Waardeloos
Een aantal weken terug een tv-meubel besteld twv €360.
De levering was vlot en volgens afspraak.
Bij het uitpakken van de doos, bleek het om een geheel doe-het-zelf bouwpakket te gaan. Het bestond uit vele planken en wel tientallen bouten, moeren, schroeven etc. Ok, vooruit dan maar, dacht ik nog.
Verder kijkend naar alle onderdelen zag ik dat 3 deurplankjes zo scheef als een hoepel kromgebogen waren. Oei, dat is niet goed. Dus ik direct bellen naar de klantenservice om dit te melden. De eerste reactie was: ja, het hout moet acclimatiseren en laat het maar een paar dagen rusten...waarop ik vroeg aan de medewerkster waarom de andere planken dan niet krom waren? Daar had ze dan geen antwoord op. Enfin, ik gaf aan dat 'acclimatiseren' en 'laten rusten' deze planken echt niet recht gingen maken.
Ok, zei ze, dan bestellen we nieuwe planken bij de leverancier en worden deze binnen 5 tot 8 werkdagen geleverd. Even geduld hebben nog dus.
Intussen alvast wel het meubel in elkaar gaan zetten, zodra de de nieuwe rechte planken er dan zijn, hoeven deze er dan nog alleen maar in gezet worden.
Inmiddels zijn we al een aantal weken verder. De 3 planken zijn nooit geleverd, en heb ik nooit meer iets van de klantenservice vernomen. Uiteindelijk heb ik de 3 kromme planken een aantal dagen op zwaar gewicht laten rusten. Dat heeft iets geholpen, maar geheel recht worden ze nooit. En deze toch maar in het meubel geplaatst.
Weer een les geleerd om niet meer een meubel online te bestellen zonder eerst in het echt gezien te hebben, en les 2: nooit meer bij Basiclabel.