Super ervaring

Perfecte bezorging met een persoonlijke sticker op het pakket met alsjeblieft. Dat komt heel attent over op de koper! Goeie PR! Dank

Snelle levering, wel jammer van de plastic verpakking

Goed. Fijne website, snelle levering. Vond het wel erg jammer dat het verpakkingsmateriaal niet milieuvriendelijk was. Bubbelfolie met daaraan papier geplakt. Ik kreeg het niet van elkaar af, dus het moest helaas bij het restafval. Dat kunnen jullie vast beter!

Mooie producten van eigen bodem en een goede levering!

Prettig en vlot.

Fijn product, goede service!

Prachtige stoel “Jouke” gekocht, zit heerlijk! Niet duur en goede kwaliteit. Wat mij betreft zou levertijd korter mogen.

Heel tevreden

Snelle levering heel blij met mijn aankoop

Na een klacht goed en snel afgehandeld

klantenservice is bedrijf vreemd!

na retour van het artikel ,waarvan de kwaliteit beneden alle peil was, betrof een tafelstandaard , toch nog kosten van Afterpay in rekening brengen

Prachtige lampen, snelle levering!

En heel goed verpakt.

Een webshop waar je altijd weer terugkomt

Mooie spullen, grote keuze en snelle levering!

Fijne winkel, mooie webshop, perfecte service

Wij zijn eerst in de winkel in Hoorn gaan kijken en hebben daarna online de bestelling van de kledingkast en twee spiegels gedaan. Toen bij aflevering bleek dat er in 1 van de spiegels een barst zat, hebben we dat meteen gemeld. Zonder problemen werd er een nieuwe spiegel besteld en binnen een paar dagen hadden we deze al in huis. De kast is inmiddels in elkaar gezet en staat erg mooi.

Artikel kapot afgeleverd en dagen wachten op reactie

Vorige week kreeg ik mijn bestelde tafel afgeleverd (in verpakking). Nadat de onderdelen van de tafel waren uitgepakt bleek er niks tussen te zitten wat niet beschadigd was of grove afwerkingsfouten had. Ik heb dezelfde dag telefonisch contact opgenomen er moest een mail worden gestuurd met foto’s. Dit heb ik dezelfde dag gedaan en ik kon vervolgens dagen wachten op respons. Niet mijn eerste (zeer) slechte ervaring met Basiclabel helaas.

goed met een kanttekening

ik ben zeer tevreden over de snelheid waarop de spullen hier zijn opgehaald, toen bleek dat ze niet helemaal aan onze verwachthingen voldeden. Wat ik minder vind is dat ik geen bevestiging van retourontvangst heb gekregen en na 7 dagen nog zit te wachten op het geld dat ik terug zou ontvangen. dat is erg jammer want de service is verder heel goed, maar dit geeft een nare bijsmaak.

Blij

Mooie producten en snelle verzending.

Alles prima geregeld

Levertijd moest worden aangepast en dat ging zonder problemen.

Niks op aan te merken

Betaalbaar, goede kwaliteit

Ons product is van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bezorging snel en ook goed verpakt

Mooie kasten, service kan beter

Een van de twee kasten werd geleverd met verkeerde schroeven. Ik werd gevraagd dit zelf op te lossen door iets nieuws te regelen. Vervolgens werd er op een bestelling van bijna 1000 euro voor 7 euro compensatie aangeboden.

Ondanks niet complete levering een goede service

3 producten geleverd volgens post nl, helaas had ik er maar 2. Dit gemaild naar basiclabel en na wat navraag bij post nl, onduidelijk waarom er maar 2 producten waren geleverd, heeft basiclabel het 3de product opnieuw verzonden en is dit keer ook afgeleverd. Ondanks dit een goede service en leuke spulletjes en bestel ik de volgende keer gewoon weer.

Prachtige stoelen gekocht

Helemaal tevreden

Sechte service

Bij klachten word slecht tot niet gereageerd . Als ik aangeef wat de klacht is dan komen ze met de meest onzinnige oplossingen .

prachtig en heel prettig

personeel in winkel was een genot om zaken mee te doen en hele mooie dingen te koop , hebben een prachtig kruk gekocht voor de badkamer .

Snelle levering. Mooi product. Blij mee

Goed geregeld allemaal

Besteld, telefonisch contact ook prima, via app bestelling kunnen volgen, binnen afgeleverd. Alles piekfijn

supersnelle levering! Mooie kast. Goed verpakt.

Pakket snel geleverd, maar incompleet zeer slechte nalevering.

ik heb een kast besteld die inkompleet en beschadigd blijkt te zijn. Kast wordt geleverd binnen 2 dagen maar duurt meer dan een week om uberhaubst iets te horen van een nalevering van defecte en incomplete kast. Waaroor ik mijn kast niet in elkaar kan zetten. Waarom wordt er geen compleet nieuwe kast geleverd als dit wel in 2 dagen kan?

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV