onjuiste info

bij mijn bestelling én betaling zou het artikel op voorraad zijn . Dit bleek niet het geval maar werd niet gemeld. Na enige malen contact werd het artikel uiteindelijk bijna twee maanden later geleverd.

prima, goede service, helpen goed bij retour. snel geleverd

Gekregen wat ik graag wilde, zonder minpuntjes.

Mooie kast uitgezocht. Deze is binnen enkele dagen afgeleverd op de afgesproken tijd. Kast is van degelijk materiaal en het in elkaar zetten, vergde een degelijke aanpak. Resultaat is een prachtige kast, precies zoals ik die op de site heb uitgekozen. Ben zeer tevreden!

Niet heel tevreden.

Ik had bij Basic Label besteld omdat er werd vermeld bij de bestelling: vandaag besteld, morgen in huis. Helaas... en dat het door de drukte bij PostNL dan één dag of misschien later komt, oké. Maar een dikke week later ontving ik dan eindelijk de stoelen. Allebei beschadigd. Helaas, ik had later dan de eerste bestemming besloten nog twee stoelen erbij te doen. Hier ook een dikke week op gewacht en ook deze leken gebruikt. Ze worden wel verkocht als zijnde nieuw. Al met al ik zou NIET aanraden hier een bestelling te plaatsen.

Prima kast, snelle levering en goede service

Mooie kast uitgezocht. We konden zelf een tijd kiezen dus ideaal! Wel een flinke klus dat in elkaar zetten en enig technisch inzicht is wel handig!

Door verkoop kanaal

Woood eettafel gekocht, tafel niets mis mee. Gebruiksaanwijzing minimaal, vervolgens 8 gaatjes voorgeboord ipv 20! En zo krap afgemeten dat metaal (dwarsligger poten) nauwelijks past. Misschien zinvol om eens te checken of alles wel klopt.

Te lang op bestelling wachten

Zéér lang wachten op bestelling. Nu al 6 weken geleden besteld, en nog niet geleverd.

Beetje lange levertijd, levering keurig verzorgd

Overall prima

Top!!

Snelle levering. De schilderijplank ziet er mooi en degelijk uit, en dat voor die prijs! Er zat zelfs nog een presentje bij..

Wacht nog steeds

Mijn 1 e ervaring en niet echt positief Wacht langer als was beloofd En nu ik hoor dat er dan eindelijk iets komt hoor ik dat het 1 deel van de 4 delen is wat word bezorgd Dit doe ik niet meer

Niet helemaal tevreden

De levering mocht een aantal weken op zich wachten. Dit is natuurlijk wel vaker zo dus Opzich geen probleem. Alleen de skik kast werd niet compleet geleverd, er ontbrak een ladenkast. Dit wordt nageleverd en inmiddels wacht ik daar ook al weer ruim een week op. Toen ik de kast in elkaar ging zetten ontbraken er bij de legplanken ook een tweetal schroeven waardoor ik ze niet op elk punt kon vast zetten. De deuren hebben ook geen vaste maat. Er zit tussen de deuren 4 mm verschil. Hierdoor heb ik een deur die niet mooi sluit en aan beide kanten klem zit. De uiststraling van de kast is wel mooi. De kwaliteit minder. Ik denk dat als ik tegen de kast aanval. Dan zal ik erdoorheen. Het is allemaal vrij fragiel. Maar daar betaal je dan wel slechts ruim 700 euro voor.

vlot geleverd maar over verschillende dagen bezorgd en bij de buren afgegeven

in tegenstelling tot wat er in mijn post.nl app stond werden de stoelen niet op aangekondigde dag afgeleverd. stoelen stonden bij de buren en dat over 2 dagen

Retourproces is verwarrend

Om te retourneren had ik alle gegevens maar op de website staat dat ik mijn retour per mail moet aanmelden. Dat heb ik gedaan, waarop ik een automatisch antwoord krijg dat ze door de grote drukte wat langer de tijd nodig hebben te reageren op mijn bericht. Ik hoef geen reactie, ik kan het pakket al retour sturen. Dat heb ik dus ook maar gedaan, erop vertrouwend dat het goed komt.

Super snel .

Netjes en op de tijd geleverd.

Heb leuke stoelen besteld en deze werden vlot geleverd. Basic Label is een leuke woonwinkel waar ik altijd slaag of het nou om een kussenhoes, decoratie of meubelstuk gaat. De collectie wordt vaak vernieuwd en is altijd trendy.

Totaal niet meewerkend

Ik had de stoelen besteld via de webwinkel. Er stond n bezorgdatum bij. Ik blij want dan was ik vrij.Maar helaas zo werkte t niet.het kwam niet en na n telefoontje werd er alleen maar gezegd .u word gebeld Bezorgafspraak maken lukte niet. Maar wilde ze wel heel graag hebben. Gevraagd of ik ze in de winkel kon ophalen.of t magazijn. Niets kon..blijkbaar willen jullie niet verkopen. Dus heb ze met pijn in me hart geannuleerd

Heel tevreden over Basic Label

Kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. Klantvriendelijkheid is zeer goed en levering is ook prima. Bij Basic Label slaag ik altijd goed en kan niet anders zeggen dat het een van mijn favoriete winkels is waar ik graag kom.

mooie producten, goede service

Verzending duurde door de drukte bij PostNL wat langer, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Toen ik navroeg bij de klantenservice van Basiclabel wat de status was van mijn bestelling kreeg ik zinvolle antwoorden.

Gemakkelijke bestelsite en snelle levering

Zie boven

Heel lang wachten

Producten zijn echt top! Alleen mag Basiclabel als bedrijf betere service eisen bij PostNL. PostNL moet alles binnen 3 werkdagen verzenden en basiclabel komt pas na 2 weken in actie. Dit is onnodig. Omdat je als klant veel te lang wacht op je pakket hou je er een ontevreden gevoel aan basiclabel over en dat zou niet nodig hoeven te zijn, als basiclabel meer achter zijn rechten staat bij PostNL.

Goed verpakt en ondanks drukte snel bezorgd!

Prettig winkelen en snel geleverd. Ook zeer duidelijk over wanneer goederen geleverd worden. Daarnaast scherp geprijsd

Mooie meubels, goede service

Het was wel even wachten op de meubels, maar keurig afgeleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. 1 kastdeurtje was beschadigd, maar snel een nieuw deurtje gekregen. Bedankt.

Snelle levering en voldoet zeker aan onze verwachting.

De kast werd geleverd volgens de aflevertijden. Hij ziet er uit zoals we verwachtten. Prijs, kwaliteit is super !

Alles goed geregeld, goede site, leuk assortiment, snelle verzending, goed verpakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV