Veel te lange levertijd

Goede prijzen maar bizar lange levertijden

Transparante communicatie en levering keurig volgens afspraak

Transparante communicatie en levering keurig volgens afspraak

Alle afspraken keurig nagekomen, op tijd en vriendelijk geholpen. Super blij met mijn prachtige nieuwe tafel.

zeer tevreden

alles helder zoals beschreven mooie aanbieding op de kasten dennis van woood snelle levering echt een stevige kast mooie uitstraling en kleur veel berg ruimte en een goede afwerking zeer snel geleverd

Uitstekend!

Goed op de hoogte gehouden van begin tot eind!

Ik heb het via internet gedaan prima service en keurige communicatie. Mooi op tijd bezorgt. Tevreden klant

leuke spullen voor goede prijs. Snel geleverd

zie boven

Retourbedrag niet ontvangen

Helaas na 1,5 maand het retourbedrag niet ontvangen. Duurde na bellen ook nog 1 week! De afwikkeling van de bestelling heeft dus een aardige verbe****** nodig. Let erop of u uw betaling terug ontvangt.

de kast is heel erg mooi en stevig alleen de leveren ging niet soepel

Basiclabel goed, jammer dat vervoerder laat levert

Basiclabel heeft mooie spullen o.a. van VT wonen. Op de website vermeldt BL snel te leveren. Het bedrijf dat de spullen bezorgt, is erg inflexibel en brengt de spullen pas 2 weken later. Alleen op doordeweekse dagen, overdag en zeer ruime tijdsbestek van bezorging (tussen 9.00 en 13.00 uur). Het is jammer dat BL samenwerkt met dit bedrijf.

mooie producten

mooi en voldoet aan de verwachting alleen erg lange levertijd

Gekregen wat is heb besteld

De melding over de te verwachten afleverdatum strookte niet met de werkelijkheid. Daardoor een paar dagen later de vaas ontvangen. Maar dat was geen probleem.

Fijne (web)winkel, prima advies en bezorging

Goed geslaagd met meubels, ook prima advies in fysieke winkel gehad welke kleuren en maten van de meubels het best bij de afmetingen en bestaande situatie passen. Ben erg blij met het resultaat.

Bijna perfect. Ik had een levering in de ochtend gevraagd en bezorgdienst kwam om 15u.

goed geregeld

uitstekend geregeld, mooie lampen

Zeer snelle en adequate aflevering - en de juiste producten voor een goede prijs. Mooi assortiment.

Goedemorgen service, snel geleverd en goede prijs kwaliteit!

Ben goed geholpen in de winkel in hoorn!

Bezorging niet op afspraak

Stoelen zijn top, maar waarom verzenden jullie op deze manier via PostNL? Ik werk de hele dag, de stoelen werden niet op afspraak bezorgd. Ik moest ze afhalen op een PostNL punt. 4 mega grote dozen. Lastig voor de primera waar ze stonden, voor mij 2x rijden omdat het niet in de auto past. Dat moet toch beter kunnen

Prachtige spullen, goede kwaliteit en snel geleverd!

Zie boven. Top!

Fantastische kast maar hem in elkaar zetten is op zijn zachts gezegd een uitdaging

Fantastische kast( vt wonen bar kast) maar wat een waardeloze handleiding. Ik mis een foto waar de maten van oa de vakken bij staan. Het is een enorme uitdaging om deze kast in elkaar te zetten en het zou een stuk makkelijker zijn als er bijv op de planken stikkers met nummers zouden staan, en dat er ook duidelijk aangegeven wordt wat links, rechts, boven en onder is.

Mooie spullen, maar levering ging wat moeizaam.

De spullen van Basic Label zijn heel mooi en het bestellen is gemakkelijk. Echter werden de verkeerde poten geleverd. Ik belde de klantenservice en die meldde mij dat ik naar de winkel moest bellen. De winkel stuurde me weer naar een andere afdeling, oftewel, het duurde even voordat we de juiste persoon kregen. Vervolgens er zelf nogmaals achteraan moeten bellen, omdat we maar niks hoorde wanneer de goede poten geleverd zouden worden. Dit kan dus wat efficiënter. Personeel is overigens wel vriendelijk!

Goede informatie, makkelijk te bestellen, snel geleverd.

Super tevreden

Mooie collectie. Fijn geholpen.

Product voldoet aan verwachting snelle levering

Product voldoet aan verwachting snelle levering

goede prijs/kwaliteit

goede service , snel in huis

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV