uitstekend

nvt

Mooi spul

Netjes geleverd, mooi spul. Goede kwaliteit

snel en goede levering

geweldig

Snelle levering en kwalitatief goed product!

Snel, netjes verpakt.

Alles ging prima. Geen klacht.

Tot 2 keer toe beschadigde stoelen ontvangen

Tot 2 keer toe stoelen ontvangen waar een beschadiging op zit. Ik ga ze nu ergens anders bestellen. Klantenservice verder goed.

Super spullen super service

Mooie spullen en snelle levering

De krukken die besteld zijn zijn goed

Ik heb de bezorging en tracking als vervelend ervaren , tot drie keer toe thuis gebleven omdat die dagen verwachte leverdagen waren , Uiteindelijk na weer een keer bellen ,goede info gekregen .

Een stevige fotoplank, mooi afgewerkt. En ook nog eens snel geleverd.

Vriendelijk en correcte afhandeling

Vooraf had ik voor de zekerheid de levertijd getoetst. Het artikel is op voorraad en werd binnen 1 a 2 dagen geleverd. Dit is ook gebeurd, met een correcte afhandeling. Ik ben vriendelijk te woord gestaan. Ook na 1 beschadiging op het artikel, is er een passende oplossing geboden.

Trage levering

Mooie plank met gratis verzenden. Maar de beloofde levering valt vies tegen.

Eenvoudig bestellen, prima levering.

Op de VT wonen beurs leren kennen.

hier ook besteld en binnen 2 werkdagen geleverd. Leuke collectie en snelle correcte afhandeling

Fijne service door medewerkers winkel in Hoorn

De site is overzichtelijk en duidelijk. Heb de lamp naar locatie Hoorn laten sturen waar ik bij het ophalen extra advies kreeg over de sterkte van de bol. Ter plekke besloten om een andere bol die minder fel is en dus meer knus in huis aan te schaffen. Prima service!

Gave lamp gekocht in sale! Alleen erg jammer dat er geen stekker aan zit, dus niet gebruiksklaar.... Geen idee hoe ik dit moet oplossen

Levering laat op zich wachten.....

Donderdag 24 oktober besteld, volgens site direct leverbaar, artikel morgen thuisbezorgt. Levering via PostNL. Heden 28 oktober nog niets binnen, Basiclabel gebeld, gaan bellen met PostNL en bellen vandaag terug. Tot op heden niets vernomen. Ik bestel niet weer via deze site!

Goede service , prachtige kast !

Helaas 1 minpuntje aan de kast . En dat was dat de handvatten niet op de voorgeboorde gaatjes paste. De voorgeboorde gaten waren breder dan de gaten van de handvatten. We hebben dit zelf opgelost maar was wel jammer. We willen nog een kast bestellen en hopen dat deze wel goed is. Het gaat om de breinen lockerkast grijs.

Ik had een tafel gekocht maar er was iets niet goed mee. Ik heb de klantenservice gemaild en kreeg telkens snel antwoord. Nadat ik een foto/video bewijs had doorgestuurd kreeg ik meteen een nieuw product opgestuurd en werd er aan mij gevraagd of ik mijn product kon retouren. Ik ben erg tevreden over de service en ben erg blij met mijn product!

Zeer goed.

Snelle en zorgvuldige levering. En artikel komt overeen met omschrijving en foto’s op de site.

Geweldige service

Nadat een onderdeel stuk was van de bestelde kast kreeg ik een andere kast. Zonder moeilijk te doen

Correcte levering, mooi product

Goed verpakt, fijne klantenservice en mooie tafel! Duidelijk over leveringsdatum

Tafel besteld, verwachte levertijd klopte precies. Tafel is mooi, heel tevreden dus. Ik ga hier vaker bestellen 👍

Niet op aangegeven dag geleverd

Niet op tijd geleverd , verder prima bedrijf

Erg tevreden

Snelle levering Mooi product Helemaal blij en onze zoon ook met zijn nieuwe bed. Mvg Fam.Swaneveld

1 Jan Tinbergenweg

Hoorn 1689 ZV