Goed meedenken en mooie snelle levering.

Ik had een twijfel over de stoel en de medewerker wilde hier goed in meedenken. Mooie producten die netjes op tijd geleverd zijn.

Slecht

Ik heb 4 eetkamerstoelen besteld via basiclabel. 2 daarvan was de stof beschadigd. Advies van jullie was om met de stoom van een stijkijzer de stof goed te krijgen ? Mijn voorstel was om 2 nieuwe stoelen de krijgen. Maar weer werd aangeraden om de strijkijzer de gebruiken. Ik ben hier verder niet op ingegaan. Ik vind het een vreemde oplossing. Jammer van de slechte service.

Fijn bedrijf

Snelle levering en super ingepakt. 1 puntje waar jullie wel wat mee kunnen , ik had twee tafeltjes besteld en kreeg deze apart van elkaar geleverd, om vervolgens ook nog een mango plak te mogen ontvangen als cadeautje maar ook deze kwam apart...3 keer een rit wat in 1 keer had gekund. Zonde van jullie tijd/geld.

Mooie producten snel geleverd

Heel tevredrn over zowel producten als bestellen en leveren!

Mooie producten en keurig levering

Een mooi assortiment aan spullen die keurig op tijd en goed verpakt geleverd worden.

Fijne webshop.

Prijs/ kwaliteit is erg goed. Service erg fijn. Product was beschadigd en kreeg gelijk netjes een nieuw product opgestuurd.

Prima zaak

Altijd leuke dingen en goed geïnformeerd personeel, kom er erg graag en heb dan ook een aantal mooie items weten te scoren

Goede service, duidelijke communicatie

Wij kregen een beschadigde tafel geleverd. Zeer spijtig, maar na een belletje heeft basiclabel direct een nieuwe besteld welke snel geleverd kon worden. Goede klantenservice met een prima communicatie (zowel telefonisch als per mail).

Communicatie kan beter, product goed

De communicatie tussen leverancier en vervoerder kan beter en naar de klant toe heel verwarrend. De ene keer staat er “in magazijn” dan opeens manco en daarna nog twee keer een nieuwe datum klaar voor levering maar toch weer niet. Na diverse telefoontjes kwam het eindelijk in orde en op het nippertje in huis op 22 april terwijl tijdens bestellen op 3 febr levertijd op 3 weken stond! Jammer want ik ken Basic Label als een mooi bedrijf

Mooie tafel die snel geleverd is

We hebben de tafel Woood Bruno zwart besteld en deze was zeer vlug geleverd. Ook is deze uitstekend verpakt en duidelijke beschrijving. Het enige wat wij nog nodig hadden zou een handleiding zijn om de tafel goed te onderhouden.

Product zoals verwacht. En snelle levering.

Mooie kwaliteit producten, superblij met onze nieuwe hanglamp!

In een woord prima

Prijs prima,snelle levering,top

Voor herhaling vatbaar.

Fijne duidelijke website om te bestellen. Goed op de hoogtegehouden worden van het verloop van de bestelling. Afspraak maken voor levering gaat vlot. Precies tussen de afgesproken tijdstippen geleverd. Gekochte kast middels een goede en vooral duidelijke gebruiksaanwijzing zonder noemenswaardige toestanden in elkaar gezet. Voor herhaling vatbaar dus als we weer iets nodig hebben.

Prima, snelle afhandeling

Tevreden met mijn bestelde stoelen. Netjes ingepakt en volgens afspraak geleverd.

prima service en goede kwaliteit

Prima service, aflevering precies conform planning en goed product.

Snelle service en flexibel retouren

Snelle service en flexibel retouren

Product was niet naar wens

Product was van slechte kwaliteit en door manier van inpakken was het lastig retour te sturen.

Goede service!

Het duurde wat lang toen ik contact zocht met de klantenservice, maar daar was van te voren wel voor gewaarschuwd. De poten van een tafeltje waren bevlekt. Ik kreeg als oplossing een nieuwe set poten toegestuurd. Het probleem was snel opgelost. Heel fijn!

Prima alleen bericht retour duurt lang

Ik kan het nu niet precies nakijken omdat ik op mijn werk ben maar ik heb rond de 25e april de lamp terug gestuurd. Ik heb nog steeds geen bevestiging gehad dat deze ontvangen is. Ik heb gekozen voor afterpay en krijg dus nu herinneringen om te betalen, dat is niet fijn. Kunnen jullie aangeven of jullie kunnen zien dat deze lamp retour is gekomen bij jullie?

Goede kwaliteit

Een tafeltje besteld. Is erg mooi, makkelijk te monteren.

Mattig

Staan me netjes te woord als ik bel, Helaas alleen mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en wacht er al 2 weken op..

Kast was niet eenvoudig in elkaar te zetten

De kast Teun is een bouwpakket. Lastig in elkaar te schroeven door de slechte kwaliteit schroefgaatjes. Hierdoor gingen de schroeven er zeer lastig in. Zou deze kast niet aanbevelen.

erg dubbel en eigenlijk meer negatief

Op 21-04-2020 heb ik contact gehad met een van uw medewerkers. Dat was een goed gesprek, mevrouw was goed op de hoogte van wat U te bieden heeft. Omdat de winkel op dat moment gesloten was heeft ze mij - heel slim en netjes - verwezen naar de website. Onder vermelding dat de bezorgafdeling het druk had. Daar had ik begrip voor. ordernummer 10116259 Tot mijn verbazing en blijdschap kreeg ik dezelfde dag een bevestiging dat mijn tafel op 24-04-2020 zou worden afgeleverd, Ik ben de hele dag en ook 25-04-2020 thuis gebleven. In verband met Koningsdag kon ik niet eerder contact opnemen dan 28-04-2020. Toen kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat men mij gebeld had (mobiel) om een afspraak te regelen, dat is niet zo, want dan had ik een gemiste oproep gehad. Op de vraag of ik zelf niet naar Zwaagdijk kon was het antwoord dat dat gezien de Corona situatie niet mogelijk bleek. Misschien had er even naar een tussenoplossing gezocht moeten worden. Nu stelt de mevrouw van BasicLabel dat de tafel op 07-05-2020 geleverd gaat worden. Ik vind dat jammer, ondanks de vriendelijke dame is de eerste kennismaking met BasicLabel niet echt positief.

Prima kwaliteit en prima levering

Uitstekend!

1 Jan Tinbergenweg