Vriendelijke klantenservice

Helaas had het geleverde tv meubel een aantal kleine beschadigingen. Hier heeft Basiclabel een nette oplossing voor aangedragen. Vriendelijk, snel en professioneel contact.

Mate exact zoals opgegeven

Beide kasten waren voorzien van een duidelijke handleiding, elke schroef was zeer precies voorgeboord en de kasten zijn zeer stabiel.

Snel geleverd na mijn bestelling super

Snelle levering, mooi product voor een goede prijs

Mooie kast! Ook echt volgens het plaatje. Ook de fout met 1 plank werd goed en snel opgelost. De klantenservice is zeer prettig.

Top geholpen in de winkel en vol inspiratie thuisgekomen!

We zijn top geholpen door een stylist in de winkel. Het enige nadeel is dat we nu nog wachten op onze tafeltjes. De communicatie hierover had beter gekund. De bank is wel de volgende dag al bezorgd. Al met al zeer tevreden.

Mooi product en goede service

Snelle levering zoals beloofd

Snelle reactie en actie.

Ik had een kist gekocht en terug gestuurd, mijn geld was alleen nog niet teruggeboekt. Na contact is he5 naar tevredenheid opgelost.

Snelle levering maar matige kwaliteit.

We hadden twee planken besteld. Werden snel geleverd, maar hadden beide enkele transportbeschadigingen. Niet vreemd omdat ze ingepakt waren in noppenfolie papier. Heel snel werden 2 nieuwe planken geleverd. Deze zaten netjes in een stevige kartonnen doos ingepakt. Echter, 1 plank had een kleine beschadiging op een plaats voor het schroefgat. Was wel minimaal en daarom maar laten zitten. Wel werd na deze beoordeling contact met ons opgenomen en werd een korting toegezegd op de aankoop. Een deel van het aankoopbedrag werd netjes teruggestort. Geeft een gevoel van betrouwbaarheid en het nastreven van goede kwaliteit. Foutjes komen overal wel voor. Zaak is altijd hoe het wordt hersteld. Hiervoor compliment.

Snel geleverd en goede service

De levering was snel en geheel volgens afspraak verlopen. Bij het in elkaar zetten van de kast miste ik een paar onderdelen (uit een gesloten doos). Deze onderdelen had ik na contact met de klantenservice binnen een paar dagen in huis! Al met al super netjes opgelost.

prima levering en prijs- kwaliteitverhouding

Een glazen lamp besteld die met een beschadiging werd bezorgd. Dit werd snel opgelost en via de mail afspraken hierover gemaakt.

snelle levering, maar kwaliteit product en retourafhandeling valt tegen

mijn bestelling heb ik snel ontvangen, maar 1 van de lampen was beschadigd (het glas was niet goed geverfd). Volgens de medewerkster van de klantenservice worden de producten slechts steeksproefgewijs gecontroleerd, hetgeen ik niet begrijp. Ik heb de lamp dezelfde dag nog retour gestuurd, maar mijn geld heb ik nog niet terug ontvangen. Bij andere webwinkels wordt het geld veel sneller teruggestort. Dus niet alleen de kwaliteit van 1 lamp viel tegen, maar ook de retourafhandeling vind ik lang duren.

Superleuke spullen, veel Dutch Design én eigen ontwerpen

Als ik wat nodig heb voor in huis kijk ik altijd even bij Basic Label: veel mooie en originele spullen en vaak leuke aanbiedingen. Verzenden is altijd goed verzorgd, ik word goed op de hoogte gehouden.

Super snelle service!

In het verleden al vaker bij basislabel.nl besteld en altijd tevreden geweest. Nu een nieuw bed voor mijn zoon gekocht en na een razendsnelle levering stond zijn bed de volgende dag al in zijn kamer. Erg blij mee!

Artikelen worden snel en conform de voorwaarden geleverd.

alles goed ontvangen. alles netjes.

Slecht

Heb een pakket retour gedaan, poosje geleden, mail gestuurd en nog steeds geen geld ontvangen of antwoord gekregen!! Ronduit slecht dus!!!

Goede service en mooi product!

Mijn bestelling werd beschadigd geleverd. Dit werd heel snel en heel netjes opgelost. Ik had al een nieuwe levering voordat de oude was verwerkt met een retour. Heel fijn. Dat geeft vertrouwen en maakt dat ik geneigd ben vaker een aankoop te doen bij Basic Label. De bestelling betrof een wandplank, van een mooie kwaliteit hout. Ook erg tevreden met het product.

Snelle service perfect geleverd!

Stoelen besteld , netjes en vlgde dag geleverd!

Snelle reactie en goede service

1 van de geleverde spullen was niet naar wens en na de telefonische melding hebben ze het snel en goed opgelost

Snelle levering maar afmeting klopt niet

Tel contact; retour zenden en zou omgewisseld worden; daarna een week niets meer ; gemaild ; geen reactie. Gebeld.; geld wordt terug gestort. Als ik mijn verbazing uitspreek wordt ik wrevelig te woord gestaan.

Alles goed

Alles netjes volgens verwachting

Mooie kast helaas niet zo'n goede kwaliteit

Het is een mooi ogende kast maar de kwaliteit laat te wensen over. Ook was het beschadigd, ik had geen zin om dit terug te sturen daarom geen klacht ingediend. De kast is zeer licht van kwaliteit en oogt breekbaar, hopelijk als ik voorzichtig ben gaat deze nog jaren mee. De verzending was ook met vertraging, de koerier diens beweerde contact opgenomen te hebben wat helaas niet het geval was. Over het algemeen dus niet zo een goede ervaring

Fijne kast

Prachtige kast jammer dat ik de spijkertje van de achterplaat miste. Foutje kan gebeuren. Daarom een 8

Mooie producten en snelle levering!

Mijn 3 sierkussens waren snel geleverd. Mooie en stevige kwaliteit. Ik ben er blij mee!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV