven waren te lang. De deur op de grond in elkaar gezet, wat resulteerde in een kapot handvat en daardoor ook kapotte vloer (schroef te lang, dus door de vloer heen gegaan - pvc). Twee andere kasten 3 ontbrekende handvatten. De ontbrekende en kapotte materialen achteraan gegaan. Van de tweede melding snelle reactie, de eerste melding moest ik zelf achteraan gaan. Er wordt gezegd dat er een spoedbestelling is geplaatst voor de handvatten, dat is nog afwachten. Maar met de ontstane schade voor de vloer wordt niks gedaan. Leggen ze buiten zichzelf neer.
Kortom: Fijn bedrijf, mooie producten, maar ze laten een hoop liggen op communicatie en klachtenafhandeling. Een keer kan gebeuren. We zijn allemaal mensen. Maar twee keer is net een keer teveel. Zal dan ook niet snel nog een bestelling plaatsen en het bedrijf aanbevelen bij anderen.