Weer een wens vervuld !!

Prima !! Voldoet aan mijn wensen.

Super goede service!

Ontzettend tevreden en zou hier zeker vaker iets bestellen.

Snelle levering ondanks kerst drukte.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van levering. Makkelijk proces.

Top service en snelle levering!

Vrijdag voor de kerst besteld, dinsdag erop in huis. Snelle levering en goede service.

Top ervaring

Met Black friday een heel mooi salon tafel gekocht. Product was zoals omschreven (eigenlijk mooier) en ze gaven duidelijk aan dat de levering eind december zal plaats vinden.

Prachtige kast, helaas niet compleet

Prachtige kast gekocht, ook heel tevreden mee. Jammer genoeg was het beslag verre van compleet (5 missende onderdelen van 1 type beslag, 8 missende onderdelen van een ander type beslag). Door de levering vlak voor de jaarwisseling duurde het nog meer dan een week voordat we de kast volledig konden maken (mede doordat het beslag niet in de bouwmarkt te krijgen was). Dat was absoluut jammer!

Betrouwbare winkel

Leuk assortiment, heldere communicatie, kundige levering door dutchned. Ik ga hier vaker shoppen!

Het lijkt goed, totdat er iets fout gaat…

Eerder al wat spullen gekocht, niks aan de hand. Maar als de producten niet goed gefabriceerd zijn ( voor gaten missen of verkeerd geplaatst) dan is de klantenservice ver te zoeken… of wij het kunnen terug sturen? Nou de kast is groot en lomp, staat al voor 3/4 in elkaar en heeft ons een dag gekost, verpakking is al keurig bij het oud papier…. Wat denken jullie zelf? Heen en weer gemaild, foto’s gestuurd. 3 dagen later zelf maar voorgesteld om in aanmerking te komen voor restitutie…. En dan gewoon je geld niet krijgen…. Kijken jullie maar ff, hier ga ik niet voor betalen!

Il heb het artikel retour gestuurd

Il heb het artikel retour gestuurd via Dutchned. Ook na bellen nog niets vernomen en nog geen geld retour

Vlotte levering

Er was een oneffenheid in de tafel. In de zelfde week werd alles nog gewisseld!!

prima product, goede klantenservice

Mooie bekers voor een goede prijs. Bij opening bleek er 1 mok gebroken. DE klantenservice regelde meteen dat er een nieuwe set werd gestuurd. DE set met breuk kon erg makkelijk retour worden gestuurd.

Prima service, goede kwaliteit

Het ladekastje is van goede kwaliteit, met een beetje ervaring redelijk makkelijk in elkaar te zetten. Aflevering was op tijd zoals beloofd.

Helemaal tevreden

Overzichtelijke website, producten zijn naar verwachting en snelle levering!

Contacten verliepen vlot!

Teleurstellend

Bestelde artikel bleek niet in orde. Verzoek om oplossing is niet op gereageerd! Verzoek om te retourneren is snel en netjes opgepakt door klantenservice, zonder referentie aan eerder aangegeven probleem. Artikel is opgehaald. Ik heb daar geen bevestiging van ontvangen en mijn geld ook nog niet terugontvangen.

Op tijd, volgens afspraak, geleverd, netjes verpakt en alles in orde

Via de website een kast en een bureau besteld. Mooie spullen. Alles was netjes verpakt en werd op de afgesproken dag gratis bezorgd. Het in elkaar zetten was nog even een dingetje (maar daar kon Basiclabel niets aan doen), maar nu de meubels staan is het zeer naar tevredenheid.

Spiegel online gekocht. Prima duidelijke mails en hele vlotte bezorging.

Prachtige spiegel, wel zwaar voor op m'n gipsen muurtje. 2 keurige vriendelijke bezorgers, jammer dat ze het pakket niet naar 12 hoog brachten maar dat ik het beneden in de hal van de flat moest komen ophalen. Goede stevige verpakking. Maar echt heel jammer dat er geen ophang beschrijving bij zit en geen ophang materiaal! Dat vind ik echt een minpunt. Nu moest ik als alleenstaande vrouw nog sjouwen in de lift en naar een bouwmarkt om pluggen en schroeven te kopen. Aanbevelen qua spiegel : JA.

Ik heb service besteld en de volgende dag is het geleverd!!!

Na een loveseat kwam al gauw een bank, en side tables, en eetkamer stoelen en een eetkamer bank. Alles tot volle tevredenheid. De eetkamer bank bleek de reis naar mij niet ongeschonden te hebben overleefd maar dat werd heel snel en tot volle tevredenheid opgelost ondanks de feestdagen.

Uitstekend!

Had eerst de bestelling naar het verkeerde adres verzonden, klanten service reageerde snel en heeft de bestelling gelijk geannuleerd. Daarna de bestelling opnieuw geplaatst met het juiste adres, levering was snel en ben tevreden over de producten. Ook bij vragen of onduidelijkheden over de bestelling reageren ze snel, heel fijn!

snel en uitstekend verzorgd

snel en uitstekend verzorgd

Snelle en goede klantenservice!

Snelle en goede klantenservice. Komen hun woord na en denken goed mee.

Leuke winkel en site

Heel fijne winkel

Prachtige spullen in de winkel en goede service,

Snel en duidelijk

Ik had een mooi kastje besteld en met de bezorging gi g het niet helemaal goed! Maar basiclabel snel te pakken en ook goed mij op de hoogte gehouden!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV