Mooie spullen, prima service

Mooie spullen en ruime kwalitatief assortiment.

Mooie spullen, prima service

Mooie spullen en ruime kwalitatief assortiment.

Mooi me net kastje.

Goede overzichtelijke website. Snelle levering. Duidelijke handleiding.

goede Wooonkast

Gekocht via internet. Goede kast. Zelf in elkaar zetten geen probleem. Snel geleverd binnen een week.

Artikel was nergens op voorraad maar wel bij BasicLabel! Top en super snelle levering.

Uitstekend!

Nette website, zeer snelle levering! Fijn dat je zeer goed op de hoogte wordt gehouden over de levertermijn van de bestelling.

Goede aankoop, snelle verzending, prima afgeleverd in huis

goede kwaliteit van product

goede kwaliteit van product

Veel langere levertijd dan verwacht en prijs/kwaliteit verhouding matig

De levertijd van de kast was veel langer dan aanvankelijk stond vermeld en het vervelende was dat Basiclabel me daar helemaal niet van op de hoogte heeft gebracht. Pas toen ik ging bellen na de verwachte levertijd kreeg ik te horen dat het nog 4 weken zou gaan duren. De kwaliteit van de bestelde kas vind ik ook matig voor de prijs die ik ervoor betaald heb.

Goede prijs kwaliteit verhouding.!

Tijdige levering. Goede afspraken.

Bestelling weer super netjes ontvangen

Online weer wat besteld en zoals altijd netjes ontvangen! Blij met m’n aankoop.

Mooie artikelen van klein tot groot.Prettige prijzen. En goede service.

Vlotte bezorging slechte terug betaling

Vlotte bezorging Ook goede retour service Alleen nog steeds geen terug betaling van het artikel d a t ik terug stuurde . Dat is niet goed.

Kapotte spullen thuisgekregen

Tot 2x toe kapotte spullen thuis gekregen: 1e keer goed verpakt en kapot. 2e keer slecht verpakt en weer kapot. 3e keer slecht verpakt en heel gebleven. Heeft alles bij elkaar paar weken geduurd voor ik mn spullen in huis had. Medewerkers klantenservice maken er een zootje van. Nooit meer bestel ik bij basic label.

Prachtige meubels, goede service!

Heerlijk om hier in de winkel rond te lopen, fantastische meubels van Nederlandse bodem.

Alles perfect ook de verpakking

Mooie duidelijke webshop

Mooie webshop, mooie produkten, goede service. Vond het handig dat ik de produkten in Zwaagdijk kon ophalen omdat ik middenin een verbouwing heb besteld.

Goede kwaliteit en snelle levering

Wat kan ik nog meer zeggen? Gewoon een top bedrijf.

Verkeerde artikel ontvangen

Online bestellen raad ik af.

Tegenvallende kwaliteit

Set tafelpoten van merk VT Wonen gekocht waarvan de ene beschadigd is en de andere zo krom dat hij niet stabiel kan staan. Wat een tegenvaller. Gaat zo snel mogelijk retour. Hoop dat de retourprocedure goed verloopt.

Snelle reactie dus prima

Super goed...

Heel.goed...snelle bezorging...prima!!!

zoals het hoord

snel en goed product

Top!!

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke website, kortom helemaal top!!

Drama

Op de woonbeurs een nieuwe eethoek gekocht, bij de 1e levering waren de poten van de stoelen krom, de tafel was beschadigd. Stoelen moest ik zelf terug brengen naar de winkel en kreeg bijna een week later nieuwe via de post. Ik kreeg uit coulance een tegoedbon (verplichten je dus om weer daar iets te kopen. Week later is de tafel omgeruild en ja hoor, weer beschadigd. Nu was de levertijd een maand en kreeg ik maar weer een tegoedbon. Ik wacht dus nog steeds op de tafel en heb er een hard hoofd in dat deze wel netjes is.

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV