Fijn

Mooi product

Klantvriendelijk, mooie spullen

Heel mooi tafelblad besteld mét korting (altijd fijn!) Snel geleverd en mijn vragen snel beantwoord nadat ze contact opnamen met de producent. Nog echt ouderwetse superfijne klantvriendelijkheid dus! Aanrader!

Mooie kast, bezorging en afhandeling kunnen beter

De kast is mooi en van goede kwaliteit. De bezorging en communicatie kan nog wel wat beter. De kast kwam bijna 2 weken later omdat er een pakket kwijt was. Dit werd niet met ons gecommuniceerd, ondanks dat ik zelf heb gebeld. Meerde keren. Na levering van de kast kwamen wij er achter dat er 2 linker deuren waren geleverd. Na weer een telefoontje kreeg ik te horen dat ik hem mocht houden of via post.nl terug mocht sturen. Maar wat moet je met een extra deur? Niets dus. Ik heb hem toen naar het postkantoor gebracht. Helaas voor mij, post. nl vervoerd dit pakket niet. Te groot. Dus maar weer meegenomen. Ik baal er van dat Basiclabel hun probleem mijn probleem maakt. Ik moet nu zelf maar een oplossing zoeken.

mooie kwaliteit

De kast die wij besteld hebben is mooi van kwaliteit. Degelijk materiaal gebruik en mbv de bouwtekening ook prima in elkaar te zetten

Superleuke stoel en snelle levering

De stoel is zoals omschreven. Ik ben er heel blij mee!

Super snelle en goede levering!

Fijne site! super snelle en goed verzorgde levering!

Snelle levering en service.

Op vrijdag een vaas besteld die op zaterdag werd geleverd. Supersnel, maar helaas door transport kapot gegaan. Gelukkig werd dit snel opgelost en had ik dinsdag weer een nieuwe vaas in huis. Top!

eerste product voldeed niet maar binnen 2 dagen geregeld en kwam er nieuwe.

het eerste product voldeed niet i.v.m. een productiefout. dezelfde dag een mail en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd nog voordat ik de andere had teruggestuurd. zo snelle service is top!

top

snelle levering, komen afspraken na

Alles prima !

Goede service en snelle verzending.

Mooie kast

Snel geleverd, keurig op tijd

Levering was snel, en het product is super! Blij mee!

Levering was snel, stoelen zijn mooi en precies zoals was weergegeven. Blij mee.

Leuk bijzettafeltje gevonden bij basiclabel.nl en na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en werd het item snel geleverd. Helemaal tevreden!

Duidelijke communicatie, snelle levering en goed verpakt.

Leuke collectie, snelle levering. Gewoon goed.

leuke tafeltjes snelle service

Ik heb een tafeltje besteld bij Basiclabel en deze werd snel opgestuurd. Er zat een lichte beschadiging op en op deze klacht werd snel geantwoord. De tafel heb ik weer (gratis) retour gestuurd en voordat ze mijn tafel weer terug hadden ontvangen hadden ze de nieuwe tafel al verstuurd. Deze was helemaal top en ik ben er heel blij mee. Goede service, snelle levering.

Mooi product, snel geleverd.!

Voldoet aan de verwachting Snelle levering Blij mee.

Goedkoop, fraai, maar niet helemaal goed

Zwarte ronde bijzettafel van 80cm diameter besteld voor een schappelijke prijs. Werd na anderhalve week geleverd. Drie losse poten moesten zelf worden ingedraaid in een nogal kritische, kwetsbare constructie. Twee poten pasten prima, de derde niet. Geen zin het hele ding weer in de verpakking te doen en terug te sturen: besloten de derde poot zelf op een alternatieve manier te bevestigen.

Geweldige winkel

Hele leuke woonwinkel, duidelijke website.

Prachtige B-Pure space kruk snel geleverd

Super snelle levering en uitstekende communicatie

Snel verzending, alles op orde. Mooie producten.

Dubbel gevoel

Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon voor het retourneren. Alleen is tot op heden mijn geld nog niet retour gestort. Retourenis al enkele weken terug.

Prima geregeld

Lekker makkelijk bestellen en op afgesproken tijd en dag keurig geleverd !

snel en goed

De fotoplank is zeer snel, goed verpakt geleverd. De kwaliteit is prima. En ook een goede prijs, inclusief bezorgen. Ik ben er superblij mee.

Fijne service wat al begon tijdens het gesprek wat ik telefonisch had.

Oud spul, wat een verfje krijgt; kwaliteit niet top

Ik had een rek met wieltjes besteld, de rek zou geverfd zijn, maar dit was erg slordig gebeurt. Veel plekken vergeten en de schroeven pasten niet op alle planken. Kortom geen topproduct.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV