Alles oké

Bestelling via Bol werkt prima. Leverings-indicatie passend.

Onlangs online aankoop gedaan.. rek was niet zoals ik had verwacht omdat het helemaal tegen de muur kwam te staan.. je houdt amper ruimte over.. Gemaild gelijk contact met mij opgenomen voor een ophaal afspraak..

Snelle levering, mooi product

Snelle en nette service

Snelle levering en vervangend product gekregen toen mijn bestelling beschadigd bleek. Communicatie verliep snel en ook de tweede levering was snel in huis

Super mooi kastje

Ik had een kastje gezien in de winkel in Hoorn. Het bleef in mijn hoofd zitten. Via de webshop besteld, super snelle levering. Prachtig product. Heel blij mee.

De kast online gevonden bij basiclabel en 70 euro!! goedkoper dan in de winkel + gratis thuis bezorgd. Artikel was niet voorradig, maar dat was van begin af aan duidelijk bij het bestellen al.

Mooie collectie,netjes bezorgd.

Duidelijke levertijd en bezorg mogelijkheden.

Product zoals omschreven, snelle levering

Laagste prijs t.o.v. andere websites, snelle levering, goed product. Dus precies zoals beloofd

Prima geholpen in de winkel en telefonisch

medewerkster nam de tijd voor ons en onze vragen. Was goed op de hoogte van het product en de opties. Liet ons rustig overleggen en na denken. Telefonisch netjes te woord gestaan, omdat het wat lastiger was zou ik terug gebeld worden binnen een uur, na een kwartier netjes door de zelfde medewerker terug gebeld die van alles op de hoogte was na het uitzoeken. Kortom prima ervaring en we zullen zeker terug komen.

Nog nooit zo snel een kleed gekocht

Heel vriendelijk geholpen .het kleed was niet in de winkel maar op vergroot scherm laten zien.gelijk gekocht.was het niet naar onze zin dan mocht het retour. Het bezorgen was lastig door drukte.maar dat was niet de schuld van basic label.

slechte kwaliteit maar een vriendelijke service

We hebben twee keer een broodplank besteld en beide keren was de broodplank niet goed afgewerkt. De klantenservice is erg vriendelijk en reageert snel.

Goed goed goed...

Lekker vlot geregeld!

De bank besteld en enkele dagen later al in huis!!

Slechte communicatie

Het bureau zou 6 weken levertijd hebben, dat werdt 4 maanden. 3 dagen voor de oorspronkelijke leverdatum werdt het opeens verschoven zonder enig bericht! Het is dat we zelf keken. Verder is het bureau moeilijk te monteren en zijn de plaatjes in de handleiding onduidelijk. Niet alles sluit netjes aan bij de verbindingen en de la kregen we er niet eens in, daar hebben we een deel van de tafel weer voor moeten loshalen... Ik koop hier niet nog een keer wat.

Duidelijke communicatie en goede klantenservice

helaas een plank van de kast beschadigs gelevrd gekregen, maar de klantenservice heeft hier goed naar gehandeld en het probleem opgelost.

snelle communicatie

Goed afgehandeld en netjes bezorgd.

Leuke wandplankjes, snel geleverd

Leuke wandplankjes, goede kwaliteit en netjes verpakt geleverd. Later ontvangen dan vooraf afgegeven.

twijfel

Laat u bij uw keuze tussen gelijkwaardige producten niet verleiden door een te ontvangen gratis cadeau, dat zonder info al ten tijde van de bestelling al niet meer beschikbaar is. Aspecten als kwaliteit en levertijd zijn dan een hogere betekenis. Het zeer ruim overschrijden van de levertijd, zonder info aan klant pas bij navraag als excuus corona is niet erg sympathiek. Product overigens conform omschrijving.

Prachtige woood kast gekocht, hij was nog mooier dan gedacht. Goede kwaliteit. Ze zijn goed bereikbaar en komen afspraken na. Een aanrader.

Goede snelle servkce

Uitstekende service!

Al heel wat keren een bestelling gedaan bij Basiclabel, waarvan tweemaal de kast Robin van Woood: een mooie en stevige kast. Helaas wel problemen ondervonden door schade tijdens transport. Dit is door Basiclabel uitstekend opgepakt en naar tevredenheid opgelost. Dikke pluim!

Mooi product, prima levering!

Ik geniet van het mooie product, het voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Vriendelijke en behulpzame bezorger!

Fijn dat ik zelf kon aangegeven wanneer de tafel geleverd kon worden. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Onduidelijk of de bezorger te tafel wel of niet naar boven zou brengen (ik woon in een flat met een lift). Dat vond ik even spannend. Maar een heel aardige bezorger, die eerst even belde waar hij handig kon parkeren. En daarna in goed overleg met mij bereid was om toch nog even verder te rijden, naar de andere lift (die in mijn gedeelte bleek stuk te zijn) en vervolgens een heel eind over de gallerij te lopen met een loodzware tafel en hem ook nog over de drempel tilde. Dit alles zonder gemopper en geklaag. Prettig in de communicatie. Ik vergat hem ter plekke fooi te geven, super stom van mij. Maar hij leek daar ook niet van uit te gaan en was zo weer gevlogen. Ik hoop dat dit compliment bij hem terecht komt. Want dit maak ik echt wel eens anders mee.

prima.mag iets goedkoper

mooie produkten.mag scherper in prijs en zeker voor vaste klanten

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV