Leuke spullen voor betaalbare prijs

Komt de afspraken na in tegenstelling tot andere webshops (levertijd)

Op maandag een tafel besteld en al op woensdag geleverd. Alles netjes verzorgd!

Fantastisch! Komen leverbelofte zelfs in de periode van Black Friday na.

Super! Ik kom hier zeker terug.

Goeie producten, maar de beloofde levering de volgende dag werd niet gehaald

De meubels Dennis van Woood zijn goed wat betreft prijs kwaliteitsverhouding. Ik had deze bij jullie besteld omdat alle producten die ik wilde op voorraad waren en bij bestelling voor 20.00 uur de volgende dag geleverd zouden worden. Bij de bestelbevestiging werd aangegeven dat de verwachte leverdatum de volgende dag zou zijn. De volgende dag word ik gebeld door de bezorger en wordt er gezegd dat de bestelling ivm black friday drukte niet die vrijdag maar pas op maandag bezorgd kunnen worden. Beetje jammer. Zet dit er in drukke periodes dan bij op de website en wek geen verwachtingen die je niet waar kan maken. 1 van de onderdelen van het nachtkastje bleek beschadigd te zijn. Na het melden is er een nieuwe nagestuurd. Dat is een goeie service.

Snelle service, prettig geprijsd

Snelle service, prettig geprijsd

Geen reactie op retourneren

Nu 2 weken geleden een lamp retour gedaan en tot op heden geen geld retour en geen bevestiging dat jullie de lamp weer ontvangen hebben. Had bij melding foto's Bij gedaan, omdat de doos beschadig en lampje beschadigd was. Met vr groet Jos vd Brink

Goeie en snelle levering

Prachtige items, super kwaliteit en snelle levering

Erg blij met mijn items en zeer tevreden met de afhandeling. Ik kom terug!

Super fijne service, top winkel en goede / mooie prijzen.

Uitstekend.

Je wordt snel geholpen.

Goed en Degelijk!

Snel geleverd en goede handleiding voor het in elkaar zetten van product.

Besteld, supersnelle levering, mooi product!

Heel klantvriendelijk!

Tijdens een telefoongesprek heel vriendelijk geholpen en goede service verleend.

Snelle levering en niet duur

Snelle levering en niet duur

Geweldige winkel. Ik heb haast alleen maar meubelen en accessoires van BasicLabel in mijn huis

Snelle bezorging en goede klantenservice

Mooie kast besteld en snel geleverd. De dagen erna echter in de aanbieding maar gelukkig gecompenseerd met kadobonnen. Super!

Snelle bezorging en goede klantenservice

Mooi

De massief eiken fotoplanken voldoen geheel aan de verwachting. Zeker niet te duur. Alleen de orderafhandeling komt me wat slordig over: ik kreeg 2 planken geleverd terwijl ik er 3 had besteld (en betaald). Pas na twee telefoontjes werd er actie ondernomen waarna de ontbrekende plank direct werd verzonden.

Mooi meubel

We hebben een kast gekocht en die werd inderdaad ook de volgende dag geleverd. Er leken wel wat kleine beschadigingen op te zitten, maar in ons geval op niet zichtbare plekken. De kast is mooier en steviger dan verwacht vanaf het plaatje op de website.

Goede prijs kwaliteit

Subliem

De kast was eenvoudig in elkaar te zetten, het had nog beter geweest als de onderdelen waren genummerd! Makkelijk besteld, snel geleverd en precies zoals afgebeeld. Wij zijn erg blij met deze kast

Positief verrast!

Het door mij bestelde item was 50% goedkoper bij Basic label dan bij andere shops op internet. Daarnaast was ik positief verrast door de wijze waarop er aandacht besteed was aan de verpakking (los van de "omdoos")

Mooie winkel en website

Ik vind het een mooie winkel en website met veel artikelen. Snelle levering maar helaas als je wat retour stuurt duurt het lang voordat je wat hoort of geld retour krijgt

Een mooi cadeau voor een bv uitzet

Een bedrijf die goede en mooije spullen voor een redelijke prijs

Goed contact via chat met Kim en Sophie. Prima geholpen door beide i.v.m kapotte pasta schalen

Prima geholpen

1 Jan Tinbergenweg