snelle levering, alles volgens afspraak.

prima product en service

Prima product. er is extra moeite gedaan om een tijdelijk onleverbare kleur toch snel te versturen. Heel goed.

Super mooie grote tafel!!

Snelle levering, netjes binnen gebracht

Gewoon goed!

Goede website met duidelijke foto’s en omschrijving. Na afronding bestelproces volgen de nodige updates t.a.v. de bestelling die op meerdere momenten te volgen is. Ook over de bezorging vindt er ook meer dan voldoende berichtgeving plaats, bijv. de exacte datum en tijd. De kast die wij besteld hebben voelt degelijk en goed aan. Het is echt hout, niet van die spaanplaat van de Ikea. Weliswaar iets duurder maar dan heb je ook een echte kast. Zeer tevreden over het proces en het product zelf.

Prima product en goede service!

Prima product en goede service!

Beste prijs voor mijn kast. Duidelijke communicatie.

Ik was op zoek naar een kledingkast voor mijn zoon, namelijk een Woood connect 3 delige kast. Veel sites bezocht, maar nergens zo goedkoop als bij Basiclabel. Na bestelling wordt je op de hoogte gehouden door de makers van de kast en vervolgens door het transportbedrijf. Prima afspraak over levering kunnen maken. Je kunt naar mijn mening dus prima bestellen bij Basiclabel!

Goed product en snelle levering

Het product is snel en goed geleverd. prima product

Prima hoor

Kast besteld en meteen betaald Vond de wachttijd erg lang ( weet wel dat corona meespeelt) Vond ook jammer dat je tussentijds niet op hoogte gehouden werd Levering was overigens prima

Wel een mooi bankje, maar.....

Langer wachten dan vermeld op de site. Soit. De maten kloppen niet. Getoond 42 hoog, geleverd 40 hoog. Er ontbraken sluitringen bij de poten, die er volgens de beschrijving wel bij moesten zitten.

Kast niet in geweldige staat

Kast besteld... bezorging was prima maar de kast zaten veel beschadigingen op, gelukkig aan de binnenkant en de beschrijving van het in elkaar zetten was echt onduidelijk! Hij sluit aan de bovenkant niet mooi aan echt jammer .., op zich een leuke kast

Snelle service en makkelijk!

Ik had 4 locker kasten besteld. Snelle service en vriendelijke chauffeur die me even hielp sjouwen. De kasten moesten nog in elkaar gezet worden maar dit was een koud kunstje en super makkelijk. Alles is mooi opgeborgen en ik ben er super blij mee!

Het aankoopprodukt zag er goed uit.

Het product was te groot,vlg de regels teruggestuurd. Lang moeten wachten voordat ik het geld terughad,nog een keer gebeld en toen duurde het nog even.

Retourservice en antwoord op mail kan veel beter

Ik ontving een kastje die ik besteld had maar er ontbrak iets en het zag er anders uit dan wat ik op de afbeelding zag. Hierover gemaild, geen reactie. Hierover gebeld, ruim 10 minuten in de wacht. Uiteindelijk geretourneerd op 11 juli en nu 11 dagen later nog steeds niet gehoord dat jullie het product hebben retour ontvangen. Het lijkt mij dat dit beter moet kunnen...

Prima service. Toen het product binnen de leveringtijd in kosten werd verlaagd, heb ik na een mailtje het verschil in prijs terug gekregen. :)

Pakket op tijd geleverd, product is zoals verwacht.

Kast ziet er mooi uit, redelijk goed in elkaar te zetten. Wel een hele klus in je eentje. Heb er al veel plezier van.

Mooie producten goede levering

Zeer mooie producten. Goede en snelle levering

Late levering, geen reactie op mail

Het product is prima, mooi bureau. Moest er echter wel ruim 2 maanden op wachten en kreeg via de mail geen respons.

Veel bestelgemak en zeer snelle levering van een heel mooie tafel. Wij zijn zeer tevreden.

Helemaal top

Bestelling plaatsen ging heel makkelijk en bij de bestelling krijg je gelijk te zien wanneer de spullen geleverd worden en precies op de aangegeven datum Helemaal top

Laagste prijs voor de kast die ik besteld heb, snel en netjes geleverd, waarbij ik zelf de bezorgdag aan kon geven, echt top!

Voordelig, snel geleverd

We hebben een bureau van Woood besteld. Het product was voordelig en snel geleverd.

Goede aankoop

Super mooie en stevige kast met veel ruimte erin! Wij vonden het wel lastig om de kast in elkaar te zetten.

traag in leveren en retouren

Ik had een tafeltje besteld welke na vertraging geleverd werd, was een week en daarbij werd de schuld bij corona gelegd, terwijl het hier om de hoek zit en materialen die ik eerder bij andere bedrijven aan de ander kant van het land of zelfs Duitsland besteld had er eerder waren. Deze tafel is beschadigd geleverd, deze retour moeten sturen,kon niet afgegeven worden wat ik niet heel raar vind maar toch. Deze tafel alweer zeker 3 weken geleden retour gestuurd terwijl aangegeven werd dat het geld 5 tot 8 werkdagen later gestort ging worden. Zojuist een mail gestuurd aan de support afdeling dus nog even hun reaktie afwachten. Maar omdat dit al de 2e herinnering is voor een beoordeling vind ik dat ik nu wel volledig moet zijn.

Nette en vlotte service

Mooie kast, vlotte levering

Prima kast voor dit bedrag. Levering zeer netjes!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV