Levering na bestelling was volgens opgegeven planning. Pakket was goed verpakt, verzending in orde. Retourservice en verwerking is ook prima. Bestellingen van meubilair moeten zelf in elkaar gezet worden. De diversiteit aan moertjes/schroefjes maakt dit niet eenvoudig. Met het oog op de prijsstelling van producten is het zelf in elkaar moeten zetten niet in verhouding.

Super service

Ik had de bel niet gehoord maar na een telefoontje kwamen de bezorgers s middags terug. Goede service en prachtig product.

Prima product en service

Goede service en prima product

Levering snel, product mwah

Ik had een woood kapstok besteld. Bestelling was goed verlopen. Helaas was er van de kapstok 1 stukje metaal, waar een schroef doorheen zou moeten, verbogen. Dit kan ook met de kwaliteit van het product zelf te maken hebben, maar jammer was het wel natuurlijk. Gelukkig waren er meerdere gaten om de kapstok vast te boren, dus konden we hem wel aan de muur bevestigen.

Snelle service, mooie spullen!

We hebben twee wandrekken gekocht voor in de keuken. De rekken zijn mooi en simpel en bevallen goed. Snelle service wat betreft bezorging.

Snelle levering product naar wens

Kast die werd geleverd was makkelijk te monteren

Perfect!

Zeer snelle levering, netjes verpakt. Heel tevreden, leuke spulletjes!

Mooie collectie, goed geholpen

Prettig geholpen en een hele mooie collectie.

Artikel retour

Hey bestelde artikel retour. Voldeed niet aan de wensen. Door Basiclabel goed opgelost.

redelijk

Tevreden met mijn aankoop.alleen jammer dat de winkel waar het product uitverkocht was mij niet op de site had gewezen.Ik kwam daar per toeval zelf achter.

Langer dan 5 dagen wachten op terug betaling

Vloerkleed geretourneerd wacht nog steeds op terugbetaling😕

Ik had wat geduld nodig, maar ben uiteindelijk erg blij.

Door een interne fout wb het vervoer van bestelde kast, moest ik ruim langer erop wachten dan de aangegeven levertijd. Na enkele mailtjes en telefoontjes kwam het goed. De kast staat sinds vandaag fantastisch in ons huis.

Slechte kwaliteit

Lockerkast is van slechte kwaliteit. De schappen die in de kast moeten passen niet. Erg onstabiele kast.

Betrouwbare leverancier

Nette prijszetting, betrouwbare leverancier.

fijne levering en dito produkt

prima en snel geleverd met mooi produkt

Snelle levering, goede communicatie, en product netjes verpakt afgeleverd. Het product was van goede kwaliteit en eenvoudig zelf in elkaar te zetten, met behulp van duidelijke handleiding. Wij zijn er heel blij mee!

Top!!

Fìjne web-site, vlòtte & zorgvùldige bezorging en artikel hélemààl naar wens :)

De bestelling en bezorging is snel en soepel verlopen.

Wij hebben twee eetkamer stoelen besteld via internet, dat ging simpel, de bevestiging kregen wij direct binnen. En de bezorging was keurig op de tweede etage van ons Penthousje. Prima verlopen!

Slechte vervoerder: Dutchned

Zojuist briefje in de brievenbus gevonden ((10.40 uur)! dat ze me gemist hebben (10.25 uur) voor de aflevering, terwijl ik gewoon thuis was met alle lampen aan de de auto voor deur. Maar klaarblijkelijk rijden ze gelijk door als er niet gelijk wordt open gedaan. Na direct telefonisch contact wordt er aangegeven sat de chauffeur niet meer omdraait en er een andere afspraak gemaakt dient te worden. Tot mn verbazing wordt me verteld dat de chauffeur op weg is naar Groningen en dan terug over de Afsluitdijk moet naar Noord-Holland!! Dan rijdt hij letterlijk langs de afslag van onze woning.... Blijkbaar is deze firma absoluut niet flexibel en de marges zullen wel goed zijn want nog een terug naar Heerenveen lijkt mij toch niet goedkoop, en over onnodige kilometers en co2 uitstoot nog maar te zwijgen.

Bestelproces is overzichtelijk. Snelle levering. Heel blij met mijn linnen poster!

Blij met plank, verzending gratis

Wel onduidelijke verzend info. Het zou volgende dag (hoefde van mij niet) maar bleek kennelijk niet haalbaar. Duurde 4 dagen. Niet erg, maar niet conform belofte.

Snel en netjes

Al vaker besteld en altijd keurig

Product was wat we verwacht hadden. Verzendingskosten waren wel hoog.

Het product is boven verwachting

De kast die we hebben gekocht is erg mooi voor een lage prijs

Goed geholpen, snel geleverd

1 Jan Tinbergenweg