Zeer prettig!

Alles is perfect verlopen. Bestelling, mail contact en bezorging.. Perfect. Tafel is er mooi en voldoet zeker aan de verwachting.

Super snelle levering van stoel die nergens op voorraad was!

Overal gezocht naar een fauteuil die nergens niet op voorraad was. Uiteindelijk toch gevonden bij Basic label en ook nog eens voor een heel goede prijs. Heel snel geleverd ook. Super blij mee!!

goed product, erg lange levertijd

Erg leuke en mooie producten en blij met de kwaliteit, helaas zijn de levertijden niet echt meer van deze tijd

Uitstekend!!

Netjes en vriendelijk te woord gestaan .goede service.

Vlotte communicatie en bezorging

Bezorging was keurig op tijd en we werden goed op de hoogte gehouden. Het in elkaar zetten van de tafel was een uitdaging..

Diversen onderdelen waren beschadigd

Helaas waren diversen onderdelen beschadigd. Ook de gebruiksaanwijzing zou beter kunnen.

Product valt tegen.

Basislabel houd je prima op de hoogte van je bestelling, met het bedrijf is niks mis. Het product daarentegen is bar slecht. Tv meubel van Woood, lastig in elkaar te zetten, mede door het ontbreken van de benodigde schroefgaatjes, het product is ook best beschadigd, randjes laten los, krasjes en kleine beschadigingen, het ziet eruit alsof het al jaren staat, en dat bedoel ik niet positief. het was teveel werk om het terug te sturen dus laat t maar zo. Trouwens, bij mijn bestelling zat een cadeautje in de vorm van een mooie snijplank, die heb ik ook nooit ontvangen.

Mooi product, minder goede service

Ik had bij jullie een kast besteld, harstikke mooie kast! Wel een lange wachttijd maar dat wist ik van te voren, dus dat was prima. Ik zou er een gratis snijplank bij krijgen, dus ik dacht superleuk! Bleek een op=op actie te zijn, dat kan ook nog. Maar zou het dan wel netjes vinden als je een mailtje krijgt als de actie op is. Uiteindelijk kwam mijn kast na 8 weken wachten, was de chauffeur hem vergeten in de vrachtwagen te laden.. dit is overigens erna wel goed opgepakt en de dag erna geleverd.

Prima!!

Prachtige winkel in Hoorn. Erg blij met onze 3 mooie lampen boven de eettafel.

Goede levering en oplossing van een probleem

Mooi bed bij jullie gekocht, redelijk snel geleverd. Alleen helaas schade aan gedeeltes van het bed. Netjes opgelost en nieuwe delen gekregen.

tafeltjes waren instabiel

Geachte, Het product voldeed niet aan onze verwachtingen. Retourzending heeft plaatsgehad, zijn in afwachting van een reactie. Groet. Hans Bucks

Geduld is het codewoord

Na een gemakkelijke en vloeiende bestelling via interent liet de bestelling daarna te wensen over. Lang hoorde we niks als alleen een bevestiging. Na 4wkn gebeld, ja op die dag datum en tijd gaat het met de bezorger mee. Op tot ver na die dag datum en tijd niks gehoord, weer gebeld het zou bezorgd gaan worden maar het was erg druk. Uiteindelijk na ruim 6 wkn waren onze bedden er. Verbeterpuntje: geen probleem als een en ander vertraagd maar laat het de klant weten. Er is immers ook netjes (aan)betaald.

Perfect!

Bestelling snel afgehandeld. En de kast werd bezorgd door een hele aardige chauffeur.

Heel tevreden

Heel tevreden. Mooi product. Goede service

niet goed

IK heb een lamp besteld en ontvangen. Deze is super leuk. Alleen laat 1 van de bollen een beschadiging zien en zijn de oppervlakte rondom de fittingen geheel verroest. Foto's gemaakt en gemaild. Ontvangstbevestigingsmail ontvangen en dat was het. Ook een reminder mail heeft geen reactie opgeleverd van Basic Label. Heel jammer.

Prima website.

Twee stoelen en een kapstok gekocht van Woood voor een zeer aantrekkelijke prijs. De levertijd was helder en goede communicatie via e-mail. Niks op aan te merken.

Bij een tv kast zaten 2 verkeerde scharnieren. Na 2 wkn de nwe scharnieren in huis ! En deurtjes passen meteen. Top geregeld

Tafellamp

Zending is prima verlopen

snelle en goede levering, en ook nog een goed product, die ik verwacht had!

ullie webwinkel een echte aanrader! ik koop in de toekomst met een gerust hart bij jullie hoor.

Alles goed. Bestelproces, product, levering. Alles. Zo wil je het. Kan Flinders veel van leren.

Alles goed

Nette levering, wel lange levertijd.

De kast werd netjes afgeleverd. Alleen jammer dat ik de snijplank niet gekregen heb die ik zou krijgen. Werd gezegd dat het op=op was. Maar wel raar dat hij erbij staat op de bon. En 8 weken moeten wachten.

Mooie stoeltjes super snel geleverd!

Prima ervaring met Basiclabel, makkelijk bestellen en betalen en snel geregeld. Mooie stoeltjes voor in de tuin besteld, goedkoper dan ergens anders.

Vlekkeloze bezorging.

Goeie ervaring

nog nooit eerder besteld via basiclabel, maar dit is goed bevallen. Nette afhandeling, bezorging en tevreden over het product!

Door een fout bij PostNL werd slechts een deel geleverd. Na een telefoontje werd de fout direct hersteld door BasicLabel. De stoelen zijn prima prijs en kwaliteit

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV