Fantastisch!

Basiclabel heeft me goed op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling. Deze bestelling is netjes geleverd en was goed verpakt. Bovendien waren de kleuren van mijn bestelling op de foto net als in het echt, dus super! Ontzettend tevreden met mijn bestelling en zou zeker vaker iets bij Basiclabel bestellen!

Netjes geleverd, levertijd Langer dan verwacht

Levertijd was bij vervoerder een paar dagen later

Topservice

Met het thuiswerken op zoek naar een strak bureautje wat mooi staat in het interieur. Gekozen voor de Mia desk in het wit. Na leveren snel aan de slag met montage, helaas de omschrijving niet goed gelezen waardoor de poten onbruikbaar werden. Na contact met basiclabel werden er gratis nieuwe poten geleverd. Bureau staat en blij mee!! Basiclabel wat een service, dat maak je niet vaak mee, dankjewel!

Erg goed

Mijn bestelling was zo geplaatst. Werd op tijd geleverd. Bank(ruga) zit heerlijk

Alles in één keer goed en volgens afspraak.

Nvt

Service en communicatie waren top!

De ervaring met basiclabel als verkopende partij was super. Goede duidelijke communicatie en alle afspraken zijn ze nagekomen. Wel is de kast zelf niet helemaal wat ik in gedachten had. Vind de prijs/kwaliteit verhouding niet helemaal kloppen.

2e keer een woood meubel besteld. Snelle levering, prima prijs. Mijn zoontje is er heel blij mee.

Aandacht voor de klant

Bestelling was relatief het goedkoopst, snel binnen en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij.

Op tijd, netjes verpakt, goede bezorgdienst

Kan geen negatieve punten verzinnen, daarom 5 sterren. Had fijn geweest als ze mijn kasten ook voor me in elkaar gezet hadden want god, wat een kolerewerk, maar dat wist ik allemaal van tevoren.

Een super mooie woonwinkel.

Heb al enkele aankopen gedaan. De verzending loopt goed. De kwaliteit is altijd prima. En heel belangrijk : de prijs is heel gunstig!!!

Mooie producten, makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooie producten in de shop. Makkelijk om iets te bestellen. De bestelling wordt snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden.

Goed geholpen in de winkel. Uiteindelijk online besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Kast James van Woood gekocht oa. Beschrijving die erbij zit mag wel wat duidelijker zijn. Flinke klus was het. Maar het resultaat is super.

Uitstekende snelle levering

Wij hebben een hoekbank gekocht, die op voorraad was. Snelle levering met goede communicatie van de levering. Erg prettig en een prachtige goed zittende bank.

Vlotte aflevering via webshop

Kast besteld via de webshop, gelijk reaktie terug en op de afgesproken tijd keurig bezorgd.

Heel blij met m’n bestelde dienblad en snel geleverd!

Snelle service voor een redelijke prijs

Snel gevonden goekoper dan de cocurrent en op voorraad. Daarnaast snelle afspkaar voor de levering. Prima zaak niets mis mee!

Prachtige spiegel!

Had de spiegel (andere maat) ook al in de winkel gezien. Bestellen via Basiclabel.nl was daarna een logische vervolgstap. Communicatie met de klant is goed. Het duurde alleen even voordat het daarna echt verstuurd werd.

Bijna goed

Meerdere kastjes besteld. Verkeerde onderdelen geraapt in het pakket waardoor nieuwe onderdelen nagezonden meesten worden. Dit dit wel eventjes.. (2 weken) ! Zal met de coronatijd te maken hebben. Uiteindelijk redelijk tevreden.

Te

Ben heel tevreden tot nu toe.

Prima levering perfect op tijd

Mooie hocker die perfect aansluit op de bank

Mooie hocker. Bij mijn bank, 2,5 zit, sluit die precies aan op een helft van de bank (1 kussen). Goede levering, volgens het aangeven tijdsblok.

Nu de kast 6 weken staat merk ik wel onstabiliteit, en er komen scheurtjes in de nerven. De beschrijving om de kast in elkaar te zetten klopt niet helemaal. Verder heel blij met de snelheid vd levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Mooie producten alleen lange levertijd van transporteur.

Mooie producten voor een goede prijs. Deze waren ook snel verzendklaar. Jammer dat de transporteur vervolgens een bezorgafspraak op zijn vroegst pas voor een week later maakt. Terwijl tijdens het bestelproces de verwachte leverdatum slechts een enkele dag later was. Hierbij moet wel gezegd dat dit in de 'corona-tijd' is.

Slecht

12 april jl. hebben wij een bank besteld. De Basiclabel Festone elementen hoek bank vintage stone, ordernummer 10113880. Volgens jullie website was de bank op voorraad zou de vervoerder binnen een werkdag contact met ons op nemen om de levering te plannen. Echter, na 4 werkdagen heb ik zelf maar contact met jullie opgenomen omdat ik niets vernomen had. Medewerkster gaf aan dat de bank vanaf een andere opslag zou komen en dat de vervoerder binnen een dag contact zou opnemen voor de levering. Wat schetst mijn verbazing, na 2 dag nog niets vernomen. Zelf maar weer terug gebeld, er was iets met de levering aan de hand, zou de volgende dag terug gebeld worden, volgende dag einde dag nog niets gehoord maar weer zelf terug gebeld, sorry, sorry, sorry, bank was waarschijnlijk niet compleet, was een deel kwijt, of wij niet de linker uitvoering wilde hebben, die was nog wel op voorraad. Nee, die willen wij niet, past niet in ons huis, alleen de rechter variant. De medewerkster ging nog een keer met het magazijn bellen om te kijken of het deel misschien gevonden was. Zou weer de volgende dag teruggebeld worden. Nou dit is gebeurd, deel niet te vinden. Kunnen de bank krijgen maar levertijd 12 weken... Onze oude bank, de donkere versie van dezelfde bank hebben wij al 5 jaar en hebben die wij al meegegeven hadden met grofvuil, levering zou immers een paar dagen duren. Het is dat wij de bank graag willen hebben anders had ik mijn geld terug gevraagd. De medewerkster ging mij mailen en we zouden gecompenseerd worden en de nieuwe levering zou gepland worden en via een toegezonden link zou ik de levering in de gaten kunnen houden. Wat schtest wederom mijn verbazing? Niets van dit alles! Ons hele huis staat vol met spullen van jullie maar als het zo moet ben ik geneigd om niet meer bij jullie aankopen te doen.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV