Snelle levering, mooi product

Voldoet helemaal aan de verwachtingen!

Mooie kast, maar het hout is wat beschadigd

De kast die we kochten is best wel mooi.Wel zijn er wat blutsen in het hout, waarover werd geschilderd. Ook het in elkaar zetten van de kast vroeg heel wat tijd en de handleiding lijkt niet volledig te kloppen.

Perfect!

Bestelde meubels mooier in het echt! Als je iets van een foto koopt is het altijd maar afwachten hoe het er in het echt uitziet. Goed verpakt voor eventuele beschadigingen.

gisteren besteld vandaag al een stoel thuis. onverwacht. topper.

communicatie liep stoe.

als goed is is alles opgelost maar antwoord via de mail loopt erg traag.

snel geleverd

aanrader

Zeer tevreden over gehele afhandeling

Inmiddels al meerdere producten gekocht bij basiclabel. Goede service en klantvriendelijk. Snelle reactie bij het afhandelen van een verkeerd gemonteerd product. Inmiddels aan het genieten van alle nieuwe woonaccesoires!

Langzame levering

Nog steeds wachtende op verzending vam een pakket dat op 30 augustus is besteld.

Altijd leuke spullen!

Leuk geholpen en goed advies.

Niets aan te merken.

Flinke deuk

2 tv meubels besteld van de merk WOOOD. Beide kwam met een flinke deuk !!

Goede prijzen, duidelijke afspraken over levering.

Snelle, goede service!

Bij een andere webshop had ik het bed al eerder besteld, deze vertraagde de levertijd steeds met 4 weken. Bij basiclabel had ik het bed binnen 5 weken binnen. Top!

Erg leuk geholpen in de winkel. Mijn bestelling was er boven verwachting de volgende dag al. Heel erg blij mee! Ga hier zeker nog meer bestellen

Even moeten wachten, goede klantenservice, eind goed al goed

2 maal een essenza malou bedbed overtrek besteld, 1 meteen ontvangen, op de andere even moeten wachten ivm met voorraadproblemen, helpdesk heeft bij concact voldoende duidelijkheid geschapen

Ben heel blij met m’n banken!

MooieEn goedzittende banken in een hele mooie kleur! Rodeo velvet taupe!

Basiclabel.nl maakt mijn interieur zó veel leuker

Ik koop heel graag bij Basiclabel. Ze hebben zúlke leuke spullen. Ik haal heel inspirerende ideeën uit de folders/het assortiment. Ik móet ieder jaar (in coronaloos tijdperk) liefst meteen naar hun stand op de VT wonen beurs; er valt altijd wel iets leuks, groot of klein, te scoren. En dat bij altijd zo gezellige verkoopsters. Jammer dat de fysieke winkel zo ver weg is.

Het ging niet in 1x goed tevreden

De kast was geleverd met een kleine beschadiging. Eerste keer gebeld en nooit meer iets van vernomen. Daarna wederom gebeld en keurig geholpen door een vriendelijke dame, het ging weliswaar niet goed in de uitwerking maar dat kan gebeuren. Uiteindelijk is het super opgelost, bedankt Basiclabel

Glas van schilderij heel slap en scherp

Glas uit schilderij brak direct en zijkanten zijn vlijmscherp

Gekocht in de winkel. Werd keurig thuis afgeleverd. 1 product was niet in orde Mar werd prima en snel opgelost!

Fijne service!

Wij hebben de Teun Vakkenkast gekocht en deze werd supersnel en netjes geleverd. Bedankt BasicLabel, top gedaan!

Mooie linnenkast

Alles correct geleverd volgens afspraak. Een leuk gepuzzel om alles te monteren met als eindresultaat een prachtige kast.

Levering en retourservice is goed en kosteloos. Uiteindelijk blij met de tweede salontafel die we hebben besteld! Fijne site.

Top service. Zeer tevreden

Goeie ervaring. Ben een tevreden klant

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV