Goede en snelle service!

Snelle levering, product bevalt prima.

Communicatie naar klant kan beter!!!

Heb meerdere malen gebeld met basic label !! Onduidelijkheid over levering duurde 5 weken ipv 5 werkdagen echter geen mail of info daarover!!! Verder prima te woord gestaan maar de diversen tussenpersonen zoals eekhoorn dutch ned maken t erg gecompliceerd!!! Uiteindelijk kwam t goed!!!

Slechte klantenservice

Bestelling duurde te lang, ondanks rekening te houden met het Virus, duurt te lang tot je antwoord krijgt op mails en nu willen wij iets retouren en moet je dat aanmelden en wachten op een antwoord voordat je het kan terug sturen en dat duurt ook te lang! Tot nu toe reminder gestuurd en nog steeds geen antwoord terug gehad.

top

top ervaring

Wacht op geld terug

Ik heb 11 mei een bestelling gedaan die op voorraad zou zijn, achteraf was dit niet het geval en moest ik er een x aantal weken op wachten. Dit wilde ik dus niet en heb ik de bestelling geannuleerd. Het bedrag van bijna 300 euro zou terug gestort worden. Heb hier geen terugkoppeling over gehad niks. Daar nog een keer over gebeld en alles zou goed komen. Zou wel fijn wezen als dit een beetje snel zou gaan. Nu 2 weken verder en nog niks. Van de week maar weer bellen...

Goed maar laat met leveren

Bestellen overzichtelijk en goed. Levering zou binnen 1 a 1 dagen zijn pas ander halve week later.

Aankoop goed maar levertijd lang

Kast besteld op vrijdag, zou de woensdag erop geleverd worden. Woensdag nog steeds geen bericht over de levering, gebeld en ze wisten nergens wat van bij de vervoerder. Basic label gebeld, en het klopte dat het nog niet was verzonden. Moest nog maar even geduld hebben. Vervolgens kwam de kast pas een week later. Ik had aangegeven dat de levering in de middag kon ivm werk, krijg ik een bericht dat ze sochtends komen. Gebeld, om te vragen of mijn dochter het dan mocht aannemen en dat was ok, maar ze zetten het niet binnen en het zou gaan regenen dus uiteindelijk heeft mijn man maar vrij genomen omdat een houten kast buiten neerzetten in de regen ons niet handig leek. Was ivm corona dat ze niet binnen kwamen. Wij hadden gerust afstand kunnen bewaren als de bezorger het in de gang zou zetten. De kast zelf is overigens prima!

Gave kast! Fijne communicatie omtrent bezorging

Fijne webshop, we kregen een leuk cadeau bij onze kast! De verzending duurde alleen wat langer dan verwacht ivm de grote en bezorging door externe bezorger. Maar de webshop heeft me hier goed over geinformeerd. Met vragen omtrent de bezorging kon ik naast track en trace ook bij hun terecht in plaats van dat ze me naar de externe partij doorstuurde. TOP vind ik dat! Ik raad deze webshop zeker aan. Ik kende basic label nog niet maar omdat ik een specifieke kast zocht kwam ik hier terecht. Een volgende keer ga ik zeker ook eerst op deze website zoeken :).

Onduidelijke communicatie

Vond de communicatie omtrent verzending van mijn bestelling onduidelijk. Op de website staat 2 werkdagen levertijd evenals de bevestiging van mijn bestelling. Vervolgens hoor en zie ik dagen niets meer van mijn bestelling. na 5 werkdagen telefonisch contact gehad wat niet echt vriendelijk was, geen excuus voor de onduidelijkheid. De bestelling zou diezelfde middag aan PostNL aangeboden worden. Niet gebeurd... dagen later ontvang ik een mail, op 11-05-2020, dat ik mijn bestelling op 08-05-2020 kan verwachten. Bijzonder te noemen.

Slecht

Bestelling al weken onderweg

Erg tevreden

Goede service, prima kwaliteit en juiste aanschafprijs.

Kwaliteits producten met top service!

Basiclabel heeft zich uiterst klantvriendelijk gepresenteerd. Top spullen geleverd! Heel erg blij mee.

Tevreden

Tevreden over het product, Levertijd week af van wat er was aangegeven. Daar kwam ik achter nadat ik zelf belde. Daarna binnen redelijke termijn alsnog bezorgd en prima in orde.

Ontevreden

Het kastje dat ik had besteld kwam met poten die ik zelf nog moest monteren, op zich geen probleem, maar de poten pasten er niet onder. Slechte makelij dus. Ik heb de kast bijna 2 weken geleden teruggestuurd, maar nog steeds niets gehoord van Basiclabel.nl over dat ik mijn geld terugkrijg.

Bank is top, klantenservice niet...

Ik heb de bank ontvangen. Super blij mee, alleen er zat gewoon een scheur in en dat vind ik niet netjes. Dit met foto aan de klantenservice van Basic Label gestuurd (1,5 week geleden) en tot op heden blijft een reactie uit. Jammer!

Snelle afhandeling en prima kwaliteit

Klantvriendelijk

Tel goed bereikbaar en netjes te woord gestaan. Snel verzonden.

Snelle levering en mooie producten

Leuke webshop met mooie producten en snelle levering

Supermooie tafel

Ben zeer blij met deze tafel,wilde al langer een ronde tafel en voor deze prijs.

Waanzinnig

Alles perfect gelopen ondanks de corona prima afgeleverd en precies op tijd duimpje voor de chauffeur.

Goede service!

Een half uurtje voordat ze kwamen nog gebeld worden dat ze komen, super hoor. Blij met me aankoop :)

Product nooit aangekomen.

Twee keer thuisgebleven omdat ik had begrepen dat het product zou worden bezorgd. Basiclabel gebeld . Daar werd aangegeven dat het distributiecentrum er lang over doet het product bij Post.nl te leveren vanwege de drukte. Nog niets ontvangen na ruim 2 weken en dan mijn mening moeten geven over Basic label? Beetje irritatie levert dat wel op.

Goede website en afhandeling, snelle levering!

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht!

Beschadigde stoelen

Elke stoel was beschadigd die ik heb ontvangen, direct gemaild. Na een week nog geen reactie, maar wel begrijpelijk in deze tijd.

Leuk spul maar als er dan iets is kan je het lekker uitzoeken

Niet zn beste zaak. Had voor ons zoontje leuke nieuwe kasten besteld. Eerst al een aantal dagen extra wachten op de leering maar oke drukke periode niks aan te doen. Maar dan een kast in elkaar top tweede beschadigd en problemen met onderdelen. Bellen, ow ja stuur maar even een mail. Nou een week later hoor je nog niks. Nu snap iedereen dat het deze periode druk is maar als je belt en zegt mail maar antwoord dan gewoon netjes met we gaan er mee an de slag en ga niet wachten tot iemand weer belt.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV