Dubbele levering

Ik kreeg mijn bestelling dubbel geleverd, waardoor ik tijdens de verhuizing met een paar enorme dozen zat, welke ik steeds moest verplaatsen. Ik heb basic label hierover gebeld en er werd mij gevraagd dit op de mail te zetten. Na het op de mail te hebben gezet duurde het een aantal dagen voor ik telefoon kreeg en er een afhaalopdracht/afspraak gemaakt kon worden. Helaas is er geen compensatie voorgesteld voor het ongemak wat ik er van heb gehad. De extra dozen waren een ware sta in de weg. Jammer! De stoelen welke ik uiteindelijk heb gehouden waren wel erg mooi.

Klantvriendelijk

Heb eettafel stoelen besteld waarvan de stoel doppen allemaal kapot gaan bij het zitten op de stoelen. Klantenservice heeft er voor gezorgd dat ik andere doppen kreeg. Ben zeer tevreden hoe basic label dit op deze manier heeft opgelost.

Zeer slechte service en afhandeling

4 stoelen gekocht en betaald. Helaas maar 2 stoelen ontvangen en een enorm grote lamp die niet besteld was. Er zou een ruiling plaatsvinden. Er kwam maar geen bericht, dus na 4 dagen zelf gebeld wanneer de ruiling zou plaatsvinden. Toen werd er aangegeven dat er een pre-order was aangemaakt, met leverdatum eind augustus, dat is serieus 3 maanden later. En geen belletje om ons daarover te informeren. De 2 stoelen geannuleerd. Op het moment dat ik een mail ontvang om een beoordeling te schrijven, staat de enorm grote lamp nog steeds (al 2 weken inmiddels) behoorlijk in de weg bij ons thuis en hebben wij het geld nog niet retour ontvangen. Kortom waardeloze service en nog niet afgehandeld.

Beschadigd artikel ontvangen en de levering duurde meer dan een week.

Beschadigd artikel ontvangen en de levering duurde meer dan een week. Daarbij is het artikel in de Basiclabel loft-winkel goedkoper dan op de website.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de kast die ik bij jullie heb gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding was prima en zo ook de afhandeling van de bestelling en afterpay. Enig nadeel was de lange levertijd.

Blij met onze bank

goede informatie

ik had een bestelling en ben zeer tevreden

Fijne site, per e-mail op de hoogte gebracht van status bestelling.

Uitstekende service

Ik heb besteld en vanwege Corona zou de levertijd mogelijk wat langer zijn. Ik kreeg binnen 2 dagen een mail en telefoontje om een leverdatum af te spreken. Perfect geregeld!

Prima service, mooie kast geleverd

Mooie kast geleverd, eerste keer was ik door misverstand niet thuis, keurig opgelost

Erg mooie bank maar na 3 jaar scheurt de stof op meerdere plaatsen

Wij waren dolgelukkig met onze nieuwe Basiclabel Ruga 3-zitter in 2016. Binnen een jaar was 1 van de armleuningen ingezakt waardoor er een hele rare kuil in zat. Dit was verder netjes opgepakt door de leverancier en binnen de garantie opgelost/aan huis gerepareerd. Nu na 3 jaar beginnen er overal scheuren in de stof te komen. Niet in het midden van de bank maar bij de hoeken en naden. De naden zelf zijn prima, het scheurt er een paar cm vandaan. De klantenservice geeft aan dat de bank uit de garantie is en zij niets meer voor ons kunnen doen. Het argument dat dan gebruikt wordt is bij voorbaat al kinderen/huisdieren en ‘tsja de één is wat zuiniger op zijn spullen dan de ander en het is voor ons onmogelijk te zien hoe jullie de bank gebruikt hebben’. Erg zuur dat zij dit argument als dooddoener gebruiken, omdat wij weten hoe zuinig wij juist altijd zijn op onze spullen. Zo ook op onze bank. De eerste twee jaar hebben wij vollop genoten van de bank. Hij ziet er mooi uit en zat erg lekker, maar voor €800 mag je verwachten dat je bank langer meegaat dan 3 jaar. Houd hier dus rekening mee als je dit merk wilt aanschaffen. Kwaliteit en service na de garantie van 2 jaar valt vies tegen.

Prima bezorging

Bezorging was prima. Vooraf gevraagd hoe het retourbeleid werkte. Er was me verzekerd dat de bank in elkaar en in plastic kwam, zodat we hem eerst konden bekijken alvorens hem uit te pakken (want retour was alleen mogelijk zolang hij nog in het plastic zat). Maar er zat toch veel karton omheen en de poten zat er niet onder. Dus de info kan beter. Verder nette levering en op tijd.

Keurige mails ter bevestiging van de bestelling, en vlotte, nette levering

Zie hiervoor omschreven

Geweldig snelle levering van mijn bestelling!

Beloning op het wachten

Levertijd was iets langer dan aangeven. Naar verwachting i.v.m. Covid. De kast is degelijk verpakt. Beschrijving is duidelijk om stap voor stap de kast in elkaar te zetten. We hebben 3 kasten naast elkaar geplaatst en er zat ook een bout en moertje bij om ze aan elkaar te zetten. Fijn dat dit er standaard bij zit. Het is een degelijke kast met goede verbindingen. Ik ben ervan overtuigd dat deze kasten ook een verhuizing overleven. Betere kwaliteit vergeleken met de grote reus met een blauw en geel logo! Kortom, tevreden.

Slechte service

Leuke rekjes en fotolijstjes gekocht. Helaas bleken rekjes niet van hele goede kwaliteit rn ook licht beschadigd. Gebeld en leek aanvankelijk goed geholpen. Maar daarna weer radiostilte. Ook geen reactie op e-mail. Nog steeds in afwachting....

Mooie stevige kast, snel en netjes geleverd

Degelijke kast die snel en keurig is afgeleverd. Mooi formaat kast met hang en legplanken, makkelijk te monteren. We werden continue netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en mochten zelf een tijd en datum aangeven voor levering.

Goeie kwaliteit, voor iedereen wat wils, online bestelling was er binnen 24 uur

Altijd vriendelijk in de winkel ontvangen, goed advies mensen die met je meedenken.

geweldig

2 stoelen besteld voor een hele mooie prijs kwaliteit perfect en snelle levering

Prima, levering duurde enkele dagen echter alles verder prima geregeld

Prima product en snelle levering

Ondanks grootte product toch gewoon per post ontvangen. Was goed verpakt dus geen beschadigingen. Top.

Heel tevreden over het product en de levering

Super attend, goed services en mooie design stoelen. Ze zitten super lekker!

Er ging iets mis van de 1e levering. Dit is veroorzaakt door de bezorger. In ieder geval heeft het bedrijf de melding goed en snel opgepakt. De kwaliteit en levering is goed! Onze kinderen vinden de stoel zo mooi dat ik nog meer heb besteld!

Goed en op tijd

Goed product en op tijd bezorgd

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV