Verkeerde aflevering

Van de 3 pakketten voor een nieuwe kast, was er 1 van de verkeerde kleur. Hopelijk wordt dit snel goed afgehandeld

Zeer goede service

Eerste kastje had nogal wat defecten maar werd snel omgeruild voor een goed kastje. Vriendelijk te woord gestaan en goede service

Super alleen jammer Van het gratis kussen

Tafel is top! Ik zou alleen een gratis kussen erbij krijgen maar niet gekregen.

Snelle en nette levering en hele goede service

Netjes te woord gestaan, goede uitleg geven. Genoeg keuze uit bezorg datums en op de afgesproken tijd netjes geleverd. Dank hiervoor. Andere bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de services van Basiclabel.

Onervaren meisjes bij de kassa. Maar wel héél aardig!

Bijzonder dat het bestelde kastje als bouwpakket geleverd zou worden, terwijl we alleen de wieltjes aan de pootjes moesten schroeven. Zelfs bij de kassa werd gezegd dat er een hele duidelijke beschrijving bij zat, hoe het kastje te monteren. Ze hadden dus echt geen idee......

Mooie kast Prima

prima service

Lamp was snel binnen.

Mooie materialen

Besteld bij Basiclabel. Mooie spullen en materialen, snel besteld. Levering verliep met wat horten en stoten qua leverdatum. Alles netjes verpakt.

Vriendelijk en accuraat geholpen door de medewerksters in de winkel.

Vlot en met kennis van zaken geholpen.

Retour zenden is omslagtig en duurt lang

Het jammer dat je niet direct je spullen retourneren, maar eerst een aantal dagen moeten wachten op een mail met een retourbon. Die moet volgens hun op de buitenkant geplakt worden, ook raar kan eraf vallen. En nu wacht ik alweer ander halve wel op het geld. En op een reactie na een mail zeker vijf dagen of ze het ontvangen hebben. Echt slecht. Nog nooit zo iets meegemaakt. Echt jammer ik vind jullie spullen Zo mooi.

Mooie fotoplank.

Snelle levering.

Vriendelijk en doortastend

Aanschaf van een stoel in de winkel in Hoorn. Jonge vrouw was zeer adequaat in handelen en hulpvaardigheid. Transactie snel geregeld en leveren conform afspraak. Keurig!

Enige puntje... Er zit geen enkel schrijven bij. Misschien leuk om een kaartje en of visitekaartje toe te voegen aan het pakket!

Kochten 6 stoelen, welke ik binnen 2 dagen binnen had. Bleken achteraf niet te passen in ons interieur en hebben deze kosteloos weer terug kunnen sturen. Hebben ons aankoopbedrag daarna snel terugontvangen.

Ze doen wat ze beloven! En snelle levering

Bij een andere leverancier 2 maanden bezig geweest om hetWoood bed Dennis thuis te krijgen en uiteindelijk geannuleerd omdat ze aangaven dat het nog 2 mnd zou duren. Daarna meteen besteld bij basiclabel op een vrijdag de woensdag daarna stond het bij ons thuis netjes op afspraak geleverd!! Top service en snel

Waardeloos!!!!!

NOG NOOIT ZO’N SLECHTE SERVICE MEEGEMAAKT!!!!! Verkeerde kleur geleverd, veel te lang moeten wachten en uiteindelijk bleek er weer een onderdeel te ontbreken! Een zeer onvriendelijke medewerkster aan de lijn gehad die totaal niet klantvriendelijk was. Wij hebben gewoon meer dan 3 weken moeten wachten totdat het bestelde bed eindelijk compleet was in de juiste kleur en dit terwijl de levertijd 2 werkdagen zou zijn! Echt NOOIT meer en absoluut geen aanrader!!!!

Duurt lang

Een beschadigde kast geleverd en na 2 weken nog niet nieuwe onderdelen geleverd of een indicatie wanneer dat wel gaat gebeuren. De oude kast al weg gedaan en de nieuwe ligt in plankjes in de woonkamer samen met alle spullen. Heel handig met 2 kleine kinderen.

Snelle levering alleen de 2 kussens terug gestuurd.zit nu op mijn geld te wachten nog niks binnen!zouden meteen terug storten maar nog niks!das minder!

Goede service, mooi product.

Mijn bestelling was er snel en heb ik laten bezorgen bij de winkel. De track and trace code die ik via de mail ontving werkte echter niet helemaal goed: de data klopten niet volledig. Over het bestelde product ben ik erg tevreden.

Zeer tevreden over levering en product

Tevreden

Onprofessioneel

Veel te late levering 6 stoelen op 3 aparte bezoegmomenten 1 stoel heeft een klein gaatje in de stof 1 stoel zitten de voorgeboorde gaten van de poten op de verkeerde plaats

Ik ben tevreden!!!

Je wordt goed op de hoogte gehouden,m.b.t bezorging!!

Supertof

Ik ben erg blij met basiclabel. Helaas kregen wij een beschadigd product binnen maar dit hebben ze erg goed opgelost!

Uitstekend!

Vlotte bestelling, artikel was keurig verpakt.

Prima kast van Woood goede kwaliteit en eenvoudig in elkaar te zetten

De kast van Woood is van goede kwaliteit en is goe op te bouwen en stevig. De afspraak voor levering via mail geeft weinig keus in tijd, maar bellen met het transport gaf nog andere opties. Dit moet je maar net even weten. Zou beter aangegeven kunnen worden.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV