Goede service en snelle levering

Fijn, goed geholpen en goede en snelle service

Prima online winkel

Meubels betaalbaar, keurig geleverd binnen afgesproken tijd

Snelle levering, goede kwaliteit kast

Snelle levering, goede kwaliteit kast

Alleen maar beschadigde producten

Tot drie keer toe een beschadigde fotoplank van v.t wonen opgestuurd gekregen. Elke keer gebeld, kwamen ze met een compensatie van €6.00 Geen accoord gegeven, dus alle planken moest ik zelf terug sjouwen naar de post.nl , want ze hebben geen ophaaldienst. Geen enkele sorry voor deze overlast bij de klantenservice. Bij de derde beschadigde plank heb ik het er bij laten zitten, maar zal hier never nooit meer iets bestellen.

service valt tegen

De levertijd van onze kast werd aangegeven als de volgende werkdag wat in de praktijk zeer snel is maar absoluut niet werd gehaald, ruim anderhalve week later. Daarna bleek dat de kast ook niet volledig te zijn en moest er nog een aantal onderdelen nageleverd te moeten worden. Ondanks dat er feestdagen zijn vind ik dat als je echt service wilt leveren je ook je fouten binnen afzienbare tijd moet oplossen en niet maar afhankelijk stellen van je transporteur. Dus hier zullen ze echt iets aan moeten doen.

Mooie spullen voor een leuke prijs, snel en met goede service!

Mooie foto lijstjes en vitrine kastjes besteld, die snel geleverd zijn en moet super goede service!

Super service en goed benaderbaar!

Duidelijke en eerlijke webshop met een top service!

Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Onze bank online besteld. Ze voldoet volledig aan onze verwachtingen. Eén weekje later geleverd dan voorzien maar dat ws voor ons geen probleem. Zeer goede communicatie. Wij zijn super tevreden! 👍

Snelle levering, mooie producten.

Alles ging naar wens.

Mooi product, snelle zending, goed verpakt

Onlangs een eiken wandplank besteld bij Basiclabel.nl. Verzending/levering erg snel via een voor mij onbekend koeriersdienst. Plank was zeer scherp geprijsd en levering was gratis. Plank (170cm) was goed verpakt en is van mooie kwaliteit. Ik ben helemaal tevreden!

Mooie kast besteld en ondanks de feestdagen relatief snel bezorgd.

Snelle levering,mooie aanbieding, goede communicatie

De webshop liep wat vast, uiteindelijk geregeld. De kast met een leuke aanbieding gekocht en levering binnen een week. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces. De bezorger stond wel om 7:00 voor de deur.

vriendelijk en snel

in winkel kleur van salontafel kunnen zien en ter plekke besteld in goede maat. tarnsportbedrijf nam telefonisch contact op over dag van bezorgen, keuze ook mogelijk. Top zo.

Netjes en snel geleverd

Titel zeg het al

Ondanks de drukke kerstdagen, toch snel bezorgd

2e kerstdag besteld, 2 dagen later al in huis, producten zeer goed verpakt

Goede webwinkel met goede service

Ik heb 2 woood kasten gekocht voor mijn zoontjes. Goede service met snelle bezorging ondanks de feestdagen. Makkelijk in elkaar te zetten.

Hele goede service.

Correcte en snelle afhandeling, van een tafeltje dat kapot is gegaan tijdens transport. 2 dagen later nieuw tafeltje ontvangen. En heel belangrijk, vriendelijk te woord gestaan.

Deel van bestelling nooit geleverd, na telefonisch contact nooit meer teruggebeld.

Na telefonisch gemeld te hebbenm dat mijn bestelling maar voor een deel geleverd was zou ik teruggebeld worden. Nooit meer wat gehoord. 4 van de 6 bestelde stoelen ontbraken. Heb de 2 ontvangen stoelen maar geretourneerd en wacht nu op terugbetaling.

Bestelling prima verlopen, alleen stoel beetje beschadigd..

Snelle bezorging. Product goed verpakt. Bubbeltjesplastic.. toch waren de zwart gespoten poten van de bureaustoel op 1 plaats beschadigd (zwart eraf) en deuken in de schuimrubberen vulling van de zitting. Waardoor er 2 deuken zichtbaar zijn in de zitting. Alsof er iets langdurig tegenaan gedrukt heeft gezeten. Jammer! Hier kom je pas achter als je alles uit het plastic hebt gehaald. In de winkel had ik bij zulke beschadigingen een korting gevraagd. Nu moet je de stoel terug in plastic doen, retourneren .. een hoop gedoe. Tóch ga ik proberen een tegemoetkoming te krijgen van Basic Label. Wie weet? Verder tevreden, qua bestelling en verdere voortgang. Ik heb denk ik net even pech! Risico van online bestellen....

Zeer klantvriendelijk! Van de servicemedewerker tot en met de bezorger. Ook de updates via de mail zijn prettig.

Zeer slechte ervaring

Levering is nog steeds niet gedaan, we worden al dagen aan het lijntje gehouden, magazijn, PostNL iedereen krijgt de schuld maar een oplossing komt er niet.

Afspraken exact nagekomen!

Supersnel geleverd en nette communicatie

We hadden de kast die we kochten online gezien en wilde die in het echt bekijken. Bij de winkel was de levertijd 10-12 weken. Dat moest sneller kunnen dachten we Zondagavond bij BasicLabel besteld en dinsdagmiddag in huis en dat met kerstdagen. Dikke pluim voor de goede en snelle service.

Gemakkelijk bestellen

Website is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over je bestelling.

Snelle levering en goede communicatie

Ik heb een kast besteld en die is thuis afgeleverd in overleg met mij. Dat vond ik prettig. Mooi gratis kussen erbij ook!

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV