Bestellen ging perfect zo ook de bezorging, alleen jammer dat Post.nl zich er gemakkelijk mee af doet, terwijl wij thuis waren, niet te bellen en het gewoon ergens anders af te geven, zodat zij geen trapjes hieven te lopen

Product voldoet aan verwachting en snelle levering

Product via internet opgezocht. Nog geen ervaring met deze webshop. Artikel voldeed aan gewenste afmetingen en kon snel geleverd worden. Bij ontvangst bleek het artikel zeer netjes afgewerkt te zijn. Helaas bleek de transporteur niet zo punctueel te zijn. Tot twee keer een andere afleverdatum en tijd gekregen en moest later nogmaals zelf de bezorgdatum aangeven. Uiteindelijk na het afgesproken (ruime) tijdsblok een half uur te laat. Hele middag zitten wachten!

Prima op tijd geleverd

Werkt zoals een webshop moet werken.

Goede kwaliteit van het meubel. Bezorging op afspraak. Bezorger was op tijd en heeft het meubel op de juiste plek in de woning gezet.

Zeer onprofessioneel. Voel me totaal ******en

De levering kostte me 20 euro!! Nochtans werd er bij het afrekening vermeld: gratis levering. Vandaag slechts 1 van de bestelde artikelen ontvangen. De wandplank is zo krom dat je er zeeziek van wordt. Ik begrijp niet dat ze zoiets durven opsturen. Waar is de rest van de bestelde artikelen? Bovendien heb ik nooit via mail een bevestiging van de bestelling ontvangen en ook totaal geen info over de levering. Heb de reviews gelezen en merk dat er heel wat klanten gelijkaardige ervaringen hebben. Ik vrees het ergste wat betreft de afloop van dit verhaal.

Snelle en correcte levering

Het product komt overeen met wat je online ziet!

Goed product, mooie winkel, goed geholpen

Bovenstaand zegt genoeg

Geweldig geleverd zeer goed verpakt heel blij mee

Had de kaarsenstandaards gezien bij een woonprogramma opgezocht op internet en gevonden bij jullie

Prachtige spullen.

Blij dat ik deze winkel heb ontdekt. Ik vind n.l. bijna alles leuk wat ze verkopen! Goede kwaliteit, origineel, leuk personeel en snelle levering.

Geweldig!

Geweldig product, heldere communicatie en helemaal geen problemen.

Mooie producten en goede service

Boven verwachting!

Dressoir besteld welke keurig verpakt was met duidelijke montage-instructie. Kwaliteit van het geheel was boven verwachting.

Supergoede service

Fotolijst met glas besteld. De 1e die ik binnen kreeg was helaas stuk. Lag niet aan het inpakken... Kostenloos een nieuwe gekregen. Deze is goed binnen gekomen. Dank je wel hiervoor... enne supermooie lijst!

Afspraak is afspraak

Kast gekocht en gelijk per mail op de hoogte gehouden van de bezorging. 1 man bezorging is lastig, hoekje beschadigd, maar goed, dat nemen we maar voor lief.

Snel en vriendelijk

Eerder hadden wij een tafel van WOOOD besteld bij een andere partij, super lange wachttijd en veel onduidelijkheid. Dit is misgelopen en zo kwamen wij bij BasicLabel uit. Zij hadden diezelfde tafel in het assortiment en deze werd dezelfde week nog geleverd. Top!

Prima.

Goede communicatie!!

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Hallo basic label..!! Ik ervaar een fijne winkel om te winkelen ontzettend vriendelijk personeel erg hulpzaam! Goed advies!! Kortom een dikke 10!👌

Na 3 weken nog geen complete onbeschadigde kast in huis😩

Kast besteld, tot twee keer toe beschadigd in de doos. 1e kast was zo beschadigd dat er een nieuwe kast geleverd moest worden. Vanwege verhuizing van het magazijn duurt dit twee weken..... 2e kast weer beschadiging aan onderdeel dat in het zicht komt. Oplossing: Met spoed worden er onderdelen besteld en dan duurt het nog 5 werkdagen... Misschien dat na 3 weken mijn kast eindelijk compleet en wel in gebruik genomen kan worden. Dan krijg ik 10% korting (moest ik zelf naar vragen) wat een klantvriendelijkheid .....😩

Mooie kast, vele uren in elkaar zetten

Prachtige kast, hadden niet verwacht dat alles, werkelijk alles in elkaar gezet moest worden met een bouwtekening. Mijn man is ongeveer 10 uur bezig geweest. Zijn super blij met het resultaat.

Mooie producten, snelle levering en bij vragen uiterst behulpzaam en vriendelijk!

Hele mooie producten. Snelle levering en bij vragen zijn de medewerkers heel attent en bellen ook terug met de informatie waar ik naar op zoek was. Ik word blij van Basiclabel!

nog geen levering ontvangen

We hebben een kast besteld bij basic label vanwege de snelle levertermijn. De kast zou met 3 dagen geleverd worden. Nu zijn we een week verder en er is nog geen bezorgafspraak gemaakt terwijl in de track en tracé al wel de kast bij de transporteur stond. Gebeld en toen bleek dat niet zo te zijn. Doorverwezen naar de leverancier van de kast... deze kon niks vinden in de computer... doorverwezen naar basic label.... daar mevrouw aan de telefoon zei dat hij die dag verzonden zou worden en dat ik een half uur later al een telefoontje kon verwachten voor levering afspraak. Nou dat moet dus nog gebeuren. Achteraf had ik dus beter bij een concurrent de kast kunnen kopen, was waarschijnlijk sneller geweest

Waardeloos

Een aantal weken terug een tv-meubel besteld twv €360. De levering was vlot en volgens afspraak. Bij het uitpakken van de doos, bleek het om een geheel doe-het-zelf bouwpakket te gaan. Het bestond uit vele planken en wel tientallen bouten, moeren, schroeven etc. Ok, vooruit dan maar, dacht ik nog. Verder kijkend naar alle onderdelen zag ik dat 3 deurplankjes zo scheef als een hoepel kromgebogen waren. Oei, dat is niet goed. Dus ik direct bellen naar de klantenservice om dit te melden. De eerste reactie was: ja, het hout moet acclimatiseren en laat het maar een paar dagen rusten...waarop ik vroeg aan de medewerkster waarom de andere planken dan niet krom waren? Daar had ze dan geen antwoord op. Enfin, ik gaf aan dat 'acclimatiseren' en 'laten rusten' deze planken echt niet recht gingen maken. Ok, zei ze, dan bestellen we nieuwe planken bij de leverancier en worden deze binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd. Even geduld hebben nog dus. Intussen alvast wel het meubel in elkaar gaan zetten, zodra de de nieuwe rechte planken er dan zijn, hoeven deze er dan nog alleen maar in gezet worden. Inmiddels zijn we al een aantal weken verder. De 3 planken zijn nooit geleverd, en heb ik nooit meer iets van de klantenservice vernomen. Uiteindelijk heb ik de 3 kromme planken een aantal dagen op zwaar gewicht laten rusten. Dat heeft iets geholpen, maar geheel recht worden ze nooit. En deze toch maar in het meubel geplaatst. Weer een les geleerd om niet meer een meubel online te bestellen zonder eerst in het echt gezien te hebben, en les 2: nooit meer bij Basiclabel.

Prima levering

En een mooie korting

De bezorging was perfect.

De kast uitgepakt. nog niet in elkaar gezet. Verpakking was goed en bezorging perfect. Je kunt op tijd je wens invullen.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV